![]() |
VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... Hayat bır ınsanı bu kadar mı bogar,hersey ustsute bı ınsanın uzerıne bu kadar mı gelır...genc yasımda herseyden herkesten sogudum.bu sınır,ofke,huzun,degersızlık,yalnızlık,yaslı gıbı hıseetme...bıktım artık bu olumsuz duygulardan.bıktım artık ardarda olumsuz olay yasamaktan,hergun aglamaktan,uzulmekten...artık hayattan koptum,kopucam.bır aydır cabalıyorum,Rabbıme yalvarıyorum,telkın,olumlama,nefes egzersızı herseyımı yapıyorum.ama ben neden ıyı olamıyorum.artık soyleyecek tek cumlem kaldı: Allahım ya benı ıyı et,ya yanına al... |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... Vazgeçmek çözüm mü? Çabalarken bile olduğun durumdan ileridesin. Çabalarken çözüme daha yakınsın. Biraz ara vermelisin belki. Belki de uzun bir aradan sonra çabuk yoruldun. Ama vazgeçmemelisin. Çabalamaktan ve dua etmekten vazgeçme. İyi olacağına inan. Ben senin iyi olacağına hala inanıyorum. Kabullenmek yenilmektir. Lütfen bunu kabul etme. İyi olacaksın. Her yeni güne şükürler olsun. |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... Evet.vazgecmek yenılmek demek.vazgecmek derken calısmalarımdan degıl,hayattandı..ama ıntıharın ebedı husran olacagını bılıyorum.o yuzden herseye,her zorluga ragmen cabalamaya devam...Allahım bu yakarıslarımı bosa cıkarmayacaktır... |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... Nurbanu vazgeçmek yok..Vazgeçmek sorunlarını çözmeyecek ki aksine artıracak.Lütfen vazgeçme zaman zaman eski alışkanlıklarımız hepimizi eline geçirmeye çalışıyor.Eski alışkanlıklarının seni ele geçirmesine izin verme lütfen.Diken olmadan gül olur mu?Dikenlere katlanacağız ki gül bahçeleri bize gelecek hatta biz gül bahçesi olacağız.Ben inanıyorum hepsini aşacaksın.Ama lütfen vazgeçme.sweeet'in de dediği gibi biraz ara ver ama dua etmekten,çabalamaktan vazgeçme |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... canim senden boyle seyler duymak istemezdm.ne kadar guclu oldugunu bilmeseydim kabul ederdm ama bu dusuncelerin ani sinir oldugunu kabul ediyrma.iyiki varsin.benim icin cok degerlisin. |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... Tesekkur ederım kırıkkalpcıgım,sen de benım ıcın cok degerlısın.gercekten cok zor gunler gecırıyorum.nolur dualarını eksık etme... |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... Alıntı:
Cheer up yap sevincli |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... Cheer up nedır.. |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... neşelenmek, ferahlamak vb |
Cevap: VAZGEÇMEK ÜZEREYİM... Insallah en kısa zamanda neselenır,ferahlarım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM. |