| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Sosyal Fobi İçin olumlamalar... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şöyle bi metin var bende belki işinize yarar * Ben dışa dönüğüm.(sosyalim) * Ben doğuştan dışa dönüğüm(sosyalim) * Dışa dönük bir kişiliğim var. * Ben girginim. * Aklımdakini söylüyorum. * Asla kendimi tutmuyorum. * Düşünce ve duygularımda açığım. * Duygularım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 198
84 Mesajinıza toplam 279 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Şöyle bi metin var bende belki işinize yarar ![]() * Ben dışa dönüğüm.(sosyalim) * Ben doğuştan dışa dönüğüm(sosyalim) * Dışa dönük bir kişiliğim var. * Ben girginim. * Aklımdakini söylüyorum. * Asla kendimi tutmuyorum. * Düşünce ve duygularımda açığım. * Duygularım hakkında konuşurum. * Her zaman fikirlerimi söylerim. * Görüşlerim değerlidir. * İnsanların ilgisinden hoşlanıyorum. * İnsanların yanında kendimi rahat hissediyorum. * Diğer insanların ilgisini çekiyorum. * İnsanlar benim hakkımda bir şeyler duymakla ilgileniyorlar. * Diğer insanlarla olmaktan keyif alıyorum. * Bir grup insan içindeyken rahat hissediyorum. * Ben çok sosyalim. * Yeni sosyal durumlara kolayca adapte oluyorum. * Yeni insanlarla buluşmaktan hoşlanıyorum. * Çabucak arkadaş ediniyorum. * Kolayca yeni arkadaşlar ediniyorum.
__________________ “Üzüntüye kapılmayın, gevşeklik göstermeyin, Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz." [Âl-i İmran Sûresi 139. Ayet] |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Sosyal Fobi İçin olumlamalar... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şöyle bi metin var bende belki işinize yarar * Ben dışa dönüğüm.(sosyalim) * Ben doğuştan dışa dönüğüm(sosyalim) * Dışa dönük bir kişiliğim var. * Ben girginim. * Aklımdakini söylüyorum. * Asla kendimi tutmuyorum. * Düşünce ve duygularımda açığım. * Duygularım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi