Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   Olumlama.com açıldı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371722)

Ben_Sen_ve_Gofi 02-05-2010 12:30 AM

Cevap: Olumlama.com açıldı

hayırlı ;uğurlu olsun herkese:)

DeLiTaY21 02-05-2010 12:36 AM

hayrlı olsun...

sudem8 02-05-2010 11:27 AM

hayırlı olsun tebrikler956k

atessu 15-07-2010 06:16 PM

tebrik ederim gayet faydalı bir site olmuş

yesilmisik 22-09-2010 01:38 PM

olumlamaları nasıl kullanıyorsunuz?Kullananlar nasıl bir yöntem izliyor? Nasıl daha yararlı olur? Emeği geçen herkese çok tesekkür ederim.

neseli ceni 30-10-2010 03:00 AM

Ordaki olumlamaları hiç sevmedim.

Neptün 30-10-2010 02:09 PM

Hm ben sevdim güzel olumlamalar var. Teşekkürler

neseli ceni 30-10-2010 08:06 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776405)
Hm ben sevdim güzel olumlamalar var. Teşekkürler

Kişisel tercih tabi..

yaramazburcuk 18-01-2011 05:01 PM

herkese slm ben yeni üyelerdenim.tüm sitedeki konuları okumak istiyorum.çok güzel ve faydalı bi site .olumlamaları okurkrn aklıma bi sorutakıldı acaba bizler başkası adınada olumlama yapabilirmiyiz.yani örnek vermek gerekirse annem hasta onun adına şöyle bi olumlama yapabilirmiyim.
annemin sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor.hastalığının son aşamasında veya annem artık iyileşti.artık çok sağlıklı biri gibi olumlamalar yaparsam anneme bi etkisi olurmu yoksa olumlamaları kişiler kendimi yapmalı

Işıldayan Safir 18-01-2011 05:19 PM

Alıntı:

yaramazburcuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787394)
herkese slm ben yeni üyelerdenim.tüm sitedeki konuları okumak istiyorum.çok güzel ve faydalı bi site .olumlamaları okurkrn aklıma bi sorutakıldı acaba bizler başkası adınada olumlama yapabilirmiyiz.yani örnek vermek gerekirse annem hasta onun adına şöyle bi olumlama yapabilirmiyim.
annemin sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor.hastalığının son aşamasında veya annem artık iyileşti.artık çok sağlıklı biri gibi olumlamalar yaparsam anneme bi etkisi olurmu yoksa olumlamaları kişiler kendimi yapmalı

Elbette bu tür pozitif enerji çalışmaları yapabilirsiniz. Ancak hastalığının son aşamasında gibi bir ifade pek olumlu bir ifade değil. Çünkü hastalığın son aşaması ifadesinden genellikle yapılabilecek bir şey kalmadığı gibi bir anlam ortaya çıkar. Dolayısıyla bu tür olumlamalar yaparken kullandığınız cümlelere çok özen göstermeniz gerekir. İyileştiğini daha farklı cümlelerle ifade edin.

Anneniz rahatsız sanırım birazcık. Kendisine acil şifalar diliyorum. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM.