![]() |
Aramızda 1 yaş var bi yaş büyügüm senden bende :D ama benim hafızada en az senini kadar vardır 2 yasındayken evden kacıp kayboldugumu hatırlıyorum daha dün gibi bana sanki 4 5 yasım gibi geliyo ama o olay oldugunda daha yeni anne baba demeye baslamısım ben 2 yasındaymısım varyemez amca vardı hala vcd sini canım sıkıldıkca koyar izlerim captain tsubasa vardı bizm eski zamanımızda 25 yasındayım hala oyunun oynuyorum cocuk gibi :)DÜĞME BURUN vardı cok iyi hatırlıyorum onuda şimdikiler bilmez muz adam vardı bide :) BELLE VE SEBASTİAN vardı tenten uçan fil jumbo duygulandım bu sıra boyle uzar gider cocuklugumuzda cokk vardı böyleleri :=) |
çok güldüm :)) çünkü bende 3 yaşımdayken evden kaçıp kaybolmuşum hayal meyal hatırlıom sokakta yürüdüğümü :) çok aramışlar beni dayımlarda bulmuşlar...dayımlara kadar gitmişim:)) yakınmıydı uzakmıydı onu hatırlamıorum işte :) |
en az benim kadar cılgınmıssın kuccukken ben daha neler neler yapmısdımki :D foruma yazdım ama bulamadım şimdi bi kere evi yakdım ben çaki yuzunden yani seed of chucky o katil bebek yüzünden cocuklugum maf olmusdu :D bebeklerden korkuyordum ablamın tüm oyuncak bebeklerini bir lehene toplayıp evin alt katına gittim kömürlüge sonra yakdım tüm bebekleri :D onları chucky sanıyodum canlancak sanıyodum filmde o cocuk yakıyorya bebekleri :D bende yakdım o bebekleri :D ama ev tutusdu kömürlük alev aldı birden bende alevlerin arasında kaldım :D mahalleyi yakıyodum az kala zuhAhaHaha itfaye ambulanns felan gelmişdi :D |
:))) çok alemmişsin ve sakıncalı:))) |
Cevap: 80 lerin sonunda 90 ların basında cocuk olanlar için özel hazırladım ! Kücükken sakıncalıydım ama inan şimdi daha sakıncalıyım :A elini veren kolunu alamaz hesabı |
Cevap: 80 lerin sonunda 90 ların basında cocuk olanlar için özel hazırladım ! Nasıl biranda o günlere yeniden gittikkk o zamanki mutluluklarımı hüzünlerimi yeniden yaşıyomuş gibi oldum eline koluna sağlık teşekkürlerrr.çokk güzelll |
Cevap: 80 lerin sonunda 90 ların basında cocuk olanlar için özel hazırladım ! gerçekten çok güzel olmuş anılarımız tazelendiactionsmile |
Cevap: Ynt: 80 lerin sonunda 90 ların basında cocuk olanlar için özel hazırladım ! ben en baştaki silgiden kullanırdım, arılı olandan, onların çeşitli renkleri vardı;pembe, açık yeşil...Kokuları da çok güzeldi... |
Cevap: 80 lerin sonunda 90 ların basında cocuk olanlar için özel hazırladım ! abaküs, fasulyeler hiç kullanmadığım hesap araçlarıydı... |
Cevap: 80 lerin sonunda 90 ların basında cocuk olanlar için özel hazırladım ! yaaa yaşlanmışız harbiden ya:(( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 PM. |