![]() |
lütfen bakar mısınız her şey artık üstüme üstüme geliyor o kadar kötüyüm ki artık. bıktım usandım. doğru bildiğim bütün herşey yalan çıktı tabiri caizse güvendiğim bütün dağlar yıkıldı diyebilirim zaten geçmişten nefret ediyorum. şimdi birde geleceğim üzerinden insanlar planlar yapıyor.. ki bu kişiler en yakınlarınsa yardım alabileceğin dertleşeceğin hiç kimse olmuyor işte gelip bir forma yazabilirsin anca senden sadece susmanı isterler aman birisi duymasın tadımız kaçmasın ben bütün bunlardan bıktım artık hiç bir şey düşünmek istemiyorum yaşım küçük ama hiç bir hayalim yok artık... çünkü hepsi bir kaç gün önce paramparça oldu sinir ve stresten kendimi yedim her tarafıma sivilcelerde çıktı uyuyamıyorum herkesden nefret ediyorum dışarıdakilere sahte bir gülücük ama siz gelin içime bakın ben her şeyden vazgeçtim artık telkinlerde bir işe yaramıyor. problemler bitmiyor ailem sadece takmış bir sus diye tamam ozaman bende susayım sessiz ve ezik gibi davranayım... kendimden bıktım arkadaşlar yardım edin ne yapayım ben artık :( |
Cevap: lütfen bakar mısınız üzülme, onları da yargılamayı bırak. yapacak pek birşey bırakmıyorlar genelde insana. bununla mücadele etmek aslında sorun yokmuş gibi davranmaktan daha zor. üniversitede kendini tanımaya gve gerçekleştirmeye başlayacaksın sen de. Geç büyüyoruz, gelişemiyoruz, sonradan anlıyoruz sözleri hep bu sosyokültürel yapımızdan doğmuş cümleler.. sana da geçmiş olsun kardeşim. |
Cevap: lütfen bakar mısınız üniversteye göndermiyeceklermiş:( her taraftan baskı uyguluyorlar bir tek ben bilgisayarım var işte |
Cevap: lütfen bakar mısınız sen kazan, onlar her türlü yollamak zorunda kalacaklardır. baskılarına, inatlarına karşı aklıselim bir iki insan çıkar herhalde. neticede mantıksız bir davranış karşısında nasıl savunma yapabilirler ki... bence ona takılma, just do it! :) |
Cevap: lütfen bakar mısınız blackstarr biraz sabret birkaç gün içinde birşey paylaşıcam eğer tabii değişmekte kararlıysan hayatını değiştiricek eğer sadece okursan bilgin artıcak seçim senin. |
Cevap: lütfen bakar mısınız Şimdi yazdıklarıma bakıyordum da o akşamı hatırladım ailemle tartıştığım günü. saatlerce ağlamıştım.. test kitaplarımı atmayı düşündüm insanların yapamazsın diyen bakışları, o kadar bıkmıştım ki halen fazla göz teması kuramıyorum tamam kabul.. kendimi fazla ifade edemiyorum konuşurken kızarıyorum utanıyorum.. ama canım artık kızararak konuşuyorum.:D birde şu duygulanma olayım olmasa kızıyorum ağlıyorum her şeyi acaba bana mı dedi nasıl olcak ( ne çok şey düşünüyorum) :( :( daha fazla şarkı söyleyip dans etmek varken... ama müjdeli bir haberim ÜİVERSİTEYİ KAZANDIM VE GİDİYORUM :)))))) BU DA BENDEN SİZEgirlhaha dertysmil56 |
Cevap: lütfen bakar mısınız Alıntı:
|
Cevap: lütfen bakar mısınız çok teşekkür ederim :) :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |