Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Karşı cinse güven sorunu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=624381)

abcdefgh 15-09-2014 11:39 AM

Karşı cinse güven sorunu

Merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var. Karşı cinse hiçbir şekilde güvenemiyorum. Gerçi bu iyi bir şey fakat bu güven meselesi yüzünden hep yalnız kalacağımı düşünüyorum. Üniversite okuyorum,bu yaşta ilişkilerin normal olması lazım fakat benim hiç erkek arkadaşım olmadı diyebilirim. Hatta olur da ilerde bi evliliğim olursa bile eşim beni aldatır gibi geliyor. Neden böyle düşünüyorum? Çünkü biri beni neden sevsin/beğensin ki diye düşünüyorum. Belki size gülünç gelecek fakat yakın çevremdeki bütün ama bütün insanlarda renkli göz veya sarı saç takıntısı var. ben de tam tersi kara gözlü biriyim ve renkli gözüm olmadığı için kimsenin beni tam anlamıyla sevemiyeceğine inanıyorum. Bunu kendi kendime kurmuyorum, çevremdeki insanların davranışlarından dolayı böyle düşünüyorum. Ben bu konuda ne yapmalıyım? Düşüncelerimi nasıl değiştirmeliyim? Bu düşünce tarzı ilerde bana sorun olacak gibi geliyor. Önerilerinize ihtiyacım var ^-^

Funk1903 15-09-2014 04:29 PM

Cevap: Karşı cinse güven sorunu

Öz saygı eksikliğinden kaynaklanıyor kendini resmen aşağılıyorsun değersiz görüyorsun.Kendine güveninde bitmiş bu noktada bence telkinleri düzenli bir şekilde dinle zaten değişimi görüceksin
Sevgiyle kal...

abcdefgh 15-09-2014 05:00 PM

Alıntı:

Funk1903 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851572)
Öz saygı eksikliğinden kaynaklanıyor kendini resmen aşağılıyorsun değersiz görüyorsun.Kendine güveninde bitmiş bu noktada bence telkinleri düzenli bir şekilde dinle zaten değişimi görüceksin
Sevgiyle kal...

biliyordum bu tarz bir yorum geleceğini, kendine güvenmeyen başkalarına da güvenmez diye duymuşumdur hep. Fakat ben kendimi değersiz görmüyorum aslında, dediğim gibi yakın çevremdekilerin davranışlarından dolayı böyle düşünüyorum.ve telkinleri düzenli dinliyorum

exilee24 15-09-2014 06:38 PM

merhaba dışarda yaşadıkların içindekilerin yansıması sen düşüncelerini değiştirdikçe kendini olduğun gibi kabul edip sevdikçe çevrendeki herkeste düzelcek emin ol ayrıca demekki sende herkesi dış görünüşüne göre değerlendiriyosun.... sevgiyle kal...

abcdefgh 15-09-2014 06:44 PM

Alıntı:

exilee24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851578)
merhaba dışarda yaşadıkların içindekilerin yansıması sen düşüncelerini değiştirdikçe kendini olduğun gibi kabul edip sevdikçe çevrendeki herkeste düzelcek emin ol ayrıca demekki sende herkesi dış görünüşüne göre değerlendiriyosun.... sevgiyle kal...

dışarda yaşadıklarımın içimdekilerin yansıması olduğunu anlayamıyorum bir türlü. size açık açık keşke mavi gözlü olsaydın diyen bi yakınınızı düşünün, ya da sürekli annen senden daha güzel sen de saçını sarıya boyat diyen arkadaşınızı :) ve de çevrenizkilerin hep eşini boşamış ya da nişanlısından ayrılıp yabancı bayanlarla evlenmesini. Benim çevrem böyle insanlarla dolu. Kimseye güvenemiyorum bu yüzden, nasıl düzeleceğini bilmiyorum telkinde dinliyorum ama. kendimi de seviyorum

exilee24 16-09-2014 05:48 PM

ama sen hep sorunu başkalarında arıyosun suna bu oldu onun başına bu geldi istemedeğin seylere odaklanıyorsun hep böyle düşünmeye devam edersen emin ol aynı şeyleri yaşaman kaçınılmaz sen gerçek anlamda kendini sevip beğenip olduğun gibi kabul ettiğinde yanlış insanı bulma yada başka diğer şeyleri yaşama ihtimalin yok ne arıyorsan içinde ara dışarda değil sevgiyle kal.........

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 AM.