![]() |
Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( Rica ederim roseone :) ve başarılar sana inanıyorum... |
Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( Alıntı:
Ps: 20 gün sonra yanındayım. girlhaha Seygiyle kal bitanem. actionsmile |
Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( Alıntı:
İnancın ve desteğin için anlayışın yardımın için çoooook teşekkür ederim. |
Zerynthia merhaba dün gece söylediğin bir çok şeyi uyguladım Allahın iziniyle bir tek imgeleme konusunda :) pek başarılı olamadım ne yalan söyliyeyim :( ama yeni oluşturdugum deftere yazdıgım olumlamaları okurken sanki yaşıyormuşcasına önce yazdım sonra okurken inanılmaz etkilendim içimi tarifsiz mutluluk hüzün ağlamaklı bir his heyecan sardı hissede hissede yaşaya yaşaya tekrarladım... ve birazdan şu yöntemi deniyeceğim. yazdıklarımı telefona kaydedicem kendi sesimle dinlemem daha kolay olsun diye tekrardan çok teşekkür ederim. bilgilendirmek istedim sadece sizleri şuanki gelişmem bu yönde ;) |
Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( Bugün herşeyden vazgeçtiğim birgün! 3 ekim 2010 pazar... bitişimin inançlarımın olumlamalarımın ve umudumun bittiği gün. Bana destek veren derdime ortak olup yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun... Umutlarınız hep rengarenk daim olsun... Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ben herşeyden vazgeçtim bugün Bir kez daha yanıldım bir kez daha yenildim bir kez daha yaşamdan koparıldım. ve ben bugün yaşamaktan nesef almaktan vazgeçtim! Tek istedigim uyumak uyanmamak üzere huzurla ebedi şekilde :( kabus görmek yok! her sabah umutlanıp umutsuzlukla son vermek tükenmeden hiç durmadan bıkmadan usanmadan engelsizce ağlamakta yok! yalan yok Hakkınızı helal edin Hoşçakalın Dostlar... :( |
Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( Bu ne demek şimdi? |
Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( sevgili roseone demek diptesin o zaman şu an senin doğum günündür kutlu olsun dibe vurmadan yüzeye çıkamassın bunu unutma...dipte olduğunu anladığın an kurtulduğun andır...düşeceksin kalkmak için... sevgiler. |
merhabalar üzgün yılgın bıkkın pesetme bütün duyguların hakında çok şeyler yazar destek olurum diğer arkadaşlarımız gibi unutma herşeyi sadece sen başarabilirsin biz allahın izniyle sadece destek için aracıyız sana önericeğim bütün metotları bir tarafa bırak herşeyi bildin okuduğun herşeyi bir yana bırak denenmiş olan birşeyi yazıyorum sana sevgili kardeşim haber almak istediniz kişi için öncelikle allah dua edin bunu akşam yatmadan önce yapın ne gelirse gelsin aklına sadece sevgimi gönderiyorum de o kişiye sadece sevgimi gönderiyorum beni arasın yanıma gelsin şu bu değil sadece sevgimi gönderiyorum inan allahın izniyle en yakın zamanda hayırlı olan senle buluşur şunu belitmem lazım bu sözü sevgimi gönderiyorum sözünü söylerken huzura kapıldığını farkedeceksin sakın vazgeçme devam et söze ve uyu bu sözleri söyle ye söyleye uymuş olman önemli gerisi rabimin hayırlarla sana göndereceğinin senle buluşmasıyla son bulur inşallah hayatımda kendim denedim bu metot değil sadece içimden gelipte yaptığım birşey sonucunu gördüm ertesi gün akşama haberi almıştım inşallah sende hayırlı haberler alırsın gönlünü kuyu yapma deniz olsun dalgalar vurdukca kıyıya hayatına canlılık dolsun sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( roseone orda mısın? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |