\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615594)

denizyıldızı 26-09-2010 12:03 PM

Cevap: Yardımınızı rica ediyorum sevgili dostlar Lütfen mesajımı okuyun :(

Rica ederim roseone :) ve başarılar sana inanıyorum...

Işıldayan Safir 26-09-2010 05:45 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770249)
canım ben iki gün önce farkına vardım bu durumun..kendimi kızgınlıklarımla kirletiyor arınmamı engelliyormuşum..kendimden özür diledim defelarca..ve artık dikkat ediyorumm..şimdide karar verdim onları yani düşünceleri (yani sevgili misafiri değil) denize attığımı hayal ediyorum..

Yüsra'cımmm şaşırdım biliyor musun? Demek ki duygularını çok fazla gizliyorsun. Biraz serbest bırak kendini. İnsan önce kendisini affetmeli ki başkalarını affedebilsin. Her şey yoluna girecek. Doğru adımlar atıyorsun.

Ps: 20 gün sonra yanındayım. girlhaha

Seygiyle kal bitanem. actionsmile

roseone 26-09-2010 06:13 PM

Alıntı:

denizyıldızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770275)
Rica ederim roseone :) ve başarılar sana inanıyorum...

İnancın ve desteğin için anlayışın yardımın için çoooook teşekkür ederim.

roseone 26-09-2010 06:16 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770329)
Yüsra'cımmm şaşırdım biliyor musun? Demek ki duygularını çok fazla gizliyorsun. Biraz serbest bırak kendini. İnsan önce kendisini affetmeli ki başkalarını affedebilsin. Her şey yoluna girecek. Doğru adımlar atıyorsun.

Ps: 20 gün sonra yanındayım. girlhaha

Seygiyle kal bitanem. actionsmile

Zerynthia merhaba dün gece söylediğin bir çok şeyi uyguladım Allahın iziniyle bir tek imgeleme konusunda :) pek başarılı olamadım ne yalan söyliyeyim :( ama yeni oluşturdugum deftere yazdıgım olumlamaları okurken sanki yaşıyormuşcasına önce yazdım sonra okurken inanılmaz etkilendim içimi tarifsiz mutluluk hüzün ağlamaklı bir his heyecan sardı hissede hissede yaşaya yaşaya tekrarladım... ve birazdan şu yöntemi deniyeceğim. yazdıklarımı telefona kaydedicem kendi sesimle dinlemem daha kolay olsun diye tekrardan çok teşekkür ederim. bilgilendirmek istedim sadece sizleri şuanki gelişmem bu yönde ;)

roseone 03-10-2010 10:05 PM

Bugün herşeyden vazgeçtiğim birgün! 3 ekim 2010 pazar... bitişimin inançlarımın olumlamalarımın ve umudumun bittiği gün. Bana destek veren derdime ortak olup yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun... Umutlarınız hep rengarenk daim olsun... Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ben herşeyden vazgeçtim bugün Bir kez daha yanıldım bir kez daha yenildim bir kez daha yaşamdan koparıldım. ve ben bugün yaşamaktan nesef almaktan vazgeçtim! Tek istedigim uyumak uyanmamak üzere huzurla ebedi şekilde :( kabus görmek yok! her sabah umutlanıp umutsuzlukla son vermek tükenmeden hiç durmadan bıkmadan usanmadan engelsizce ağlamakta yok! yalan yok Hakkınızı helal edin Hoşçakalın Dostlar... :(

Işıldayan Safir 03-10-2010 10:42 PM

Bu ne demek şimdi?

kediseverim 04-10-2010 12:07 AM

sevgili roseone demek diptesin o zaman şu an senin doğum günündür kutlu olsun dibe vurmadan yüzeye çıkamassın bunu unutma...dipte olduğunu anladığın an kurtulduğun andır...düşeceksin kalkmak için... sevgiler.

cent 04-10-2010 01:26 AM

Alıntı:

roseone Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771754)
Bugün herşeyden vazgeçtiğim birgün! 3 ekim 2010 pazar... bitişimin inançlarımın olumlamalarımın ve umudumun bittiği gün. Bana destek veren derdime ortak olup yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun... Umutlarınız hep rengarenk daim olsun... Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ben herşeyden vazgeçtim bugün Bir kez daha yanıldım bir kez daha yenildim bir kez daha yaşamdan koparıldım. ve ben bugün yaşamaktan nesef almaktan vazgeçtim! Tek istedigim uyumak uyanmamak üzere huzurla ebedi şekilde :( kabus görmek yok! her sabah umutlanıp umutsuzlukla son vermek tükenmeden hiç durmadan bıkmadan usanmadan engelsizce ağlamakta yok! yalan yok Hakkınızı helal edin Hoşçakalın Dostlar... :(

merhabalar

üzgün yılgın bıkkın pesetme bütün duyguların hakında çok şeyler yazar destek olurum diğer arkadaşlarımız gibi

unutma herşeyi sadece sen başarabilirsin biz allahın izniyle sadece destek için aracıyız

sana önericeğim bütün metotları bir tarafa bırak
herşeyi bildin okuduğun herşeyi
bir yana bırak

denenmiş olan birşeyi yazıyorum sana sevgili kardeşim
haber almak istediniz kişi için öncelikle allah dua edin
bunu akşam yatmadan önce yapın
ne gelirse gelsin aklına sadece sevgimi gönderiyorum de
o kişiye sadece sevgimi gönderiyorum
beni arasın yanıma gelsin şu bu değil
sadece sevgimi gönderiyorum
inan allahın izniyle en yakın zamanda hayırlı olan senle buluşur
şunu belitmem lazım
bu sözü
sevgimi gönderiyorum sözünü söylerken huzura kapıldığını farkedeceksin sakın vazgeçme devam et söze
ve uyu
bu sözleri söyle ye söyleye
uymuş olman önemli
gerisi rabimin hayırlarla sana göndereceğinin senle buluşmasıyla son bulur inşallah

hayatımda kendim denedim bu metot değil sadece içimden gelipte yaptığım birşey sonucunu gördüm ertesi gün akşama haberi almıştım inşallah sende hayırlı haberler alırsın

gönlünü kuyu yapma
deniz olsun
dalgalar vurdukca kıyıya hayatına canlılık dolsun

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

arca 04-10-2010 10:44 PM

roseone orda mısın?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM.