![]() |
Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri hmmm simdi konuyu anladım atakan bey ... bende bi ara sasırdım.. bede sandımki dualardan ismlaliyetten bahsetmemiz tamamen yasak sandım yrl78şuan size hak verdim evet birşeyleri sınrlı yapmamızda yarar var.. smil56 alk78 |
Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri bu baslık altında nefes tekniklerinden baska hersey var ama herkesin inancı kendine bende atakan beye katılıyorum burası din ve siyaset yeri degil amaaaaa ben hala nefes teknikleri ile ilgili pratik birseyler bulamadım uygulayan arkadaslar bır yardım edin yaaa agl34 |
Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri Alıntı:
sevgili ayşegülll' e bende katılıyorum... nefes takniklerini öğrenmek ve uygulamak istiyorum.. şöyle detaylı bir bilgiyle, beraber yapılması gerekenler... dusun ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler... aynı zamanda vardı da bizim gözümüzden kaçtıysa sizleri meşgul ettiğimiz için şimdiden özür diliyorum... utananadam (şimdiye kadar hep sorulara, sorunlara, isteklere karşılık verildi. buna da verileceğinden eminim) ne dersin ayşegül artık bişeyler paylaşırlar ha? y789 girlhaha blissy blissy blissy hismiley |
Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri valla bilmiyorum meryem arkadaslar meryemle beni duysanıza artık skan67 uyguladıgınız pratik nefes teknikleri var mı? |
Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri acele etme ama... 44 smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri selamlar geçen akşam eve giderken seyahatimin yürüme kısmında nedendir bilinmez deriiiiin bir nefes aldım ve nefesimi tuttum. ve yürümeye devam ettim, 10 - 15 saniyeden fazlaydı tuttuğum nefes. sonra yavaş yavaş nefesimi verdim. tamamen nefesim bitince bu sefer 10 saniye kadar nefes almadım. -alamadım çünkü hala yürüyordum- akabinde yine aldım. bu sefer 15 saniye dedim ve yaklaşık o kadar süre nefesimi tuttum. sonra yavaş yavaş verdim. bu iki nefes bile çok rahatlatmıştı beni. arasıra yapıyorum. temiz havada ayrı bir güzel oluyor tavsiye ederim. herşey pozitif oluyor. sıkıntı stres vs kalmıyor. bu durumu kader kısmına yansıtma ise bana göre hergün yaparsanız -tabi tarifi var- gününüz iyi geçer ve olumlu kararlar alıp olumlu sonuçlar yaşarsınız. bunlar hergün uygulandığında düşünceleriniz ve dolayısıyla hayatınız değişir. sağlıcakla ve ışıkla kalalım. super |
Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri ama ben 3-4 gün öncede yardım istemiştim 88a merkür geriliyormuş ya iletişim problemi oluyo galiba emb23 |
Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri super hah işte ben kader kısmıyla ilgili tarifi merak ediyorum.gece yatmadan önce senin bahsettigin nefes alıp tutmayı bende yapıyorum sevgili mumin ama bir teknik olarak degıl alıyorum tutuyorum veriyorum içgüdüsel olarak uyguluyorum |
teşekkürler... bende okula giderken kalan yolu 10dk yürüyerek, gidebilecek şekilde ayarlayıp, okul servisinden iniyorum(dum)... dediğiniz gibi bende kendimce nefesimi tutup bırakıyorum... temiz havanın etkisiyle de mükemmel rahatlıyorum ama yürür halde yaptığım için 2. , 3. nefeslerde zorlanıyorum, yorulup nefes nefese kalıyorum, hele de kahvaltı da yapmışsam.. burnum devre dışı oluyo yorulduğumda... sonra bırakıyorum... evde aklıma gelmiyo... kalıyo .. hani diyorum şöyle 5-10 dk ımızı ayırıp yapabileceğimiz bi nefes egzersizleri, taktikleri var mıdır? varsa nelerdir? ama ayıp ediyoruz hep sizden bekleyerek ben de araştırıp paylaşacağım inşallah... smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface |
kader... çok ince bir çizgi bu.... bence insanlar kaderini kendileri seçerler. bir olay olur ve seçim yapmak zorundasındır. seçimini yaparsın ve daha sonrasında yaşarsın. diğer kısmına girmiyorum. girmem de. inançlarınız doğrultusundadır. ----- peki bi zindelik olmuyor mu? rahatlama vs. Alıntı:
paylaşmak iyidir, güzeldir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 PM. |