Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371736)

sudem8 18-05-2009 02:11 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 
konuyla pek ilgili değil ama reikiyi pek bilmiyorum.sitedeki testi yaptım tepe çakrasında bir tıkanıklık olduğunu anladım ne yapmam gerekir sevgilerimle sizler bana ışık oldunuz

Belgin ∞ 19-05-2009 08:35 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 
Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462804)
konuyla pek ilgili değil ama reikiyi pek bilmiyorum.sitedeki testi yaptım tepe çakrasında bir tıkanıklık olduğunu anladım ne yapmam gerekir sevgilerimle sizler bana ışık oldunuz


Sudem'cim forumumuzda Reiki bölümü altında çok kapsamlı bilgiler var, istersen vaktin olduğunda incelemen için linkini veriyorum.


Reiki - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Belgin ∞ 19-05-2009 08:38 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 

10.Gün



Ruhum neşeli olduğumu bilir, çünkü özgürüm.

Bu olumlama özgürlükle ilgilidir. Bu olumlamayı söyledikten sonra günün kalan bölümünde hiçbir şeye takılmamaya özen gösterin. Takılmama, olan her şeyi itirazsız ve direnmeden kabul etmek demektir. Kabulleniş yoluyla varolursunuz. ‘Sana, benim kendimle olduğum gibi benimle olma izni veriyorum,’ dersiniz. Kabulleniş diğer insanları rahat ettirir ki bu, sonuçta sevilmeyi de olası kılar. Gelip gidişleri arzularsanız hep özgür olursunuz. Bu özgürlük tam bir neşe halidir. Gerçek ben’inizde size acı çektirilemez.




11.Gün



Herkesi kendim gibi göreceğim.

Bu olumlama algıyla ilgilidir. Bu olumlamayı söyledikten sonra, bir an düşünün. İnsanların birçok biçimde farklı oldukları yadsınamaz. Farklı görünüyoruz; farklı geçmişlerimiz ve beğenilerimiz var. Egonun yaptığı gibi farklılıklara odaklanırsanız, kendinizi başka birisinden iyi ya da kötü görme eğiliminden kurtulamazsınız. Bu karşılaştırma oyunudur ve karşılaştırma sizi her zaman yargıya götürür. Ama farklılıkları silmeye çalışmadan karşılaştırma oyununu oynamalısınız. Sizde olanın herkeste olmasına izin verin: Bütünlük. Gerçek ben’inizin gözleriyle bakın ve siz bütünseniz ve başka herkes de bütün olmalı.




12.Gün



Başkalarını yargılamak dışında her gereksinimi besleyeceğim.

Bu olumlama yargılayıcı olma gereksinimini serbest bırakmakla ilgilidir. Bu bugünkü dersiniz olsun. Birisini yargıladığınızda ne olduğunu düşünün: Belirli bir biçimde hissettiği, belirli bir biçimde baktığı, belirli görüşlerde olduğu için birisini yanlış buluruz. Yargı hemen ayrımı yaratır. Yanlış olan herhangi biri, hemen ‘onlar’ oluverir. Yargılama gereksinimi yalıtılmış olma gereksiniminden doğar – bu, egonun savunma biçimidir. Ama aynı zamanda gerçek ben’inizden de uzaklaşırsınız. Başka insanları dışarıda tutan duvarlar ruhunuzun akışını da engeller. Yargılamayı öğrendiğinizde temelde ‘ ilk olarak, onun iyi ya da kötü olduğuna karar vermeden her şeyi olduğu haline bırakmak istiyorum’ diyorsunuz. Açıklık pratiğinde ruhunuzu size yaklaşmaya davet ediyorsunuz.

fkacar 19-05-2009 10:07 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 
Merhabalar,
Bir aydır tesadüf eseri bulduğum ŞAH-ESER' inizi keşfetmekten dolayı hem sizi hem de kendimi KUTLUYORUM. 956k
İnanın burda kendimi sakin sulara bırakmış; huzur, mutluluk ve şifaya kürek çeken bir kayık gibi hissediyorum. Yarattığınız sevgi dünyasının rastladığım her köşesinde ihtiyacım olan birşeylere rast gelmek beni buraya görünmez bir sevgi ile bağlıyor.

