| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Etkin konuşmanın sırları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Son zamanlarda nasıl da birbiri*mizi anlamakta zorlanır, topluluktan uzaklaşarak yalnız bireyler olarak mutsuzluklarımıza ye*ni mutsuzluklar ekler olduk. Özellikle iki*li ilişkiler konusunda yaşadıklarımız ise artık ayyuka çıkmış durumda. Karşımız*daki insanların anlattıklarından çok Ne demek istedi acaba? soruları kafamızda dolaştıkça, ikileme düşüyoruz. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Son zamanlarda nasıl da birbiri*mizi anlamakta zorlanır, topluluktan uzaklaşarak yalnız bireyler olarak mutsuzluklarımıza ye*ni mutsuzluklar ekler olduk. Özellikle iki*li ilişkiler konusunda yaşadıklarımız ise artık ayyuka çıkmış durumda. Karşımız*daki insanların anlattıklarından çok Ne demek istedi acaba? soruları kafamızda dolaştıkça, ikileme düşüyoruz. Böyle olunca da çoğunlukla kalabalıklardan uzaklaşıyor, kendi yalnızlığımız içinde kay*bolmayı yeğliyoruz, işte, kendimi böyle hissettiğim bir dönemde Nişantaşı´nda dolaşırken Valikonağı Caddesi´ndeki Bir Kültür Merkezi´ne rastladım. Oradan al*dığım broşürde merkezde birbirinden farklı workshop´ların olduğunu gördüm. İlginç olabileceğini düşünerek bu workshop´larla ilgili bilgi alarak sıkıntımdan da kurtulacağımı düşündüm. Burada birçok seçenek var, özellikle de insanların birbi*rini anlayabilme konusunda... Tam da şe*hir insanının en fazla ihtiyaç duyduğu şey. Workshop´lardan biri Mario Levi´nin ka*tıldığı Yazı Yaratımı atölyesi... Bir za*manlar İstanbul Bir Masaldı adlı kitabını elimden düşüremediğim Mario Levi´nin seminerini merak ettim. Kendinizi daha iyi anlatabilmenize ve anlayabilmenize olanak tanıyabilecek bir seminer, ilginç geldi. Hatta biraz bilgi alınca, bu semine*ri oluşturan sohbetlerde sadece kendimi bulacağımı duyunca, merakım arttı. Mario Levi, bu seminer sayesinde insa*nın kendisini yazıyla nasıl ifade edebile*ceğini gösteriyor. Sohbet ortamında şimdiye kadar görmediğiniz insanlarla ve farklı hayatlarla bir köprü oluşturuyorsunuz. Bu yazı sohbetlerinde alışılagel*miş kompozisyonların yerine siz ve hikayeniz, hep duymak ve kaleme almak istediğiniz anılarınız canlanıyor. Yani ken*dinizi ve hayat hikayenizi, şimdiye kadar bilmediğiniz yönleri bile kağıda dökebiliyorsunuz. Bu hikayelerinizi yazmak için kalemi elinize almaya, yazarken de içi*nizdeki derinlikleri keşfetmeye ne dersi*niz? Cevabınız evet ise 12 hafta boyun*ca devam eden Yazı Yaratım seminerlerine katılarak, içinizdeki sizin bile bilmediğiniz yönünüzü ortaya çıkarın. Bireysel gelişimin anahtarı Sınırların ötesine geçmeyi düşünüyor ve kendinizi yenilemek için yepyeni adım*lar atmak istiyorsanız. Bir Kültür Merkezi´ndeki Cesaretle İlerlemek seminerlerine de katılabilirsiniz. Bir Kültür Sa*nat Merkezi, MareFidelis Kişisel Danış*manlık tarafından tasarlanan Cesaret*le İlerlemek atölye çalışması ile korkularımıza dokunuyor. Bu uygulamalı ça*lışmada, yaşamımızda ulaşmak istediklerimiz, hayallerimiz ve en yüksek potansiyelimiz ile aramızda duran ve harekete geçmemize engel olan korkularımız tartışılarak başetmenin yolları aranıyor. Çoğumuzun başına geldiği gibi... Toplu*luk önünde konuşmak, isteklerimizi açık*ça talep etmemek, yalnız kalmak, başa*rısız olmak... Bütün bunların korkusu za*manla bilinçaltımızda yer ederken, yeni ve farklı açılımlarla bunların üstesinden de gelebiliriz. Bu atölyenin amacı ise ya*ratıcı imgeler ve küçük oyunlar sayesinde korkularımızla başa çıkmanın yollarını bulmak ve kendimizi daha iyi ifade edebilmek. Kendi duvarlarınızı yıkmaya, korkuya rağmen ilerlemeyi öğrenmeye ve en önemlisi de korkularınızla başa çıkmaya hazır mısınız? O zaman Cesa*retle İlerleme atölyesine siz de kaydı*nızı yaptırabilirsiniz. Çünkü Eğitmen Dost Can Deniz sayesinde, korkularınızın yi*ne kendi cesaretiniz ile yok olacağını gö*receksiniz. Günlük yaşantımızda kendimizi ifade edebilmemiz için farklı bir çalışmaya yine Bir Kültür ve Sanat Merkezi´nde şahit olabi*lirsiniz. Doğal sesin keşfinden yaratıcılı*ğa kadar uzanan Etkin ve Doğru Ko*nuşma seminerleri, bizleri yüz yüze iliş*kilerde en etkin ve doğru ifadeye götürmeyi amaçlıyor. Sekiz hafta boyunca de*vam eden seminer, ses ve nefes teknik*leri, doğal sesin şekillendirilmesi, artikülasyon, diksiyon ve fonetik, düşüncenin dil aracılığıyla dışavurumunda hız-akıcılık-doğruluk teknikleri, ifadenin güçlendirilmesi, dil ve beden dili uyumu, konuş*ma ve yaratıcılık gibi başlıkları içeriyor. Kendinizi ifade edebilmek için en önem*li enstrümanlardan biri olan konuşmayı yeniden keşfetmeniz ve bunu geliştirmeniz mümkün. Ben kendimi daha iyi ifade edebilmek, korkularımı yenebilmek, ve etkin, etkili konuşabilmek için bu workshop´lara gitmeye karar verdim, siz de Bir Kültür Merkezindeki workshop´larla içi*nizdeki başka benlere dokunmayı öğ*renebilirsiniz. Mario Levi´nin gözüyle... İçimizde bizi, bize ve başkalarına anlatabilecek bir yaratıcı bulunuyor. Benim amacım bu yara*tıcıyı ortaya çıkarmak. Bir nevi, kişiyi kendi için*de yolculuğa çıkarmak. Yani birşeyleri sarsmak. Ben insanların kapağı açmasına yardım ediyo*rum. İlk üç-dört ders insanın kendisini aramasına yönelik egzersizlerle geçiyor. Sonra sınıfa iyi olduğuna inandığım hikaye örneklerini getirip okuyorum. Daha sonraki derslerde o hikayeyi ya*rıda kesip öğrencilerin tamamlamasını istiyo*rum. Herkes kendine göre bir Çehov hikayesini tamamlamaya çalışıyor. Buraya gelen arkadaş*ların, bir hayallerinin gerçekleştiğini görüyorum. Yazıları yayınlanmıyor ama onları paylaşıyorlar. Bu dersler zamanla yazı kulübüne dönüşüyor. Paylaşma, onaylama, eleştirme, tartışma hepsi bu ortamda yapılıyor. 23-24 yaşında çok yete*nekli öğrencilerin yanı sıra 60 yaşında hala yaz*ma heyecanı ile dolu olan kişilerle tanıştım. Kaynak: Elele
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bosuna denilmiyor "tatli dil yilani bile deliginden cikarirmis". Dile hakimiyet kisiyi mutlu da eder mutsuzda... paylasim icin tesekkürler sevgili bluemoon24. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Güzel konuşma, insanları başarıya götürür. Bunun için konuşmada şunlara dikkat etmeyi unutmayınız: 1. Konuşurken kızmayınız, sinirlenmeyiniz. 2. Konuşurken ne söyleyeceğinizi biliniz, dilinize hakim olunuz. 3. Konuşurken öğünmeyiniz, bu kötü bir alışkanlıktır. 4. Konuşurken bilmediğiniz, inanmadığınız kimselere her şeyi söylemeyiniz. 5. Boş ve malayani sözlerden sakınınız. 6. Tanıdıklarınız hakkında konuşurken saygısızlık etmeyiniz. 7. Konuşurken gösterişten, desinlerden kaçınınız. 8. Konuşurken kendi başınızdan geçenleri, deneyleri anlatınız. 9. Karşılıklı konuşmalarda münakaşa etmekten sakınınız. 10. Konuşmalarda birdenbire fikir değiştirmeyiniz. 11. Konuşurken bir kimsenin sırrını öğrenmeye uğraşmayınız. 12. Düşünerek konuşunuz, telaştan kaçınınız. 13. Konuşmayı hep siz yapmayınız. Başkalarına da konuşma fırsatı veriniz. 14. Konuşmada açık olunuz. Kapalı sözler söylemeyiniz. 15. Bağırmadan, acele etmeden, düzgün konuşmaya çalışınız. 16. Karşınızdaki sözünü bitirmeden, konuşmaya başlamayınız. 17. Konuşurken sık sık kendinizden bahsetmeyiniz. 18. Konuşan bir kimsenin sözünü kesmeyiniz |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 29
5 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() peki bu eğitim nerede ne zaman gerçekleştiriliyor, katılım için şartlar nedir ? bunları da belirtirsen sevinirim |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Etkin konuşmanın sırları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Son zamanlarda nasıl da birbiri*mizi anlamakta zorlanır, topluluktan uzaklaşarak yalnız bireyler olarak mutsuzluklarımıza ye*ni mutsuzluklar ekler olduk. Özellikle iki*li ilişkiler konusunda yaşadıklarımız ise artık ayyuka çıkmış durumda. Karşımız*daki insanların anlattıklarından çok Ne demek istedi acaba? soruları kafamızda dolaştıkça, ikileme düşüyoruz. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi