![]() |
Üniversitede Kendini Geliştirmek. :) Merhaba actionsmile . Hep söylenir hep duyulur. Okulu okumak yeterli değil sen önce kendini geliştireceksin diye. "Kendini geliştirmek" ifadesi çok üstü kapalı aslında. Kişi neler yapabilir ? Neler yapmalıyım? Yani standart herkes tarafından bilinen şeyler dışında. Buradaki abi ve ablalarımızın da görüşlerini almak istedim. Sonuçta benden çok daha tecrübeli birçok kişi var forumda. Benim aklımda olan ve genellikle herkes tarafından söylenen bir iki şey. - İngilizceyi hallet sonra pişman olma - Okul çeşitli serfitika programları açarsa katıl, bölümünle ilgili konferans,sempozyumlara katıl. varsa Kariyer günleri etkinliği mutlaka katıl. -Okurken aöf'den 2. üniversite olarak bir başka bölüm oku -Çeşitli sosyal kulüplere katıl. -bol bol oku,yaz, fikirlerini paylaş. Peki ya başka? girlhaha Önümde 4 koca yıl var ve ben bu yılları güzel bir şekilde dolu dolu geçirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. not: Konuyu doğru başlığa açamadıysam affola. Fakat en uygunu burasıymış gibi geldi. |
Cevap: Üniversitede Kendini Geliştirmek. Bir müzik aleti çalmaya başla veya savunma sanatlarıyla ilgilen. Gençlik spor merkezlerinde taekwondo, judo vs bir sürü branş var ücretsiz antremanlara gidebilirsin.. Ayrıca Gitar, Keman, Bağlama vs bir çok enstrüman branşlarında ücretsiz derslerde veriliyor.. Ben uzun yıllardır davul ve gitar çalıyorum hayatımın bir çok alanında son derece faydalı oldu.. Bir grup kurup bir çok yerde sahne aldık.. Üniversite 3. yılında taekwondo ve wing chun antremanlarına gitmeye başladım ve sonucunda hem fiziksel hem ruhsal olarak adeta yeniden başladım hayatımdaki herşeye..Faydalarını saymakla bitiremem 8 yıl boyunca günde 1 paket sigara içiyordum, tek antremanda sigarayı bıraktım.. :) Özetle müzik ve spor alanında bir şeyler yapmaya başlar ve devamını getirirsen, üniversite hayatın boyunca geçen her saniyeyi dolu dolu yaşarsın ;) |
Cevap: Üniversitede Kendini Geliştirmek. Üniversite hiçte hayal ettiğimiz gibi çıkmamıştı be hocam. |
Cevap: Üniversitede Kendini Geliştirmek. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM. |