İyi ki varsınız, teşekkür ediyorum şimdi ve her güzel gün için; hergün...

Yanlız kalma korkum olduğunu keşfettim, birkaç gün önce... Oysa ben hiçbir şeyden korkmaz büyütülmüştüm...

redflowers, özellikle yazıların ve paylaşımların çok güzel; bu uygulamayı yarın yapmaya başlayacağım.

"GÜÇLÜ OLANLAR KORKULARINI KABUL EDENLERDİR" sözüne katılır mısın?

Yüreğinize sağlık...

Belgin ∞ 19-05-2009 10:22 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 
Sizinde yüreğinize sağlık, ne kadar güzel kelimelere dökmüşsünüz hislerinizi.

Özümüzün tek sahibi ve gerçeği olan sevgiyi karşılıklı yaşamak, paylaşmak gibisi yoktur. Ve kendinizin farkında olduğunuz zaman hiç yalnız kalmazsınız, bu konuda geçmişte bir makale yazmıştım forumda şahsıma ait :)

Güçlü olanlar korkularını kabul edenlerdir - evet. Kabul etmek farkındalıktır. Farkındalıkta sizi sonsuz sevgiye taşıyan yegane unsurdur. Fark et, kabul et, ve sevgiyle dönüştür. Korkularımız bizim prangamızdır. O prangayı takan da biz'iz, mahkum olan da biz'iz, özgürlüğe giden anahtarın sahibi de biz'iz.

Hep beraber, ilmek ilmek ördüğümüz, sevgiyle emek verdiğimiz Şaheser'inize hoşgeldiniz.

Sevgilerimle.

sudem8 20-05-2009 12:58 AM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 
çok teşekkürler

sudem8 20-05-2009 08:13 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 
devamını merakla bekliyorum.hepsini defterime yazıyorum ve uyguluyorum.bunları yaparken çok etkileniyorum.teşekkürler

Belgin ∞ 21-05-2009 08:05 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 

13.Gün



Başkalarına direnmeyeceğim.

Bu olumlama engellerin üstesinden gelmekle ilgilidir. Bunu bugünün pratiği yapın: Genelde aldırmadığımız insanları dinlemeye, duymazdan geldiğiniz bir iltifatı kabul etmeye çalışın, görüntüsü sizi hoşnut etmeyen birine gözlerinizi dikkatle açarak bakın. Yalıtılmış kalma eğilimi olan tersine eğilimi hep karşısından bulan bu açıklığı hissedin. Açıklığa direnciniz güçlü mü, zayıf mı? Direnmek hoş mu geliyor? Pratikle direnmenin, sevgi dahil birçok ruhsal egzersizin gizemi olduğunu bulacaksınız.




14.Gün



Kendime direnmeyeceğim.

Bu olumlama kendi kendimizi kabullenmekle ilgilidir. Bunu, hoşlanmadığınız veya kurtulmaya çalıştığınız bir yönünüzü reddetmekten vazgeçmek için bugünkü pratiğiniz yapın. Direncin en bilinen biçimleri yadsımak ve baskılamaktır. Yadsıma ‘ gerçekten hiçbir şey hissetmiyorum’ der. Baskılama ise ‘Hissetmem uygun değil’ der. O yüzden bugün sinirlendirici bildik durumlarla karşılaştığınızda bunu hissedin. Güzel ya da yürek ısıtan bir şeyle karşılaştığınızda bunu hissedin. Duygularınızı reddetmek eğilimindeyseniz buna dikkat edin. Tepkinizin istediği gibi filizlenmesine izin verin. Özellikle de, ilk tepkinizi nihai olarak değerlendirmeyin. Yadsıma ve baskılama, düşünce hızıyla duyguların kapısına ulaşır. Bir tepkiyle karşılaşan her duruma birkaç kez geri dönün ve altındaki daha derin tabakalara bakın.




15.Gün



Gerçek ben’im sevgiyle karşılık veriyor.

Bu olumlama ruhsal bir gerçeği görmekle ilgilidir. Bugün sevginin doğasını düşünün. Sevginin iki yüzü vardır: Kişisel olan ve kişisel olmayan. Kişisel sevgi ‘ben’ in bir şeyler-zevk, anlaşma, onaylanma ve önemli bulunmak- elde ettiği sürece hissedilir bu yüzden egonun gereksinimlerinden kaynaklanır. Birine kişisel sevginizi vermeniz, o insanlarla bir anlaşma, bedel ve pazarlığı gerektirir. Taraflardan biri pazarlığı bozarsa, sevgi biter. Kişisel olmayan sevgi gerçek benlikten çıkar ve kimsenin talebi yoktur. Kişisel olmayan sevgi başkaları arasında fark görmemek anlamına gelmez ama kapsamınızı kişilik ve egonun ötesine aktarır. Böylesi sevgi bir bedel ödemek gerektirmeksizin yoğun bir zevk verir. Mutluluğunuz için kimseye bir şey borçlanmazsınız. Egodan bağımsızlaşmak ruha büyük bir özgürlük verir. Ne görse onda sevgiyi bulur. Ego korku, öfke, tutunma, kibir ve sakınma, nefret, şiddet ya da saldırganlıkla karşılık verir. Gerçek ben’se sadece kişisel olmayan sevginin sürekli akışını hisseder. Bugün bunu olumlayın ve ruhun sevgisinin sizi beklediğini bilin.

Belgin ∞ 26-05-2009 07:38 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 
16.Gün



Bugün bir şeyi sanki ilk kez görüyormuş gibi göreceğim.

Bu olumlama yenilikle ilgilidir. Bunu bugününüzün sözü yapın. Bir şeye, ona ilk kez baktığınızda göstereceğiniz beğeniyle bakın. Ruhunuz her deneyimi yeni gözlerle görür. Eski ya da bayat olan etrafınızdaki şeyler değildir ama onları eskiten algınızdır. Bir şeyden hoşlanıp hoşlanmamanızın nasıl değiştiğine dikkat edin. Bazı eski anılar size nasıl tepki vermeniz gerektiğini söylüyor. Neden hoşlanıp hoşlanmadığınızı, neyi kabul edeceğinizi ya da reddedeceğinizi önceden biliyorsunuz. Ama bunu yapmama seçeneğine sahipsiniz. Tepki göstermeden önceki o küçücük anda- ya da sonrasındaki duraklamada- açık olabilirsiniz. Ruhunuza her zaman beğeni olan tepkisini sorun. Bugün kendinize, yeni beğeni duygularınızı, daha önceleri öylece kabullendiğiniz bir çiçek, bir perdenin esintiyle uçuşması, bir çocuk oyunu, yolun kenarını güzelleştiren bir ağacı yeni bir gözle görerek, yaşama izin verin.



17.Gün



Bir insanı ışıkla besleyeceğim.

Bu olumlama iletişimle ilgilidir. Bunu bugünün pratiği yapın: Sevgiyle farkındalığın güdüsünü hissedin ve sonra da bunu armağan edin. Sevgi güdünüzü gereksinim duyan birine, zaten sevdiğiniz ya da dünyadaki bütün insanlara yönlendirin. Sonra da serbest bırakın. Armağanınız ışığın birleştiği ruhsal banka tarafından alınacaktır.



18.Gün



Birisi üzerinden yargılarımı kaldıracağım.

Bu olumlama bağışlamayla ilgilidir. Bunu bugününüzün pratiği yapın: Kötü yargılarınız olan bir kişiyi ele alın ve sonra yargınızı geri alın. İstediğiniz sözleri seçin: Üzgünüm; öyle demek istemedim; düşüncemi değiştirdim; seni üzen sözlerimi geri alıyorum. Ama bunlar sadece sözcükler olmamalı. Sevgi dolu olun ki düzelttiğiniz yargınız da samimi olsun. Düşüncelerin bizzat yaralama gücü vardır. Olumsuz bir düşünceyi geri alarak iyileşme sağlarsınız.

gülpor 27-05-2009 05:30 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak
 
Redflowers blm ,her zamanki gibi harikasın,ne güzel kitaplar bulup bizi bilgilendiriyosunsmil56,sana sorum şu;bu olumlamaları senin yazdığın şekilde geniş zaman diliminde mi tekrar edicez?garip bi sorumu oldumu bilmiyorum ama utananadam,sorayım dedim,hoşçakaaalf678h


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.