![]() |
duygu dan evt çaresizlik ne yazıkki öğrenilmiştir..kulağa garip gelio belki ama öğrenilmiştir..çaresiz kalmamakta öğrenilebilir..özellikle çarenin sen olduğu fikri aklında oluşursa bu daha güzel ve kolay gelir sana..aslında sensin çare sensin kendini kurtaracak..bunu bi cümle olarak okuyup geçmeyin lütfen!! SENSİN KENDİNİ KURTARACAK! SENSİN KENDİNİ KURTARACAK!ellerinde sende..görmüosun sadece..farkedeceksin ama..kendini sevdikçe farkedeceksin..üzülmeyerek şikayet etmeyerek başlayacaksın ilk önce..sonra kendinden çevrenden memnun kalacaksın..memnuniyetlik oyunu oyna..sonra inan kendie..saygı duy kendine..ne kadar değerlisin gör..ve kendine eziyet etmekten vazgeç artık.. ben çok duygusal bi insanım ama mantık önceliklidiir kararlarmda..çok ağlardım önceden inanılmaz..günün 8 saati ağlardm öle şeler kırardı yaralardı ki beni..allahım ne zaman kurtulacam allahmm die yalvarırdım..ama bi de bakmışım ben ağlamayı hastalık haline getirmişim..ben ağlamayı sevmişim,benmsemişim..ben memnunmuşum ki ağlmaktan neden şikayet etmişim ki öyle..şimdi çok aza indirdimm inanılması zor gibi ama indirdim 10 günde hatta ayda falan bi ağlıorm bu yaklaşık 1 yıldır böyle..o da geçmişimi boş geçirmişim bunun verdiği gerginlik..mahvetmişim kendimi..ama onları yaşamasaydım şu an bunları düşünüo olmazdım;) güzel düşününn her zaman...içinizde istediğiniz her şey olabilirsiniz..ben görüorm bunu..super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 PM. |