![]() |
sitenin ve telkinlerin acemisiyim yardım edermisiniz ? Merhaba ben sedat bi sorunum var beni yiyip bitiren hayattan alıkoyan duygularımı bertaraf eden yaşama isteğimi kıran bu sorunum konuşurken yüzümün kızarması ve yüzümün bozulmuş duruma gelmesiyle alakalı ve ayrıca evden dışarı çıktıgımda korkudan herkezin bana baktıgından şüphelenerek yürümemde gariplikler var yani sosyal fobi galiba dktor öyle dedi ilaç kullanmaya başladm henuz 2 gündür kullanıyorum bu siteye rastladım belki dönüm noktam olabilir bilemem. bu telkinlerden hangisinden başlamalıyım 3-4 farklı telkin dinlesem sıra sıra mesela ego sonra kendıne güve sonra sçluluk gibi yararlı olur mu ve mp3 den dinleyeceğim güde kaç saat dinlemeliyim pek fazla araştıran tip değilim sitede araştırıp bulamam sizlerden ricam bana yardım edin . SEDAT |
Cevap: sitenin ve telkinlerin acemisiyim yardım edermisiniz ? hoş geldin arkadaşım, tam yerine denk gelmişsin.telkinlerden 2 hafta suçluluk ve ego güçlendiriyi beraber dinliyeceksin ,ondan son ra sosyal fobi yle sosyal artırıcı ekliyorsun ve zamanla diğer telkinleri ekliyorsun...emin ol ki derdine deva olur bu telkinler...sevgiyle kal... |
Cevap: sitenin ve telkinlerin acemisiyim yardım edermisiniz ? Ayrica gunde 8-9 saat telkinleri dinlemen yeterli olur, sana tavsiyem gece yatarken PC hoporlorden` doga + su sesi` versiyornlarini dnlemen, hem uykunda seni rahatsiz etmez hem de rahat bir uyku cekersin... Mutlu Kal |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |