![]() |
EGO İLE KONUŞMA EGZERSİZİ Kendine güvensizlik üzerine EGO ile konuşma örneğini aşağıda ileteceğim.Ben denedim bende işe yaradı sizdede yaracağından eminim.Her akşam gece yatmadan sesli olarak 1 kaç defa okuyorum daha ilk okumamda ki hissettiğim rahatlığı size anlatamam mutlaka deneyin derimmm "EVRENDEN TORPİLİM VAR " Kitabından alıntıdır. Sevgi,Huzur,Mutlulukla kalınn “ Bak bir tanem sen uzun yıllar önce olmuş ir olayın etkisi altındasın. Şuan benim hissettiğim güvensizlik tamamen senin duygularına kendimi kaptırdığım için ortaya çıktı.Ben artık çok farklı bir insanım Kendime güvenmek için elimde o kadar çok sebep var ki . Seni çok iyi anlıyorum ve sana hak da veriyorum.O zamanlar olanlar bizim suçumuz değildi.Ben artık farklı bir gerçeklik yaşıyorum.Ben kendime güveniyorum.Gel sende bana katıl inan bana üzülmene hiç gerek yok ben çok daha huzurlu bir hayat yaşıyorum.Seni seviyorum ve bu sefer benim geldiğim yoldan geleceksin ben seni takip etmeyeceğim” smil56smil56smil56smil56smil56 |
Cevap: EGO İLE KONUŞMA EGZERSİZİ Ben de denemeliyimmm ;)) |
Cevap: EGO İLE KONUŞMA EGZERSİZİ Denemelirinizin sonuçlarını da bizimle paylaşır mısınız arkadaşlar????? |
Cevap: EGO İLE KONUŞMA EGZERSİZİ Evet deneyelim ve paylaşalım.. Teşekkürler........ |
Cevap: EGO İLE KONUŞMA EGZERSİZİ 1 kere okudum sadece ve insanın 1 kere okumayla bile içine bir güven kendinden eminlik geliyor =) |
Cevap: EGO İLE KONUŞMA EGZERSİZİ ben de deneyeceğim inşallah |
Cevap: EGO İLE KONUŞMA EGZERSİZİ Evet egomuz okşandı :) |
Cevap: EGO İLE KONUŞMA EGZERSİZİ harika , çok teşekkür ederim paylaşım içn , en kısa zamanda bu kitabı almam lazım:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 PM. |