Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=530)
-   -   SEVGİNİN GÜCÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=3475)

cicek1973 05-01-2008 02:15 PM

SEVGİNİN GÜCÜ

SEVGİNİN GÜCÜ

SEVGI TEDAVISI

Icimin derinliklerinde, varligimin merkezinde tukenmez bir sevgi kaynagi var. Artik bu sevginin yuzeye cikmasina izin veriyorum....O yuregimi, bedenimi, zihnimi, bilincimi, tum varligimi dolduruyor, benden cikarak her yone yayiliyor ve cogalmis olarak bana geri donuyor....Ne kadar cok sevgi verirsem, o kadar cok verebilecek bolluga kavusuyorum,
cunku; sonsuz bir kaynaga sahibim....Sevgiyi yasamak ve vermek benim KENDIMI IYI HISSETMEMİ sagliyor,
o benim icsel mutlulugumun bir ifadesidir...

KENDIMI SEVIYORUM; bundan dolayi da bedenime sevgiyle bakiyorum. Onu yararli yiyecek ve iceceklerle besliyorum, onu sevgiyle giydirip kuşatıyorum ve bedenim de bana fiskiran canilikta bir saglik ve enerjiyle, sevgiyle karsilik veriyor....

KENDIMI SEVIYORUM; bu yüzden, yapmaktan gercekten zevk aldigim, yaratici yeteneklerimi kullanabildigim, sevdigim ve beni seven insanlarla birlikte calistigim, insanlar icin yararli bir seyler yapabildigim ve karsiliginda iyi bir gelir elde ettigim bir iste calisiyorum...

KENDIMI SEVIYORUM; bunun icin de insanlara karsi sevecen davraniyor ve onlar hakkinda da oyle dusunuyorum; cunku verdiklerimin cogalarak bana geri doneceklerini biliyorum....Hayatima sadece sevecen insanlari cekiyorum, cunku onlar benim varligimin aynasidirlar...

KENDIMI SEVIYORUM; bu yuzden de gecmisi ve tum gecmis deneyimleri bagisliyor ve onlari geride birakiyorum;
ARTIK OZGURUM....

KENDIMI SEVIYORUM; bundan dolayi da butunuyle SIMDI' de yasiyorum.
Gelecegimin parlak, mutlu ve guvenli oldugunu bilerek her an' ı iyi yasiyorum; cunku ben evrenin sevgili cocuguyum ve evren simdi ve sonsuza dek bana sevgiyle bakacak, beni koruyacaktir.....

SIZI SEVIYORUM.....

Louise Hay
Pozitif Gucun Buyusu kitabindan

stubborn 18-10-2008 04:41 PM

Ynt: SEVGİNİN GÜCÜ

[size=10pt][size=10pt]Kesinlikle katılıyorum.. alk78 alk78 alk78 ben bu siteye uye olalı daha 1 hafta oldu fakat bu bır haftada kendımde acaip degişiklikler hisediorum en onemlısı kendımı sevıyorum aynaya bakınca gulumsuyorum..etrafımdakı ınsanları sevıyorum...taabıkı askımı unutmamak gerekırr kiss3 onu dahda fazla sevıyorummmmmm...artık herşeye pozitif olarak bakabıldıgım ,için hayatı ve yasamayı seviyorummmmmm[/size][/size]

selos 18-10-2008 06:27 PM

Ya buluşmalara bende katılmak istiyorummm hemde ÇOK!hiç umudum yok ama Konyadaım ya ben,benimle birlikde bu siteye takılan birisi olsa ahh hiç bırakmıcam ama yoktur : ağla

selos 18-10-2008 07:47 PM

sevincli sevincli Çok teşekkürler cilgin897 cilgin897

karavan 14-07-2010 04:12 PM

Cevap: SEVGİNİN GÜCÜ

Teşekkür ederim,
Çok güzel yazıydı.

Eline yüreğine sağlık.

İyiki varsın,
İyiki yanımdasın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 PM.