BEN BENİM OLUMLAMALARI BEN BENİM VARLIĞIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ARZU ETTİĞİM HER BİR AN OLUMLAMA YAPIYORUM NİYETLERİM OLUMLAMALARA OLUMLAMALARIM SESE, SESİM MUTLAK GERÇEĞİME DÖNÜŞÜYOR OLUMLAMA YAPIYORUM ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM VARIM. BEBEK -------- aileye, çevrenize yeni doğan bebek için yapılacak olumlama. BEN BENİM DÜNYAYA HOŞ GELİYORSUN! YAŞAMIN EŞSİZ DENEYİMLER İLE DOLU OLUYOR TÜM DENEYİMLERİNDE DESTEK, GÜVEN, CESARET İÇİNDESİN YAŞAMIN SEVGİ, SAYGI, AŞK, ŞEFKAT, BOLLUK, BEREKET, NEŞE, KEYİF DOLU GEÇİYOR AŞK İLE COŞUYORSUN İŞİN İLE KENDİNİ İFADE EDİYORSUN DÜNYAYA HOŞ GELİYORSUN! DOĞUM GÜNÜ ------------------- * kendi doğum gününüz için yapılacak olumlama. BEN BENİM BUGÜN BENİM DÜNYAYA GELDİĞİM GÜN HER GEÇEN AN AŞK İLE DENEYİMLERİMİ SEVGİ VE SAYGI İLE KUCAKLIYORUM HER BUGÜNÜ ANIŞIMDA İÇİM COŞKU İLE DOLU OLUYOR BÜYÜYORUM, HATIRLIYORUM BİLİYORUM OLUYOR BU GÜN İÇİN ANNEME – BABAMA SEVGİ, SAYGI DOLU ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. * başkasının doğum günü için yapılacak olumlama. BEN BENİM BUGÜN SENİN DÜNYAYA GELDİĞİN GÜN DÜNYAYA GELDİĞİN İÇİN, SEN İLE PAYLAŞTIĞIMIZ ANLAR, DENEYİMLER İÇİN, ALDIKLARIN, VERDİKLERİN İÇİN, SENDEN BANA, BENDEN SANA YANSIYANLAR İÇİN, BANA HATIRLATTIKLARIN, BEN İLE HATIRLADIKLARIN İÇİN, VARLIĞIN İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. İYİ Kİ GELDİN İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN. YIL DÖNÜMLERİ ------------------------ * arzu ettiğiniz herhangi bir yıldönümü/andönümü zamanında kendinizi kutlamak için olumlama. BEN BENİM BUGÜN BENİM İÇİN HER BİR GÜN GİBİ ÇOK DEĞERLİ BİR GÜN BU GÜN ………………….. YIL/AN DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM YAŞADIĞIM O AN YAŞAMIMDAYENİ BAŞLANGIÇLARA NEDEN OLDUĞU İÇİN, BUGÜN O BAŞLANGIÇLAR İLE OLUŞAN TEMELE YENİLERİ İNŞA ETMEYE DEVAM ETTİĞİM İÇİN, BU GÜNÜ/ANI YAŞADIĞIM İÇİN, VARLIĞIMA, YÜKSEK BENLİĞİME, TANRISALLIĞIMA, BEN İLE BU ANI PAYLAŞANA/PAYLAŞANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. * arzu ettiğiniz herhangi bir yıldönümü/andönümü zamanında bu anı paylaştığınız kişi/kişileri kutlamak için olumlama BEN BENİM BUGÜN BİZİM İÇİN HER BİR GÜN GİBİ ÇOK DEĞERLİ BİR GÜN BU GÜN…………….YIL/AN DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ SEN/SİZ İLE YAŞADIĞIMIZ O AN, YAŞAMIMIZDA YENİ BAŞLANGIÇLARA NEDEN OLDUĞU İÇİN, BUGÜN O AŞLANGIÇLAR İLE OLUŞAN TEMELE YENİLERE İNŞA ETMEYE DEVAM ETTİĞİMİZ İÇİN, BU GÜNÜ BU ANI SEN/SİZ İLE YAŞADIĞIMIZ, KUTLADIĞIMIZ İÇİN, VARLIĞINA, YÜKSEK BENLİĞİNE, TANRISALLIĞINA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. YENİ EV ----------- * yeni bir evde, mekanda yaşamaya başlarken yapılacak olumlama: BEN BENİM BU EV BENİM BEN BU EVİM ŞU AN EVİMİN İÇİNDEYİM EV BENİM İÇİMDE BİRLİKTE OLDUĞUMUZ SÜRECE YAŞAMIM AŞK, ŞİFA, BOLLUK, BEREKET, NEŞE, KEYİF, HUZUR DOLU OLUYOR. BU EVDE BEN İLE BİRLİKTE YAŞAYAN İNSAN, HAYVAN, BİTKİ TÜM CANLILAR AŞK, ŞİFA, BOLLUK, BEREKET, NEŞE, KEYİF, HUZUR İLE DOLUYOR. EVİME GELEN TANRI MİSAFİRLERİ DE BU YANSIMAYI ALIYOR. EVİM İLE HARİKA BİR ALIŞ – VERİŞ İLİŞKİ İÇİNDE, BİR OLUYORUZ. VARLIĞI İÇİN, BANA SUNDUKLARI İÇİN, BENİM ONA SUNDUKLARIMI KABUL EDİŞİ İÇİN EVİME ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. ESKİ EVE VEDA -------------------- * yaşanılan eski eve, uyunan, kalınan bir mekana veda olumlaması. BEN BENİM SENİN İÇİNDE, BENİM İÇİMDE GEÇİRDİĞİMİZ SÜRE BOYUNCA BANA SUNDUKLARINA, BENİM SUNDUKLARIMI KABUL EDİŞİNE, İÇİNDE YAŞADIĞIM TÜM DENEYİMLERE, ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. BEN İÇİNDEN ÇIKARKEN SENİ DURU, ARI BIRAKIYORUM. BENDEN SONRA GELEN CANLAR İÇİN BANA SUNDUĞUN TÜM GÜZELLİKLERİ ONLARA DA SUNUYORSUN. ŞÜKRANLARIM İLE SENİ SERBEST BIRAKIYORUM. YENİ EŞYA --------------- * arzu ettiğiniz kullanacağınız herhangi bir nesne için geçerli olabilecek olumlama BEN BENİM SEN BENİMSİN BEN DE SENİNİM SENİN TÜM YAPABİLİRLİKLERİNİ KENDİ YAPABİLİRLİKLERİM İLE BİRLEŞTİRİYORUM SENİ HUZUR, KEYİF, NEŞE İÇİNDE KULLANIYORUM SENİ EVRENİN VE BENİM YÜKSEK HAYRIMA KULLANIYORUM. ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. ESKİ EŞYAYA VEDA ------------------------- *elinizden çıkaracağınız herhangi bir nesne için arzu ettiğinizde yapılacak olumlama BEN BENİM BU ANA KADAR BEN İLE BİRLİKTE BANA HİZMET ETTİN. AN DA BANA SENİ KULLANIRKEN SAĞLADIĞIN TÜM GÜZELLİKLER İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM SENİ KULLANACAK OLANLARA AYNI GÜZELLİKLERİ YANSITIYORSUN SENİ ANDA DURU VE ARI BIRAKIYORUM. SEVGİM, SAYGIM İLE SERBEST BIRAKIYORUM. SOSYAL HAYAT ------------------- * çevrenizde seven, sayan, takdir eden, destek olan, yardımcı olan, paylaşan, anlayan, alan – veren dengesi bütün insanlar ile olmayı arzu ettiğinizde yapılacak olumlama BEN BENİM TAM VE BÜTÜNÜM KENDİMİ İFADE EDİYORUM SEVİLİYORUM SAYILIYORUM ANLAŞILIYORUM DİNLENİYORUM - * dinlemek eylemi TAKDİR EDİLİYORUM DESTEK ALIYORUM YARDIM ALIYORUM PAYLAŞIMLARI ALIYORUM, VERİYORUM HATIRLIYORUM, HATIRLATIYORUM NEŞELİYİM KEYİFLİYİM ALMA VE VERME DENGESİNDEYİM ÇEVREM BİR, BEN VE BİZ BİR İZ. YARATICILIK ------------------ * tüm insanlar ayrımsız yaratıcıdır. yetenek alanları ve düzeyleri farklı olabilir. yaratmak herkesin hakkıdır. yaratıcılık ile kendinizi ifade etme anları için olumlama. BEN BENİM BEN YARATICIYIM YETENEKLERİMİ BİLİYORUM KENDİMİ İFADE EDİYORUM YARATTILARIMA ÖZÜMÜ YANSITIYORUM BEN ÖZGÜRÜM BEN ÖZGÜR YARATIYORUM YARATILARIM BEN OLUYOR İŞ BİRLİĞİ ------------ * tüm insanların ayrımsız hepsi yaşamda işbirliğini hak eder. farklı yetenek, bilgi, deneyim, donanım sahibi insanlar iş birliği ile bir araya geldiğinde tüm yaratılar mükemmel olur. yaşamda bu anları yaratmak için olumlama. BEN BENİM YETENEKLERİM, BİLGİLERİM, DENEYİMLERİM, DONANIMLARIM İLE BÜTÜNÜM, BİRİM, BİRİCİK İM KENDİNİ İFADE EDİYORUM KENDİMİ İFADE ETTİĞİM İŞİMİN FARKINDAYIM İŞİMİ AŞK İLE YAPIYORUM İŞİMİ AŞK İLE YAPARKEN EVRENDEN VE BİR DEN GELEN DESTEK YANSIMALARINI ALIYORUM BU YANSIMALARI BANA YANSITAN TÜM İNSANLARI ŞÜKRAN İLE KABUL EDİYORUM BİR LİKTE İŞ BİRLİĞİ İLE BENİM, EVRENİN, BİRİN YÜKSEK HAYRINA ÇALIŞIYORUZ. BENLİK --------- * her insan ayrımsız biriciktir, her insanın parmak izi, iris çizgileri biriciktir. her insan ayrımsız benliğini, varlığını gösterme hakkına sahiptir. yaşamda olduğu gibi kabul görme niyeti ile yapılan olumlama. BEN BENİM BEN BENİ SEVİYORUM KENDİMİ HER BİR HÜCREM İLE HER BİR OLUŞUM İLE HER BİR HALİM İLE OLDUĞUM GİBİ SEVİYORUM BENLİĞİMİ İFADE EDİYORUM BENLİĞİMİ YANSITIYORUM BENLİK YANSIMAM SEVGİ VE SAYGI İLE KABUL GÖRÜYOR VAROLMAK NEFES ALMAK AŞK İLE YAŞAMAK İÇİN VARIM. BENLİĞİM BİR İLE UYUMLU AKIYOR BENLİĞİM BİR VE YÜKSEK BENLİĞİM İLE TAM, BÜTÜN HER BİR BİRİCİK BENLİĞİ SEVGİ VE SAYGI İLE KABUL EDİYORUM. BİLGELİK ----------- * her insan ayrımsız bilgi alma ve iletme hakkına sahiptir. bilgi güçtür. bilgi alma hakkı yanında her insan deneyimleme hakkına da sahiptir. bilgi deneyim ile kalıcı olur. bu kalıcı hal olan bilgeliği yaşama yansıtmak için olumlama. BEN BENİM TÜM EVREN BİLGİSİNE SAHİBİM EVREN BİLGİSİNİ DENEYİMLİYORUM HER BİR DENEYİM BİLGELİĞİMİ YARATIYOR DİĞER İNSANLARIN BİLGELİĞİNİ SEVGİ VE SAYGI İLE KABUL EDİYORUM ONLARDAN DESTEK VE REHBERLİK ALIYORUM BİLGELİĞİMİ SEVGİ VE SAYGI İLE PAYLAŞIYORUM AİLE -------- * ayrımsız her bir insanın annesi ve babası vardır. çekirdek aile böyle oluşur. kardeş/ler, aşk ile birliktelik ile oluşan 2.çekirdek aile, çocuk/çocukları kapsar. özde aile anne&baba daha sonra aşk ile 2 kişinin oluşturduğu yasal/ya da değil bir birleşmedir. bu birleşme için kullanılan olumlama. BEN BENİM DÜNYAYA GELİŞİME ARACI OLAN ANNEME SEVGİ VE SAYGI İLE BAĞLIYIM. DÜNYAYA GELİŞİME ARACI OLAN BABAMA SEVGİ VE SAYGI İLE BAĞLIYIM. BU GELİŞİM İÇİN ONLARI BEN SEÇTİM. BU EVİ VE BU YAŞAMI BEN SEÇTİM. TÜM BU SEÇİMLERİMİN SORUMLUSU BENİM. İÇİNDE OLDUĞUM BU İLK KUTSAL ÜÇLÜYÜ ŞÜKRANLARIM İLE KUTSARIM, KUTLARIM. kardeş/kardeşler BEN BENİM DÜNYADA İLK DENEYİMLEDİĞİM ANNE-BABA-ÇOCUK KUTSAL ÜÇLÜSÜNÜ SEVGİM VE SAYGIM İLE SELAMLARIM. BU ÜÇLÜ DIŞINDA BAĞLI OLDUĞUM KARDEŞ/KARDEŞLERİME VARLIKLARI İÇİN ŞÜKRAN SUNARIM 2. çekirdek aile BEN BENİM DÜNYADA İLK DENEYİMLEDİĞİM ANNE&BABA&ÇOCUK KUTSAL ÜÇLÜSÜNÜ - var ise – YAŞAMI PAYLAŞTIĞIM KARDEŞ/KARDEŞLERİMİ SEVGİM VE SAYGIM İLE SELAMLARIM. VARLIKLARINA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM AN DA İÇİNDE BULUNDUĞUM KENDİ ÇEKİRDEK AİLEMİ KUTLARIM, KUTSARIM, ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. tüm 3 olumlamanın sonuna eklenecek olan bitiriş: AİLEM İLE VARLIĞIMI HİSSEDİYORUM ONLARIN YANSIMAYIM ONLAR BENİ, BEN ONLARI YANSITIYORUM AN DA TÜM BENLİĞİM İLE DURURKEN VARLIĞIM VE AİLEM BİR İM. AİLEM İÇİNDE YAŞAMIŞ OLDUĞUM TÜM ANLARI BU ANDA OLMAK İÇİN ŞİFALANDIRIYORUM TÜM AİLE BİREYLERİME VARLIKLARI İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. HOBİLER ------------ * ayrımsız her bir insan odaklandığı işi dışında, ilgi alanları, yetenekleri ve keyfi doğrultusunda uğraş/uğraşlar ile kendini ifade etmek ve dinlendirmeye hakkı vardır. bu alanlar için hobi/hobiler adı altında olumlama. BEN BENİM BEN İLGİ ALANLARIM, YETENEKLERİM İLE BİRİM KENDİMİ İŞİMDE KEYİF İLE İFADE EDERİM BU KEYİF BANA YAŞAMA SEVİNCİ, HAKEDİŞLERİM VE RIZKIM OLARAK YANSIR ODAKLANDIĞIM VE YAŞAMA SEVİNCİ, HAKEDİŞ, RIZK