Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Çekirdek inanç yaptırmak istiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=624391)

Dusunsel 20-09-2014 03:14 PM

Cevap: Çekirdek inanç yaptırmak istiyorum
 
Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851655)
Bu negatiflik değil ki. Birşeyler çalıyor sen dinliyorsun ama içinde ne söylediğini bilmiyorsun. Kotu şeyler söylüyor da demiyorum ancak bilmediğin bir içeriği hayatına nasıl sokabilirsin. Hadi geçtim Einstein'a hep sen salaksın dediler . Bu telkini ona kuçukluğunden beri verdiler . Sonuç ? Herkes biliyor . Ondan dolayı da mesafeliyim artık. Ayrıca odaklanma problemi için klasik müzik tavsiye ederim . Ders çalışırken dinle olmadı çalışmadığın zamanlar dinle. Kesinlikle faydasını göreceksin.



Çok teşekkür ederim klasik müzik hayranıyım zaten sürekli dinler yeni klasik müzikler keşfeder onlar ile uyumayı severim annemde bebekliğimde hep bana klasik müzik dinletirmiş y789 Einstain konusuna geldiğiniz zaman telkinler hakkında yeni bir görüş kazanmamı sağlıyıcak bir cümle kurdunuz haklısınız çok güzel benzetme alk78

Funk1903 20-09-2014 03:39 PM

Cevap: Çekirdek inanç yaptırmak istiyorum
 
Sadece bu sitede ki telkinlerden mi fayda alamadınız yoksa diğer sitelerde ki telkinleride dinlediniz mi? Alfa frekansı felan denemektede fayda vardır bence dinleyen ünlüler tarafından çok övüldüğünü okumuştum

Janer 20-09-2014 03:58 PM

Cevap: Çekirdek inanç yaptırmak istiyorum
 
Ünlüler derken kim bunlar. Gunluk harçlığı milyon dolar olan insanlardan bahsediyorsan onlara telkine falan gerek yok. Asistanına ben mutsuzum desin mutlu eder. Yoruldum desin atlar uçağa gider çine masaj yaptırır geçer . Yani ben ünlülerin söylediği bu şeylere çok güvenmiyorum. Bak ama yararsız işe yaramıyor demiyorum sadece duşuncelerimi soyluyorum. Alfa dinlemedim her yere güvenip telkin dinlemek ne kadar doğru o da tartışılır.

Dusunsel 20-09-2014 04:13 PM

Cevap: Çekirdek inanç yaptırmak istiyorum
 
Ben alfa dinleyen birisi olarak şunları söylemek isterimki hane bu sitede telkin sonuçları dalgalanma vb.. sinirlilik oluyor ya alfadada bir o kadar psikoloji dağılıyor kafa kalmıyor işlerden düşüyorsun nedeni ise kulaklıkla dinlemek zorundasın her gün dinliyiceksin telkin zaten yarım saat etki alabilmek için bir düzene göre gitmen gerekiyo aksatmaman 1 gün içerisinde dinlemen gerekiyor ve bazen o dinlenicek süreyi bulamıyorsun 1 gün aksatsan 21 güne tekrar başlıyorsun, Üstelik sitesindeki telkinlerin açıklamaları bizim atakan beyin açıklamaları ile aynı hatta bire bir para amaçlı kopyalandığını düşünüyorum tabi bunlar benim düşüncem aynı sistemi kendimde evde yapabiliyorum zaten müzik prodüktörlüğü yapıyorum alırım su sesini tren sesini her neyse alfa frekansı youtubeden indiririm telkincd sitesindeki olumlamaları ses kaydı yapar kısarım buyrun alfafrekanslı telkin :) Bunlar benim düşüncelerimdir sadece belirtmek istedim artık bende janer gibi mesafeliyim bu işlere.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.