Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=487)
-   -   23 Eylül burç yorumları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=28169)

bluemoon24 29-12-2008 01:31 PM

23 Eylül burç yorumları
 
23 Eylül burç yorumları



23.09. >

267







Burcunuza göre bugün sizi neler bekliyor..aşk mı para mı...Önümüzdeki günler neler yaşayacaksınız.Nasıl adımlar atmalısınız?Hangi burçla yakınlaşacak hangi burçla çatışacaksınız.İşte sadece kadınız.com üyelerine güven veren özel 23 Eylül burç yorumları.kadınız.com yorumlarıyla...

KOÇ (21 mart - 20 nisan)



Etkileyici sözlerinizle birçok işi başaracak ve insanların size inanmasını sağlayacaksınız. Yakın çevreniz sizin kanatlarınız altına sığınmaya çalışabilir. Sabırsız davranarak sıkılmamalısınız. Onlara karşı ise dikkatli olmalısınız.







BOĞA (21 nisan - 21 mayıs)



Aşk hayatınızla ilgili sürekli bir arayış içindesiniz. Sevgiliniz ise bu düşüncenizi sezinleyecek olursa ayrılığınız kaçınılmaz olacak. Bu konudan ailenizle ilgili birilerine dahi söz etmemelisiniz. Bazı konularda yanlış yapıyorsunuz.







İKİZLER (22 mayis - 21 haziran)



Bugün kişisel yeteneklerinizi daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Çalışma hayatınızda veriminizi bir hayli artırdınız. İş arkadaşlarınız dahi sizi takdir edip duruyor. Maddi durumunuzun düzelmesi için de atak davranmalısınız.







YENGEÇ (22 haziran - 23 temmuz)



Dikkatsiz davranışlarınız başınızı fazlasıyla ağrıtabilir. Kendinizle ilgili kararlar alırken ailenizden birilerine de danışmalısınız. Çevrenizde kıskanç kişilerin olduğunu bilmelisiniz. Bu nedenle tedbiri elden asla bırakmamalısınız.







ASLAN (24 temmuz - 21 ağustos)



Arkadaşlarınız arasında seçici davranıp, bazılarına özel ilgi gösteriyorsunuz. Diğerleri ise bu tavrınıza tepkili. Bazı dostlarınızı kaybetmeniz an meselesi. Sevgiliniz bile bu konuda size karşı koyacak. Kendinizi toparlamalısınız.







BAŞAK (22 ağustos - 23 eylül)



Yakın çevrenizi inandırıcı sözlerinizle ikna etmeyi başarıyorsunuz. Yenilik peşinde koşmaya meraklı görünüyorsunuz. Sabırlı ve bir o kadar da hırslı olmanız şans kapısını aralıyor. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.







TERAZİ (24 eylül - 23 ekim)



Bazı konularda tam anlamı ile karar vermekten çekiniyorsunuz. Bu yüzden tuhaf davranışlar dahi sergiliyorsunuz. Ve bu durum çevrenizin dikkatini çekiyor. Kararlarınızı bir an önce verip, ardından uygulamaya geçirmelisiniz.







AKREP (24 ekim - 23 kasım)



Bugün başkalarına borç vermeyi düşünmeden önce alacaklarınızı kurtarmaya bakmalısınız. Üzerinizde birtakım sorumluluklar taşıdığınızı unutmamalısınız. Yaşamınızdaki ilk sırayı maddiyatın aldığını unutmamalısınız.







YAY (24 kasım - 22 aralık)



Kısa bir gezi veya yolculuk hayatınıza renk katacak. Bugün kendinizle fazla ilgileniyor ve moral depoluyorsunuz. İşyerinizde tüm arkadaşlarınızın yardımına koşarak yoruluyorsunuz. Bu yüzden sağlığınıza dikkat etmelisiniz.







OĞLAK (23 aralık - 20 ocak)



Aklınızda bazı soru işaretleri ve güvensizlik var. Hayatınızda var olan bazı konularla yakından ilgilenmelisiniz. Öncelikle olayları takibe alıp, ciddi bir şekilde incelemelisiniz. Sonra ise kararlarınızla ilgili açıklama yapabilirsiniz.







KOVA (21 ocak - 19 şubat)



Başkaları sizin hakkınızda düşünüyor, hatta geleceğinizle ilgili kararlar vermeye çalışıyor. Siz ise bu durum karşısında sessiz kalıyorsunuz. Oysa size hiç de uygun değil... Yerinde olacağı için tepki vermekten kaçınmamalısınız.







BALIK (20 şubat - 20 mart)



Birlikte olduğunuz kişiyi sürekli gözlemleyip, eksik arıyorsunuz. O bunun farkında bile değil. Oysa kendinizi mutsuz hissetmeniz için sebep yok. En yakın dostlarınız bile bu konu hakkında uyarı yapıyor. Biraz da dinlemelisiniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.