YANSIMALARIM DIŞINDA, İLGİ ALANLARIM, YETENEKLERİM VE KEYFİM DOĞRULTUSUNDA UĞRAŞ/UĞRAŞLARIM VAR BU ZAMANLARDA KENDİMİ ÖZGÜR, HUZURLU, DİNGİN, RAHAT, VERİMLİ HİSSEDİYORUM, DİNLENİYORUM YAPTIĞIM HİZMET VE ÜRÜNLERİ PAYLAŞIYORUM OLUYORUM. YARDIMCI İNSANLAR -------------------------- * ayrımsız her bir insanın gereksinim duyduğunda destek, yardım, iş birliği almaya hakkı vardır. yaşamdaki yardımcı insanlar için olumlama. BEN BENİM YAŞAMIMDA DENGEDEYİM MERKEZİMDE, ODAKLI OLUYORUM YAŞAMIMIN HER BİR ALANI DENGEDE. VERİMLİ, YARATICI, ÖZGÜR, HUZURLU, DİNGİN, OLURKEN GEREKSİNİM DUYDUĞUMDA ÇEVREMDE YARDIMCI İNSANLAR OLUYOR BANA DESTEK, YARDIM VERİYORLAR ONLARIN YANSITTIĞI DESTEĞİ SEVGİ VE SAYGI İLE ALIYOR VE KABUL EDİYORUM ARAMIZDAKİ ALIŞ – VERİŞ MÜKEMMEL VE EVRENİN HAYRINA AKIYOR İŞ BİRLİĞİMİZİ ŞÜKRANLARIM İLE KUTLUYORUM. EVLİLİK - RUHEŞİ ---------------------- * her bir insan ayrımsız yetişkinliğe varınca, yaşamını aşk ile sevdiği, saydığı bir başka insan ile paylaşma hakkına sahiptir. bu paylaşım ruhsal bir evliliktir. cinsiyet, yasal düzenlemeler insanların kendi özgür seçimleri ve kararlarıdır. bu konuda dışarıdan gelen her bir baskı evren yasalarına aykırıdır. ruhsal evlilik olumlaması BEN BENİM ÖZÜM, YÜKSEK BENLİĞİM İLE BİRİM RUHEŞİM İLE BERABERİM RUHEŞİM İLE ALIŞ VE VERİŞLERİMİZ DENGEDE, TAM, BÜTÜN BİR BİRİMİZİN YAŞAM ALANLARINA SAYGI DUYUYORUZ BİR BİRİMİZİN SEÇİM VE KARARLARINA SAYGI DUYUYORUZ ARZU ETTİĞİMİZDE ORTAK HEDEFLERİMİZE BİRLİKTE ULAŞIYORUZ BİR BİRİMİZİN GELİŞİMİNE, BİREYSEL YOLCULUKLARINA DESTEK OLUYORUZ, SAYGI DUYUYORUZ. RUHEŞİM İLE OLAN RUHSAL EVLİLİĞİMİZ KOŞULSUZ SEVGİNİN EVRENE YANSIMASI OLUYOR BU RUHSAL EVLİLİK YOLCUĞU İÇİN KENDİME VE RUHEŞİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ANNE OLMAK ---------------- * her bir yetişkin kadın ayrımsız anne olmak hakkına sahiptir. her bir kadın ayrımsız biolojik olamadığı, olmayı arzu etmediği zamanlarda anne olma hakkına da sahiptir. anne olma yolculuğu sadece doğurmak ile başlamaz, doğurmak sadece bir doğal başlangıçtır. bir kadın kendi doğurmadığı bir bebek/çocuk/insana da annelik pek ala yapabilme hakkına sahiptir. annelik ile ilgili olumlama. BEN BENİM BEN KADINIM BEN ANNEYİM DÜNYAYA GELMEME VARLIĞI İLE İLK EV OLAN ANNEME ŞÜKRANLARIMI SUNARIM TÜM VARLIĞIM İLE ONU KUTSARIM, KUTLARIM, SELAMLARIM BEN ANNEYİM ANNESİ OLDUĞUM İNSAN/İNSANLARA SEVGİ VE SAYGIM İLE BAĞLIYIM ARAMIZDA KOŞULSUZ SEVGİ VE SAYGI VAR BANA GEREKSİNİMİ/LERİ OLDUĞUNDA ONUN/ONLARIN YANINDAYIM BEN O/ONLAR İLE O/ONLAR BEN İLE DÜNYAYA BAKIYOR, YAŞIYOR, OLUYORUZ. BU ANDAKİ ANNELİK HALİMİ SEVGİM SAYGIM ŞÜKRANLARIM İLE SARARIM. BABA OLMAK ------------------- * her bir yetişkin erkek ayrımsız baba olmak hakkına sahiptir. her bir erkek ayrımsız biolojik olamadığı, olmayı arzu etmediği zamanlarda baba olma hakkına da sahiptir. baba olma yolculuğu sadece doğum süreci ile başlamaz, doğum sadece bir doğal başlangıçtır. bir erkek kendi doğumuna aracı olmadığı bir bebek/çocuk/insana da babalık pek ala yapabilme hakkına sahiptir. her biolojik baba adayı en erken zamanda baba halinden de haberdar olma hakkına sahiptir. babalık ile ilgili olumlama… BEN BENİM BEN ERKEĞİM BEN BABAYIM DÜNYAYA GELMEME İLK EV BABAMA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM TÜM VARLIĞIM İLE ONU KUTSARIM, KUTLARIM, SELAMLARIM BEN BABAYIM BABASI OLDUĞUM İNSAN/İNSANLARA SEVGİ VE SAYGIM İLE BAĞLIYIM ARAMIZDA KOŞULSUZ SEVGİ VE SAYGI VAR BANA GEREKSİNİMİ/LERİ OLDUĞUNDA ONUN/ONLARIN YANINDAYIM BEN O/ONLAR İLE O/ONLAR BEN İLE DÜNYAYA BAKIYOR, YAŞIYOR, OLUYORUZ. BU ANDAKİ BABALIK HALİMİ SEVGİM SAYGIM ŞÜKRANLARIM İLE SARARIM. MEZUNİYET ------------------ * her bir insan ayrımsız belli bir yaşa geldiğinde eğitim – öğrenim – deneyim – rehberlik alma hakkına sahiptir. bu eğitim+öğrenim+deneyim+rehberlik sistemini kısaca okul diye seslendiririz. okul öncesi - ilk – lise – lisans – lisanüstü ve akademik kariyer ve tüm hedef kitlelere yönelik eğitim etkinliklerinden, her bir insan ayrımsız yararlanma hakkına sahiptir. her bir okul basamağı ruhsal mezuniyet ile demirlenir, mühürlenir, belgelenir. mezuniyet ile ilgili olumlama… BEN BENİM YAŞAMIMDAKİ İLK ÖĞRETMENLERİM ANNEM VE BABAMA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. YAŞAMDA HEM ÖĞRENCİYİM, HEM ÖĞRETMENİM AN A GELENE KADAR DENEYİM YOLCULUĞUMDA BANA EŞLİK EDEN TÜM ÖĞRETMENLERİME, ÖĞRENCİLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNARIM. AN DA BU AN BİR BASAMAĞI BİTİYORUM YENİ BİR BASAMAĞA HAZIR OLUYORUM HER YENİ BASAMAK ÖNCESİNİ KUTLUYORUM HER YENİ BASAMAK SONRASINI KUTLUYORUM YAŞAMIM DÖNÜŞÜM, DEĞİŞİM VE DENEYİMLER İLE AKIYOR BU YOLCULUĞUN