![]() |
Cevap: Olumlama yapmanın püf noktaları.. biz neyapıyorsak kendimizi önce bağışlamamız lazım.vehayatımızdaki düşüncelerimizi yenileriyle değiştiriyoruz. BEN KENDİMOLMAYI GÜCÜMÜ KULLANMAYI SEVGİMİ İFADE ETMEYİ SEÇİYORUMO0 |
Cevap: Olumlama yapmanın püf noktaları.. EGO GÜÇLENDİRİCİ TELKİNLERİ DİNLEDİM ÇOK İŞE YARIYOR |
Cevap: Olumlama yapmanın püf noktaları.. peki olumlamaları sesli demişsiniz, fısıldama yani duyabileceğimiz en düşük ses tonunda da söylesek olur değil mi ? |
Cevap: Olumlama yapmanın püf noktaları.. Olur tabiki neden olmasın |
Cevap: Olumlama yapmanın püf noktaları.. Alıntı:
Ben önemli gördüklerimi ya 3 ya da 7 kez söylüyorum sayıların sihride önemlidir 956ksevincli |
Cevap: Olumlama yapmanın püf noktaları.. her iki cevap için sağolun arkadaşlar :) |
çocuklarda denemenin faydası varmıdır ? hiç bir bilgi yok ama şunu anldım..gerçekten herşey bilinçaltıdan yönetiliyormuş..insanın yürüyüşü değişiyor..birde sigarayı bıraktırsa bana başka birşey istemem.. |
Cevap: Olumlama yapmanın püf noktaları.. Çocuklara kullandığımız kelimeleri bu konularda bilinçlendikten sonra iki kere düşünüp üç kere tartıp söylemeliyiz. Bizim bugünkü bilinçaltımıza çevremiz kadar ailemizin ebeveynlerimizin büyük ölçüde etki ettiği aşikar. Onlarla konuşurken olumlu cümleler kurup doğru iletşim kurmak çok önemli. Bir çocuk için annesinin babasının cümleleri ne kadar dinlemiyormuş gibi görünürse görünsün önemlidir. Ve farkında olsak da olmasak da kaydediliyor. Ayrıca çocuklara asla "yaramaz, tembel, huysuz" gibi olumsuz etiketler yapıştırılmamalı. Ne ekersen onu biçersin sözü bu duruma çok uygun. Güzel kelimeleri ekip olumlu düşüncelerin yeşermesini sağlamalıyız. Bu geleceğe en faydalı yatırım olacaktır. Konuşmalarımızın cocuklar üzerinde sesli telkin etkisi yapmasının yanı sıra aslında çocukların TV izlemesi çok daha büyük bir sorun. Bilinçsizce izlenen TV bence bilinçaltında inanılmaz kirliliklere neden oluyor. Telkinler çocuklara da etki ediyor yalnız. Depresyon, sigara bırakma ve kanserle mücadele telkinlerinin dinletilmemesi gerekiyor. Olumlu düşünce biçimini çocukluktan geliştirdiğimizde ruhsal ve bedensel açıdan daha sağlıklı çocuklar yetiştirebileceğimizi düşünüyorum. |
Cevap: Olumlama yapmanın püf noktaları.. Alıntı:
ÇOK DOĞRU ...BEN KIZIMDA DENİYORUM 10 YILDIR...İDEAL İNSAN OLMAYA YAKLAŞTI |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 AM. |