Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nefes Çalışmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   TRANSFORMAL NEFES (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372074)

medusa 12-06-2009 11:33 PM

TRANSFORMAL NEFES
 
TRANSFORMAL NEFES NEDİR?



Transformal Nefes (TN), kişide fiziksel, zihinsel ve duygusal bütünlük sağlayarak, kişinin öz gerçekliğini ortaya çıkaran güçlü bir arınma ve şifa tekniğidir.

Bir düşünün: Yaşamımız, ilk ve son nefesimiz arasındaki sürede gerçekleşir. Hiç bir şey nefes kadar gerekli ve ‘şu ana’ ait değildir. Yemek yemeden 3 hafta, su içmeden bir kaç gün yaşayabiliriz. Fakat pek çoğumuz nefessiz ancak bir kaç dakika dayanabiliriz. Canlı kalabilmemiz için nefes almamız gerekiyor.

Solunum sistemi üzerine yapılan araştırmalar göstermektedir ki insanlar ortalama olarak nefes alma kapasitelerinin sadece %30’unu kullanır. Bu da, sistemlerine çok az oksijen ve yaşam gücü aldıklarını gösterir.

Unutmayalım ki, yaşam mucizesini mümkün kılan sadece nefestir. Nefesle alınan oksijen hücrelerimizin en önemli besinidir.

Transformal Nefes güvenli ve etkilidir. İnsanın tüm bilinç düzeylerini yeniden yapılandırır:



A- Fiziksel düzeyde-Transformal Nefes sınırlı nefes alma modellerini açar ve temizler:

Vücudun toksinlerden arınma kapasitesini arttırır
Solunum sistemini geliştirir ve zindelik kazandırır
Kişisel dengeyi arttırarak dayanıklılık ve bağışıklık kazandırır


B- Duygusal ve zihinsel düzeyde- Transformal Nefes, bilinçaltını temizler:

Stresleri ortadan kaldırır, huzur duygusu yaratır
Hücre belleğinde kayıtlı eski travmaları siler
Öfke, korku, endişe, suçluluk ve keder gibi bastırılmış duyguları temizler


C- Ruhsal düzeyde- Transformal Nefes bizi bilincin daha yüksek seviyelerine bağlar:

Yüksek benliğimizle bağlantı oluşturur
Birlik bilincini yaratır
Ruhsal hediyeleri tam olarak alabilmemizi sağlar


Bilinç Düzeylerimiz TN ile Nasıl Yapılandırılır?

Transformal Nefes tekniğinin önceliği, solunum sistemimizin açılmasıdır. Bu da, alt karın bölgesinden başlanarak, mide bölgesinden (solar pleksus) geçer ve göğsün üstüne ulaşır. Bu bölgeler birbirine bağlanırsa, insanın aldığı oksijen düzeyi en uygun düzeye yükselir. Transformal Nefes sayesinde oksijen ve yaşam gücü bu bölgelerdeki hücrelere gider. Kişinin enerjisi ve huzuru artar.

Alt karın ve diyafram kaslarının kullanılması sayesinde, hazımsızlık ve sırt ağrısı gibi fiziksel şikâyetler kısa sürede iyileşir.

Bu sürecin ikinci düzeyinde olumsuz düşünceler, bastırılmış duygular, doğum travması, çocukluk travmaları ve geçmişte yaşanmış travmalar iyileştirilir. Tüm davranışlar ve eylemler, bir duygunun veya inancın sonucudur. Davranışlarımızı değiştirmek istiyorsak, duygusal ve zihinsel düzeyde değişiklik yapmamız gerekir. Transformal Nefes tekniğinin kullanılması ile vücudumuzda oksijen ve yaşam enerjisinin(chi) yol açtığı yüksek frekanslı elektromanyetik alan duygusal çöplerimizin oluşturduğu düşük frekanslı enerjileri değiştirerek yükseltir. Bunun bilincine vardığımızda, nefes almanın daha bilimsel ve metafiziksel bir unsuru devreye girer. Fiziksel ‘yükleme yasasına’ göre, düşük frekanslı enerji, yüksek frekanslı enerjiye maruz kaldığında yükselir ve yüzeye çıkar. Bu yükselme kalıcıdır. Bunun nefes alma sürecindeki anlamı; yüksek frekanslı enerjinin, bilinçaltındaki düşük frekanslı enerjiyi dönüştürdüğüdür. Bilinçaltımızdaki bu tıkanıklıklar temizlendiğinde, artık onlardan olumsuz etkilenmeyiz.

Bilinçaltı düzeyinde düşünme ve hissetme, nefes alışımızla bağıntılıdır. Yani nasıl nefes alıyorsak öyle yaşarız. Herkes kendine özgü bir şekilde nefes alır. Bazı ortak nefes alma modelleri vardır, fakat bireylerin farklı durumlarda nefes alış şekilleri, parmak izi gibi benzersiz ve bireye özgüdür. Güçlü bir duygu hissettiğimizde kendimizi rahatsız hissedersek o an nefesimizi tutarız, böylece o duygudan kurtulmaya çalışırız. Nefesimizi tuttuğumuz zaman ise söz konusu enerji hücrelere gönderilerek bastırılır. Bunlar hastalığa ve diğer fiziksel şikayetlere yol açabilir. Yıllar boyu nefesimizi tuttuğumuz için bastırılmış olumsuz enerji birikmiş ve belirli bazı yerlere depolanmıştır. Sonuçta doğal nefes alma becerimizi kaybederiz, bu da doğal yaşamdaki yolun kaybedilmesi demektir.

Karından nefes almak, tatsız duygulardan kurtulmayı sağlar, çünkü bu durumda hareket halindeki enerji tüm vücut ile birleşir, dışa vurulur ve vücuttan atılır. Nefes almak sevgi, neşe ve sağlık dolu bir hayatın kilit noktasıdır.

Nefes alma tarzımızı değiştirdiğimizde, düşünme ve hissetme tarzımızı da değiştirmiş oluruz ki, bu da Transformal Nefes tekniğinin dünyaya sunduğu en büyük hediyelerden biridir. Daha çok nefes alırsak, hayattan da daha çok şey alırız. Kolay, hızlı ve rahat şekilde nefes verdiğimizde, geçmişte kalmış veya bizim için olumsuz bu unsurları dışarı atarız. Nefes alma modelinde ne kadar açık ve bağlantılı olursak, nefes alma da bize istediğimiz şeyleri o kadar çok verir.

Transformal Nefesin üçüncü aşaması da ruhsal boyutudur. Doğuda nefesin önemi, asırlardır ruhsal aydınlanma aracı olarak kullanılmaktadır. Nefes, yüksek bilinç seviyelerine ulaşarak, öz benliğimizle bağlantımızı kolaylaştırır.

Transformal Nefes süreci, nefes alma modelinizin daimi olarak derin ve tam diyaframdan nefes alma modeline dönüşmesini sağlamaktadır. Bu dönüşme süreci sırasında, her düzeydeki olumsuz enerji, hücre belleğinden silinir. Böylece birey, kendisini zinde, genç ve coşkulu hissettiği gibi, başkaları ve kendisi ile barışık, huzurlu hisseder. Çoğu kişi, hastalıklarında da olumlu etkiler meydana geldiğini bildirmiştir.

Transformal Nefes metodu ile ortadan kalkan veya düzelmeye başlayan hastalıkların içerisinde; sigara içme, kanser, astım, baş ağrısı/migren, depresyon, hazım sorunları, kronik yorgunluk, kısırlık, uykusuzluk, kalp bozuklukları, korkular, PMS (regl öncesi sendrom), panik atak, stres ve alerjiler de bulunur.

Kaynak : transformalnefes.net

medusa 08-08-2009 11:31 PM

Cevap: TRANSFORMAL NEFES
 
selam arkadaşlar.
transformal nefes güzel.
nefesin açılması güzel.
bazen insan tıkanır ya birşeyleri söylemek ister söyleyemez bir duygusunu ifade etmek ister bastırır bastırdıkça da vücut nefes almayı bırakır işte. Başlar stres umutsuzluk olumsuz düşünceler girer hayatımıza. Transformal Nefeste ilk olarak bu vücuttaki tıkanıklıkları açıyorlar. Ben nefes seansı sırasında ne kadar çok özgür düşündüğümü farkettim. Anladım ki benim tıkanıklıklarım özgürlüğümü kısıtlıyormuş beni böyle küçük yetersiz yapıyormuş. Sorun yok çözüm var aslında her zaman. Bir baktım ki mutluluğumu kazanmak zaten benim hakkımmış.
Transformal nefes seansı aldım . Nefesim açıldı.
Tabi bazı tıkanıklıklar hissediyorum arada.
Kendimde öğrendim tekniği.
Her gün kendime 1 defa yapmaya başladım.
Güzel oluyor. İnsan hayatın akışında ki o sürüklenmeyi bıkarıp kendini bulmalı ki hayatın her anından zevk alsın. Yani içinden ne geliyorsa onu yapsın yaşasın.
Aslında transformal nefesle ben kendimi uyandırdım. O gücü bana verdi.
Değişim gücünü. Şimdi ise ben hayatımın her anını kendi düşüncelerimle yarattığıma göre olumlu ve güzel düşünmeyi öğreneceğim.
Sevgiler.

sudem8 09-08-2009 01:44 AM

Cevap: TRANSFORMAL NEFES
 
y789çok teşekkürler Medusa, bu bende de vardı.nefesimi tutmak tam nefes almamak.şimdi aklıma geldikçe çok dikkat ediyorum.teşekkürler paylaşım içinactionsmile

nidanem 25-08-2009 10:21 AM

Cevap: TRANSFORMAL NEFES
 
slm medusa bu eğitimi nezman aldığını öğrenebilirmiyim. birde fiyatı konusunda biraz bilgi verirsen nefes eğitimine katılmak isteyen herkesi bilgilendirmiş olursun. cevabını bekliyorum. teşekkür edrim hoşcakalın.

başarı67 15-09-2009 06:13 PM

Cevap: TRANSFORMAL NEFES
 
medusa kesinlikle katılıyorum.Yoga ve meditasyonla uğraştım en son nefes teknikleri kursu aldım.Nefesin sihirli gücünü keşfettim.Değişim ve dönüşüm için nefese odaklanmak çok önemli.Çeşitli nefes teknikleri var.Bağımlılıktan tut deprasyon-panik atak-uykusuzluk-astım-kanser.... aklına gelebilecek hertür hastalığa uygulanabiliyor.sonuçlar mükemmel......
Sevgiler.....

medusa 15-11-2009 01:16 AM

Cevap: TRANSFORMAL NEFES
 
Alıntı:

nidanem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475089)
slm medusa bu eğitimi nezman aldığını öğrenebilirmiyim. birde fiyatı konusunda biraz bilgi verirsen nefes eğitimine katılmak isteyen herkesi bilgilendirmiş olursun. cevabını bekliyorum. teşekkür edrim hoşcakalın.

selam. bireysel seans almıştım 3 ay önce. Seanslar 100 tl civarı.
5.5 günlük seminere katıldım geçen hafta. Seminerde bol bol nefes seansı yaptık. Ayrıca değişik çalışmalar yaptık.
mart ayında da var aynı seminerden.
semineri transformal nefesin kurucusu ve geliştiricisi judith kravitz düzenliyor.
güzel bir haftaydı benim için.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.