HER BİR ANINI KUTLUYORUM, KUTSUYORUM. ŞÜKRANLARIM İLE OLUYORUM. alıntı.. |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI BÜYÜK ANNE - BÜYÜK BABA OLMAK --------------------------------------------- * her bir yetişkin insan – biyolojik ya da değil - çocuğunun çocuğunu varlığı ile bir olmayı hak eder. yeni kuşağa deneyim, birikim, donanım, bilgi, bilgeliğini yansıtmayı hak eder. yeni kuşak ile iletişimde olup kendini güncellemeyi de hak eder. büyükanne-büyükbabalık için olumlama BEN BENİM ANDA ANNESİ/BABASI OLDUĞUMUN ÇOCUK/LARIN VARLIĞINI HİSSEDİYORUM ANDA O/ONLAR İLE GELECEĞİ YARATIYORUZ YAŞAMIM BOYU EDİNDİĞİM TÜM BİLGİ, BECERİ, DENEYİM, ÖĞRENİMLERİMİ BİLGELİK İLE PAYLAŞIYORUM BU ALIŞ VERİŞ İLE OLUYORUM ÖLÜMSÜZLÜĞÜ BİLİYORUM YAŞAMI DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM OLARAK ALGILIYORUM BU ALGIMI TORUNLARIM – biyolojik ya da değil – İLE PAYLAŞIYORUM YAŞIYORUM OLUYORUM VARIM. EMEKLİ OLMAK -------------------- * her bir yetişkin insanın belli bir zaman sürecini tamamlayınca merkezde, odaklı, misyonunun farkında işini belli günlük rutinden uzaklaştırıp, tüm sosyal haklarını karşılanarak emeklilik sürecini yaşamaya hakkı vardır. bu süreci yaşamamayı seçme ve karar verme hakkı da vardır. emeklilik ile ilgili olumlama… BEN BENİM ANDA MERKEZİMDEN, DENGEDE, ODAKLI MİSYONUMUN FARKINDAYIM BU ANA KADAR BU DOĞRULTUDA GÜNLÜK YAŞAMIMIN BİR BÖLÜMÜNÜ ÇALIŞARAK GEÇİRİYORUM ANDA EMEKLİ OLMAYI SEÇİYORUM İÇİM HUZUR DOLU, DİNGİN. VERİMLİYİM, YARATICIYIM ÇALIŞIYORUM VARIM GÜVENDEYİM ARZU ETTİĞİM ZAMANLARDA ARZU ETTİĞİM ETKİNLERİ YAPIYORUM KENDİMİ FARKLI BİR ALIŞ VERİŞ ALANINDA HİSSEDİYORUM HUZURLUYUM YAŞAMIN DEĞİŞİM&DÖNÜŞÜM ANLARINI BİLGELİĞİM İLE SÜSLÜYORUM BİLGELİĞİMİ PAYLAŞIYORUM VERİMLİYİM YARATICIYIM ÇALIŞIYORUM VARIM OLUYORUM BEN BİLGEYİM. YENİ İŞ ------------ * ayrımsız yetişkin her bir insan kendini ifade eden, yaşamını kazanmasına araç olan, keyif ile varolduğu bir işte çalışmayı hak eder. yine ayrımsız her bir çalışan insanın farklı alanlarda, farklı yerlerde, farklı ekipler ile çalışma hakkı vardır. yeni iş olumlaması… BEN BENİM BEN YETENEKLERİM, YAPABİLİRLİKLERİM, BİLGİ, EĞİTİM, DONANIM VE DENEYİMLERİM İLE BÜTÜNÜM, TAMIM. MİSYONUMA ODAKLIYIM, MERKEZİMDE VE DENGEDEYİM KENDİMİ EN İYİ İFADE ETTİĞİM İŞİMDE ÇALIŞIYORUM YAŞAMIM BOYU, ARZU ETTİĞİM SÜRECE, KENDİM VE EVRENİN HAYRINA ARZU ETTİĞİM İŞİMDE ÇALIŞIYORUM. İŞİMİ YAPARAK ÖZÜMÜ PAYLAŞIYORUM HAKEDİŞLERİMİ VE RIZKIMI KABUL EDİYORUM BU ÇALIŞMA BANA HAKEDİŞLERİMİ VE RIZKIMI KAZANDIRIYOR BEN DE BUNU KENDİM VE EVRENİN YÜKSEK HAYRINA KULLANIYORUM ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM. OKUL ------- * her bir insan ayrımsız belli bir yaşa geldiğinde eğitim – öğrenim – deneyim – rehberlik alma hakkına sahiptir. bu eğitim+öğrenim+deneyim+rehberlik sistemini kısaca okul diye seslendiririz. okul öncesi - ilk – lise – lisans – lisanüstü ve akademik kariyer ve tüm hedef kitlelere yönelik eğitim etkinliklerinden, her bir insan ayrımsız yararlanma hakkına sahiptir. BEN BENİM BENİM VE EVRENİN YÜKSEK HAYRINA ARZU ETTİĞİM SÜRECE HAK ETTİĞİM OKUL SİSTEMİ İÇİNDEYİM TÜM SİSTEMİ OLUŞTURAN HER BİR VARLIĞA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM SİSTEM İÇİNDEKİ TÜM ÖĞRETMENLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNARIM SİSTEM İÇİNDE BANA YANISYAN HER BİR BİLGİYİ, DENEYİMİ, BİLGELİĞİ SEVGİ VE SAYGIM İLE ALIYOR VE KABUL EDİYORUM BU YANSIMALARI BEN DE YANSITIYORUM BU ALIŞ VERİŞ BENİ HUZURLU, GÜVENLİ, CESUR, DİNGİN, GÜÇLÜ KILIYOR. YAPABİLİRLİKLERİM VE REHBERLERİM İLE OKUL SİSTEMİ İÇİNDE OLUYORUM. HEM ÖĞRENCİYİM HEM ÖĞRETMENİM OLUYORUM. YOLCULUK -------------- * her bir insan ayrımsız düzenli olarak yaşama – okul – çalışma sistemi mekanı dışında, arzu ettiği nedenler ile yolculuk yapma hakkına sahiptir. her bir yolculuk düzenli yaşanılan yer dışında yaşandığında insana büyük adımlar, farkındalıklar, deneyimler kazandırır. yolculuk için olumlama…. BEN BENİM BEN DÜNYAYIM BEN ARZU ETTİĞİMDE YOLCULUKLAR YAPIYORUM BU YOLCULUKLAR SIRASINDA BANA EŞLİK EDEN, YAŞAMIMIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM YOLCULUK BENİ YENİLİYOR YOLCULUK BENİ MUTLU EDİYOR DEĞİŞİM & DÖNÜŞÜM FARKINDALIĞI İLE YOLCULUK YAPIYORUM OLUYORUM YAŞIYORUM BÜYÜYORUM GEZİYORUM OLUYORUM. SANAT --------- * her bir insan ayrımsız yaratıcıdır. her bir insan ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda kendini sanat ile ifade etme hakkına sahiptir. yine her bir insan ayrımsız sanata ulaşmayı hak eder. sanat ile ilgili olumlama… BEN BENİM BEN YARATICIYIM BEN SES İLE SÖZ İLE HAREKET İLE NESNE İLE GÖRÜNTÜ İLE KENDİMİ İFADE EDİYORUM. KENDİNİ SES, SÖZ, HAREKET, GÖRÜNTÜ, NESNE İLE İFADE EDENLERE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. İŞLERİMİ, İŞLERİNİ KUTLUYORUM, KUTSUYORUM, ŞÜKRAN İLE ALIYORUM – VERİYORUM SANATIN YAŞAMDA EN BÜYÜK FARKINDALIKLARA NEDEN OLDUĞUNU BİLİYORUM VE BUNU YANSITIYORUM. YARATIYORUM YARATILARI ALIYORUM – VERİYORUM OLUYORUM RIZK – HAKEDİŞLER – ÖDEMELER – FİNANS – PARA ----------------------------------------------------------------- * her bir yetişkin insan ayrımsız kendini en iyi ifade ettiği ve keyif aldığı işte çalışma hakkına sahiptir. bu çalışma karşılığında yaşamını kazanma hakkına da sahiptir. bu kazanımlar kadim zamanlardaki takasın değişimi ve dönüşümü ile para haline gelmiştir. varolan düzende bu anın görece sistemine göre para rızk, hak edişlerin madde olarak yansımasıdır. bir süre sonra sistem dışında olacaktır, o zamana kadar…. para için olumlama…. BEN BENİM İŞİMİ AŞK İLE YAPIYORUM YAŞAMDA VE EVRENDEKİ YERİMİ MİSYON FARKINDALIĞIM İLE YANSITIYORUM TÜM BU YANSIMALAR BANA HAKEDİŞ VE RIZK OLARAK GELİYOR BU YANISMANIN MADDEYE DÖNÜŞEN HALİ PARAYA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ONU BİR ARAÇ OLARAK GÖRÜYORUM ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM YAŞAMIMDA BOLLUK VE BEREKET VAR RIZKIMI ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM BOLLUK VE BEREKET İÇİNDE YAŞIYORUM OLUYORUM. ALINTI... |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI SALIVERME --------------- * insan dünya üzerindeki deneyimin evren yasaları ile uyumu gereği zamanı var ve lineer algılama halindedir. bu zaman varlığı ve lineer algısı, eşzamanlı evren yasalarını geçmiş – şimdi – gelecek olarak yaşama hissini getirir. her bir insan ayrımsız görece geçmişten özgür olmayı hak ediyordur. geçmişten özgür olma çalışması salıverme/affetme – dir. salıverme olumlaması… BEN BENİM BU ANA KADAR YAŞADIĞIM TÜM DENEYİMLERİMDE ANLARIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ONLARIN EŞLİĞİ İLE YAŞADIĞIM DENEYİLER İLE BİLGE OLUYORUM BU BİLGELİĞİ YANSITIYORUM, PAYLAŞIYORUM BU ANA KADAR BİLGELİK YOLUNDA BİRLİKTE GİTTİĞİM ANNEM BABAM BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM İNSANLARI AFFEDİYORUM VE SALIVERİYORUM GÖRECE GEÇMİŞTEN ÖZGÜRÜM GÖRECE GELECEKTEN ÖZGÜRÜM ANDA MERKEZDE ODAKLI DENGEDEYİM SALIVERİYORUM ÖZGÜRÜM ÖZGÜRÜM ANDAYIM OLUYORUM. YENİDEN DOĞMA ------------------------ * insan dünya üzerindeki deneyimin evren yasaları ile uyumu gereği farkında olduğu yaşamı süresince defalarca kez yeniden doğar. evrende her bir akış bu prensip üzerine kuruludur. değişim & dönüşüm döngüleri ve buna bağlı yeniden doğuşlar ile akış hali… yeniden doğma olumlaması BEN BENİM EVRENİ DÜNYAYI DENEYİMLİYORUM DENEYİMLERİM İLE BİLGE OLUYORUM BİLGELİĞİM İLE EVREN YASALARINI ALGILIYORUM DOĞA İLE BİR OLUYORUM DOĞANIN AKIŞI İLE UYUMLU AKIYORUM DOĞA DÖNGÜLERİ İLE UYUMLU AKIYORUM EVRİLİYORUM EVRİLMELERİM İLE BİLGE OLUYORUM BİLGELİĞİMİ ALIYORUM, YANSIYORUM, YANSITIYORUM HER BİR AN YENİDEN DOĞMAMI KUTLUYORUM, KUTSUYORUM, BU DOĞUMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ÖZÜM İLE YÜKSEK BENLİĞİM İLE HER BİR DOĞUM SONRASI BİR OLUYORUM VARIM OLUYORUM VARIM VARIM VARIM DOĞUYORUM OLUYORUM VARIM. KENDİNE ŞİFA ----------------------- * insan, beden + ruh + zihin olarak bir bütündür. her bir alanın ayrı ayrı şifası olasıdır. tüm bu şifa bütüne hizmet eder. yetişkin insan öncelik ile kendisinden sorumludur. insan ilk önce kendinin şifacısıdır. kendine şifa olumlaması BEN BENİM BEDENİMİN FARKINDAYIM RUHUMUN FARKINDAYIM ZİHİNİM FARKINDAYIM BU ALANLARI BİR BÜTÜN OLARAK ALIYORUM DENGEDE OLUYORUM KENDİM İLE BİRİM BEN KENDİMİN ŞİFACISIYIM BEDENİME ŞİFA YANSITIYORUM RUHUMA ŞİFA YANSITIYORUM ZİHİNİME ŞİFA YANSITIYORUM YANSIYORUM YANSITIYORUM BEN ŞİFACIYIM BEN KENDİMİN ŞİFACISIYIM VARIM OLUYORUM. BAŞKASINA ŞİFA ------------------------- * insan, beden + ruh + zihin olarak bir bütündür. her bir alanın ayrı ayrı şifası olasıdır. tüm bu şifa bütüne hizmet eder. yetişkin insan kendi kendinin şifacısı olduğu gibi başkalarının da şifacısıdır. başkasına şifa olumlaması… BEN BENİM BEDENİMİN FARKINDAYIM RUHUMUN FARKINDAYIM ZİHİNİM FARKINDAYIM BU ALANLARI BİR BÜTÜN OLARAK ALIYORUM DENGEDE OLUYORUM KENDİM İLE BİRİM BEN KENDİMİN ŞİFACISIYIM ANDA DURUYORUM İZİN ALIYORUM BİR BAŞKASINA SEVGİ VE SAYGIM İLE ŞİFA YANSITIYORUM ŞİFA ALIYOR BEN ŞİFA ALIYORUM ŞİFA VERİYORUM ŞİFA OLUYORUZ ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM. GÜNEŞ – AY – DÜNYA ------------------------------ * her bir insanın ayrımsız evren algısı 3 kutsal üçlü ile gerçek olur. yıldızımız GÜNEŞ, uydumuz AY, ev gezegenimiz DÜNYA bu kutsal üçlü algısı içinde evren yasaları ile uyumlu akmak bireysel, kitlesel, global, kozmik yüksek hayradır. güneş – ay – dünya olumlaması….. BEN BENİM EV GEZEGENİM DÜNYADAYIM HAVA – SU – TOPRAK – ATEŞ İLE BİRİM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM YILDIZIM GÜNEŞ İLE YAŞIYORUM ISINIYORUM BÜYÜYORUM UYDUM AY İLE DÖNGÜLER İÇİ AKIYORUM GÖRÜYORUM DUYUYORUM KOKLUYORUM DOKUNUYORUM TADIYORUM BİR OLUYORUM VARIM ALIYORUM VERİYORUM ŞÜKRAN SUNUYORUM OLUYORUM. BİTKİ ALEMİ ------------------ * her bir insan ayrımsız ev gezgen dünya üzerinde bitki alemi ile uyumlu yaşar. doğanın rehberliğinde evren yasaları ile uyumlu akar. bitki alemi için olumlama… BEN BENİM EVREN İLE BİRİM GÜNEŞ İLE BİRİM AY İLE BİRİM DÜNYA İLE BİRİM EVİMDE DÜNYAMDA BİTKİLERE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM HAVA İÇİN ATEŞ İÇİN SU İÇİN TOPRAK İÇİN VARLIKLARINI KUTLAR, KUTSAR, ŞÜKRAN İLE SELAMLARIM BİTKİ ALEMİ ÖNÜNDE SEVGİM VE SAYGIM İLE EĞİLİRİM. HAYVAN ALEMİ ------------------- * her bir insan ayrımsız ev gezgen dünya üzerinde hayvan alemi ile uyumlu yaşar. doğanın rehberliğinde evren yasaları ile uyumlu akar. hayvan alemi için olumlama…. BEN BENİM EVREN İLE BİRİM GÜNEŞ İLE BİRİM AY İLE BİRİM DÜNYA İLE BİRİM EVİMDE DÜNYAMDA HAYVANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM HAVA İÇİN ATEŞ İÇİN SU İÇİN TOPRAK İÇİN VARLIKLARINI KUTLAR, KUTSAR, ŞÜKRAN İLE SELAMLARIM HAYVAN ALEMİ ÖNÜNDE SEVGİM VE SAYGIM İLE EĞİLİRİM. YENİ YIL ----------- * her bir insan dünya yaşam deneyimi içinde, evren yasaları gereği zamanı var ve lineer algılar. bu zaman varlığı ve lineer algısı içinde, insan zamanı saymak ve başlangıçlar koymak ve bunları kutlamak hakkına sahiptir. yeni yıl başlangıçları insanlara, topluluklara, geleneklere göre değişir. değişmeyen tek şey, insanın bir günü yeni yıl başlangıcı olarak kutlamasıdır. yeniyıl olumlaması…. BEN BENİM BU ANI VAR SAYIYORUM BU ANI YENİ BİR AN SAYIYORUM HER YENİ ANI YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYORUM BU BAŞLANGIÇLARI KUTLUYORUM, KUTSUYORUM YENİ BENİ KUTLUYORUM YENİDEN DOĞUŞLARIMA VESİLE YAPIYORUM BÜYÜYORUM EVRİLİYORUM OLUYORUM VARIM BİLGELİĞİMİ SONSUZLUĞA YANSITIYORUM OLUYORUM VARIM YENİYİM VARIM OLUYORUM AŞK ----------- * her bir insan ayrımsız aşk ı yaşamak ve ifade etmek hakkına sahiptir. aşk bir evrimle, öz ve yüksek benlik ile buluşma yolculuğudur. aşk ile önce iki insan bir araya gelir, sonra hem geometrik ya da hem biyolojik olarak insanlar çoğalır. aşk bir başka insanda kendini bulma yolculuğudur, görece son durak ilahi aşk’tır. bu aşk kendine, tanrısallığına duyulan aşktır. her bir insanın bu yolculuğa hakkı vardır. BEN BENİM AŞK İLE GELİYORUM AŞ İLE OLUYORUM BU ANA KADAR AŞK YOLUNDA YAŞAMIMIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARI SEVGİM VE SAYGIM İLE ANIYORUM ŞÜKRAN SUNUYORUM SALIVERİYORUM ANDA KENDİ KENDİMLEYİM AŞK İLE KENDİME BAKIYORUM İÇİMDE AŞK DUYUYORUM DIŞIMDA AŞK DUYUYORUM OLUYORUM ANDA AŞK İLE BAŞKA BİR İNSANIN GÖZLERİNE BAKIYORUM AŞK İLE OLAN O İNSAN İLE RUHEŞİM İLE BİR OLUYORUM AŞK İLE OLUYORUZ AŞK İLE ÇOĞALIYORUZ AŞK İLE EVRİLİYORUZ AŞK İLE BÜYÜYORUZ AŞK BİLGELİĞİNE VARIYORUM ALIYORUM VERİYORUM YANSIYORUM YANSITIYORUM OLUYORUM VARIM BEN AŞK’IM. ÖLÜM ------------ * her bir insan, yeryüzü deneyimi ve evren yasaları gereği değişim & dönüşüm ve döngüleri başlangıçlar ve bitişler olarak algılar. bedensel, fiziksel başlangıçlara DOĞUM bedensel, fiziksel bitişlere ÖLÜM adı verir. her bir insan doğum sevinci duyma hakkına, ölüm yası tutma hakkına sahiptir. her bir insan görece ölüm anında özgür, bağımsız, bağsız hissetme ve gözü arkada kalmama hakkına sahiptir. bu neden ile doğumlar gibi ölümlerin de değişim & dönüşüm olduğu algısı ile kutlanması evrenin yüksek hayrınadır. BEN BENİM VARIM ÖZÜM VE YÜKSEK BENLİĞİM İLE BİRİM EVRENİ, DÜNYAYI BEDENİM İLE ALGILIYORUM ZİHNİM İLE ALGILIYORUM RUHUM İLE ALGILIYORUM DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM YOLCULUĞUNDA EVRİLİRKEN BÜYÜRKEN OLURKEN ANDA ÖLÜMSÜZLÜK VE SONSUZLUK OLUYORUM YAŞAM OLUYORUM DOĞUM OLUYORUM ÖLÜM OLUYORUM BİR OLUYORUM HUZURLUYUM GELİRKEN HUZURLUYUM GİDERKEN HUZURLUYUM GELENE HUZUR YANSITIYORUM GİDENE HUZUR YANSITIYORUM YAŞAMIN, EVRİMİN DÖNÜŞÜM BİLGİSİ İLE KENDİMİ ÖLÜMDEN ÖZGÜR KILIYORUM YENİDEN DOĞUYORUM OLUYORUM ALIYORUM VERİYORUM EVRİLİYORUM OLUYORUM VARIM. TATİL ---------- * ayrımsız her bir insanın gereksinim duyduğu zamanlarda tatil yapma hakkı vardır. tatil, değişim & dönüşüm için gerekli yakıtı sağlar. yenilenmenin en verimli olduğu anlar, tatil anlarıdır. bu anlarda değişim, dönüşüm, yenilenme sindirilir, özümsenir. tatil için olumlama. BEN BENİM MİSYONUMA ODAKLI ÇALIŞIYORUM YAŞAMIMIN TÜM ALANLARI DENGEDE ODAKLI AKIYOR BU AKIŞ İÇİNDE TATİL DE YAPIYORUM TATİLİMİ KEYFİME GÖRE DÜZENLİYORUM TATİL DİLİMİM BANA AİT TATİL ANLARINDA DEĞİŞİYORUM, DÖNÜŞÜYORUM, YENİLENİYORUM TATİL AKIŞINDA ÖZ BAĞLANTIM İLE YENİLENMEYİ SİNDİRİYORUM, ÖZÜMSÜYORUM. OLUYORUM. ALINTI |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI ÜSTATLAR -------------- * her bir insanın ayrımsız yaşamı boyunca rehberlik almaya hakkı vardır. bilgeliğini yansıtan, paylaşan kişilerin varlığı, desteği, motivasyonu insanın içindeki cesaret, güç, yaratıcılık alanlarını pekiştirir. üstatlara saygı için olumlama. BEN BENİM YAŞAMIMDA HER ZAMAN REHBERLİK ALIYORUM REHBERLERİMİ ÜSTAT OLARAK ÇAĞIRIYORUM ONLARIN VARLIĞI, BİLGELİKLERİNİ YANSITMALARI VARLIĞIMA DESTEKLERİ İLE GÜÇLÜYÜM CESURUM YARATICIYIM TÜM YAŞAMIM BOYUNCA YOLUMUN KESİŞTİĞİ TÜM ÜSTATLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ONLAR BENİM AYNAM YANSTIMALARI İLE OLUYORUM YANSITIYORUM OLUYORUM VARIM. BAYRAMLAR ------------------ * her bir insan ayrımsız seçmeyi arzu ettiği topluluğa özü bayram/ları kutlama hakkına sahiptir. çeşitli nedenler ile kutlanan bayramlar öz olarak insanları bir tema altında toplayıp, bir likte kutlama olanağı sunar. bayram kutlamaları için olumlama. BEN BENİM MERKEZİMDE, ODAKLI VE DENGEDEYİM. KENDİMİ İFADE EDİYORUM. OLUYORUM. BU BAYRAMIN ANLAMINI FARK EDİYORUM BU ANLAMI ORTAK NEDEN YAPIP KUTLUYORUM BİR LİKTE KUTLUYORUZ BU KUTLAMAYI DEMİRLİYORUM, MÜHÜRLÜYORUM. ANLAMINI YANSITIYORUM YANSIYORUM OLUYORUM VARIM KADIN ------------------ * ev gezegen dünyada insan canlısının dişi bedende olanına verilen ad kadındır. kadına saygı için olumlama BEN BENİM YAŞAMIM BOYUNCA İLK ÖNCE ANNEM OLMAK ÜZERE TÜM KADINLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. KADINDAN YANSIYAN TÜM DEĞERLERİ SEVGİ VE SAYGIM İLE ALIYORUM, KABUL EDİYORUM. KADINA SAYGILARIMI SUNUYORUM. BEN GÜZEL BİR KADINIM KENDİMİ SEVİYORUM HER SABAH KENDİME VE VARLIĞIMA ŞÜKRAN SUNUYORUM KENDİME BAKIYORUM BANA BAKILIYOR BEDENİME SAYGI DUYUYORUM BEDENİME SAYGI VERİLİYOR KENDİME GÜVENİYORUM BANA GÜVENİLİYOR KENDİME SAYGI DUYUYORUM BANA SAYGI DUYULUYOR KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM TAKDİR EDİLİYORUM KENDİ KENDİM İLE ZAMAN GEÇİRİYORUM HORMONLARIM İLE İLGİLİ ÖZEL YAŞAM DÖNÜMLERİMDE ANLAYIŞ VE DESTEK GÖRÜYORUM AYLIK DÖNÜMLERİMDE HAMİLE İKEN HENÜZ YENİ ANNE İKEN ANNE İKEN MENOPOZA GİRİNCE ANLAYIŞ VE DESTEK ALIYORUM ÖZEL GÜNLERDE KUTLANIYORUM VE ARMAĞANLARI KABUL EDİYORUM KENDİMİ KONUŞARAK İFADE EDERKEN DİNLENİYORUM – DİNLEMEK – EVİNSANI VE İŞİNSANI OLMAYI AYNI ANDA YAPARKEN DESTEK, İŞBİRLİĞİ ALIYORUM GÖREVLER VE SORUMLULUKLAR VE KARARLAR VE EYLEMLER PAYLAŞILIYOR DOKUNULUYORUM SEVİLİYORUM VARLIĞIM EŞİT GÖRÜLÜYOR ÖZGÜRÜM EŞİTİM OLUYORUM ALIYORUM ALIYORUM ALIYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM VARIM EŞİTİM ÖZGÜRÜM VARIM! BEN KADINIM! VARIM! ŞÜKRAN SUNUYORUM ERKEK --------------- * ev gezegen dünyada insan canlısının eril bedende olanına verilen ad erkektir. erkeğe saygı için olumlama BEN BENİM TÜM YAŞAMIM BOYUNCA İLK ÖNCE BABAM OLMAK ÜZERE TÜM ERKEKLERE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. ERKEKTEN YANSIYAN TÜM DEĞERLERİ SEVGİ VE SAYGIM İLE ALIYORUM, KABUL EDİYORUM. ERKEĞE SAYGILARIMI SUNUYORUM. ÇOCUK -------------- * ev gezegen dünyada insanın 0 – 11 yaş arasındaki haline verilen ad çocuktur. çocuğa saygı için olumlama BEN BENİM ÇOCUKLUĞUMU KUCAKLIYORUM TÜM ÇOCUKLUĞUM BOYUNCA YAŞADIĞIM ANLARA, BU ANLARDA YAŞAMIMIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. AN DA ÇOCUK OLANLARIN VARLIĞINA SAYGI VE SEVGİ DUYUYORUM ONLARA HAKLARINI VERİYORUM ONLARA REHBERLİK EDİYORUM ONLARA DESTEK OLUYORUM ONLARA BİLGELİĞİMİ SUNUYORUM ÇOCUKLARA SAYGIMI SUNUYORUM. ERGEN ------------ * ev gezegen dünyada insan canlısının 12 – 18 yaş arasındaki haline ergen adı verilir. ergene saygı için olumlama BEN BENİM ERGENLİĞİMİ KUCAKLIYORUM TÜM ERGENLİĞİM BOYUNCA YAŞADIĞIM ANLARA, BU ANLARDA YAŞAMIMIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. AN DA ERGEN OLANLARIN VARLIĞINA SAYGI VE SEVGİ DUYUYORUM ONLARA HAKLARINI VERİYORUM ONLARA REHBERLİK EDİYORUM ONLARA DESTEK OLUYORUM ONLARA BİLGELİĞİMİ SUNUYORUM YETİŞKİN OLMA YOLCULUKLARINI DESTEKLİYORUM ONLARIN ÖZGÜRLÜKLERİNE SAYGI DUYUYORUM ONLARIN KENDİLERİNİ İFADE ETMELERİNE SAYGI DUYUYORUM ONLARIN MESLEKLERİNİ SEÇME YOLCULUKLARINA SAYGI DUYUYORUM ERGENLERE SAYGIMI SUNUYORUM. SOFRA --------------- * ayrımsız her bir insan uyanık olduğu zaman diliminde belli aralıklar ile dengeli, özenli hazırlanmış bir sofrada beslenme hakkına sahiptir. sofra için olumlama. BEN BENİM BEN BEDENİM İLE BİR İM. BEDENİM, ZİHNİM, RUHUM DENGEDE. BEDENİMİ ÖZEN İLE BESLİYORUM BU SOFRADA BESLENİYORUM BESİNLERDEN YANSIYAN SEVGİ VE ŞİFAYI SEVGİM VE SAYGIM İLE ALIYORUM, KABUL EDİYORUM SOFRAM BOLLUK VE BEREKET İLE DOLU SOFRAMDA BİR LİKTE OLDUĞUM İNSANLAR İLE SEVGİ, SAYGI, BOLLUK, BEREKET VE KEYFİ PAYLAŞIYORUM. ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM VARIM. CİNSELLİK ----------------- * ayrımsız her bir yetişkin insan yaşam motiflerinden biri olan cinselliği yaşama hakkına sahiptir. cinsellik üremenin yanı sıra, yaşama sevinci veren bir eylemdir. cinsellik için olumlama. BEN BENİM BEDENİM, ZİHNİM, RUHUM İLE BİR VE DENGEDEYİM AŞK İLE BİRİM RUHEŞİM İLE BİRİM. BEDENİMİ SEVİYORUM RUHEŞİMİN BEDENİNİ SEVİYORUM. BEDENLERİMİZİN VARLIĞINA SAYGI DUYUYORUM. DOKUNMAYI VE DOKUNULMAYI SEVİYORUM RUHEŞİM İLE BİR OLMAYI SEVİYORUM, KUTLUYORUM, KUTSUYORUM BU UYUM İLE AKIYORUM BU AKIŞ BANA YAŞAMA SEVİNCİ VERİYOR ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM VARIM VARIZ BİRİM BİRİZ. BOLLUK ---------------------------- BEN BENİM YÜCE YARADANA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM BOLLUK VE BEREKET ŞİFASINI KABUL EDİYORUM, ALIYORUM, YANSITIYORUM BOLLUK VE BEREKET İÇİNDEYİM BOLLUK VE BEREKET İÇİNDE OLAN TÜMÜ SEVGİM VE SAYGIM İLE SARIYORUM EN GEÇ BU AN DA TÜM KATMANLARIMDAKİ BOLLUK VE BEREKET KODLARINI AKTİVE EDİYORUM EN GEÇ AN DA TÜMÜN TÜM KATMANLARINDAKİ BOLLUK VE BEREKET KODLARINI AKTİVE EDİYORUM BEN İN MERKEZİ DÜNYANIN MERKEZİ GALAKSİNİN MERKEZİ EVRENİN MERKEZİ İLE BİR OLUYOR YÜCE YARADANA, TÜME, BEN E ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ALIYORUM VERİYORUM VERİYORUM ALIYORUM VARIM OLUYORUM alıntı |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI her biri harika paylaştığınız için teşekkürler. |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI teşekkürler Serpil'cimalk78 |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI YARATICILIK Ben her şeyi Sevgiyle yaratıyorum Ben Sevgiyle yaratanım Ben başladığım her işi tamalıyorum Kendimi ONAYLAMA Ben bana inanıyorum Ben beni onaylıyorum Ben sadece içimin sesini dinliyorum KENDİNİ SEVME Ben Sevgiyim Ben Her şeyi Sevgiyle yaratıyorum. Ben Sevgiden geliyorum. Herkes ve her şey sevgi Değerlilik Ben Her halimle Değerliyim Ben KAdın/Erkek haimle değerliyim ben paralı/parasız halimle değerliyim Ben başkalarına muhtaç halimle değerliyim. Ben şişman/ zayıf halimle değerliyim Ben pahalı/ ucuz elbiseli halimle değerliyim Ben...... siz de değerliyim. ( noktalı yerlere, eşiniz, oğlunuz, sevgiliniz, anneniz, babanız, arabanız, eviniz, onlarsız olamam dediğiniz her şeyi koyarak) söyleyebilirsinzi.. GÜÇLÜ OLMAK Ben Her halimle güçlüyüm Ben paralı / parasız halimle güçlüyüm değerlilikle ilgili tüm şıkları güçlü olmak ve yeterli olmak la ilgili kullanabilirsiniz.. Yalnızlık Ben bana yeterim Ben kendi içimde tam ve bütünüm Ben benimle ilgilenirim.. vb... kolay gelsin: |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI 956kHarika olumlamalar için teşekkürler |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI süper! çok teşekkürler. hemen özellikle ihtiyaç hissettiklerimi seçtim. peki bu olumlamalar nasıl yapılacak? kaç kez ne zaman tekrar etmeli? nasıl yapmalı? ben çok yeniyim de, bilgilendirirseniz sevinirim.O0 |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI harika bir yazı ,olumlamalar harika , teşekkürler emegine saglık, hepsini alıyor ve kabul ediyorum. bunları cep telefonunza kendi sesinizle kayıt yapın, gerek duydukça dinleyin motivasyonunuz artıyor tavsiye ederim sevgiyle kalın |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI emeğine sağlık canım çok teşekkürlerart56art56 |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI tam aradığım konu bende kendi olumlamalarımı arıyordum..çok beğendim..ben seçimlerim konusunda..ve hayatıma kattığım yanlış inaçlarımdan kurtulma konusunda arıyordum..aradığımı kendime çekebildiğim için şükürler. olsun..iyiki varsınız.. |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI Eline, yüreğine sağlık, çok güzel ihtiyac duyduğum anda sırasıyla okuyacağım. Sevgiyle kalın ((:)) |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI 956kharikasın serpil22 teşekkürler...çok ihtiyacım vardı!..iyiki varsınblissy |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI Serpil22, Gerçekten harikasın ellerine o güzel yüreğine sağlık.Hepsini dosyaladım.İhtiyacım süresince kullanacağım Teşekkür ederim. İyiki varsın İyiki yanımdasın. |
Cevap: BEN BENİM OLUMLAMALARI çok güzel olumlamalar paylaşım için teşşekkür ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 AM. |