Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=41)
-   -   çok merak ediyorum! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619907)

jaimemiamor 19-10-2011 10:52 PM

çok merak ediyorum!

Herkese merhaba;
Ben önceden genel devlet yurdunda kalıyordum.Ankara Beştepe yurdu'nda 1. sınıfın 2. döneminden beri geçmek istiyordum Seyran c blok(yüksek ücretli) geçmek istememin nedeni odalar çok güzel tuvaleti banyosu içinde,buzdolabı,tv var.Küçük ev gibi yani.Arkadaşım geçmişti birinci sınıfın birinci döneminin sonuna doğru ve tahsin banguoğlu yurdundan seyran c blok iki kişilik onunnki çok kolay oldu hemen ilk gidişinde genel müdürle görüştü(genel müdürle görüşmek çok zor(hasan albayrak) normalde öğrenciyle görüştürmüyolar girişinde ya da çıkışında önüne atlaman lazım ben 2 sene uğraştım denk getirmedim en sonunda denk getirdim ama fazla da bişey ifade etmedi interneten başvurunu yap dedi pazartesi çıktı yurt ama seyran c bloka değil yurtkur aynı özellikte bi tane blok daha devralmış o da vilayetler bloğu diye geçiyor bana o çıktı.Sözde odalar aynı özellikteydi odalarda ne çalışma masası,ne tv,buzdolabı söylenen hiçbişey yok gelecek diyolar ama ne zaman gelecek?yurda geçtiğimin ilk günü hem seyran c blok hem de vilayetler(kendi bloğum) dolaştım bi sürü bomboş oda var.hepsini tek tek yazdım kaç kişilk ne kadar boş yer olduğunu falan.' gün sonra gittim müdireyle konuşmaya 2 kişiliğe geçmek istiyorum c blokta dedi o odaların sahipleri varmış 3 kişilikler bile doluymuş anca 4 kişilik odalar boş!Yalan tüm okullar başladı zaten en geç açılan bizim okul onlar bile yerleşti daha nereye öğrenci gelecek yüksek torpilli her an birisi gelebilir diye tutuluyor.O odaların kimseye ait olmadığını biliyorum.Yurtta kalanla söylediler bu blokta her zaman boş yer olur her an yüksek torpilli birileri gelebilir diye bazı odaları bile bile boş brakırlarmış.Soruyroum size tüm bunlara rğamen düşünce gücüyle tek kişilik odaya geçebilir miyim?Çekim yasasıyla düşünce gücü ya da çekim yasasını uygulayıp geçen var mı?Bana yardımcı olun.Bilinçaltımda hani kalıpları değiştirmem gerekiyor.

RimA Vita Perfetto 19-10-2011 10:56 PM

Cevap: çok merak ediyorum!

arkadaşım öncelikle hoşgeldin.. haline şükret ben yurtkurda 8 kişilik odalarda kaldım :)
bir de karışık yazmışsın ama anladımm... daaa sorun şurdaa isim yazma istersen bir dahaki sefere.. uyarı alabilirsin.. çünkü gerek yok zaten isim yazmaya.. çekim yasasıyla olabilir tabii ki neden olmasın :)
okul hayatında başarılar diliyorum..

jaimemiamor 19-10-2011 11:26 PM

rima vita perfecto halime tabi ki şükrediyorum ve asıl merakım dileklerimin niyetam olarak gerçekleşmediğin veb ukadar çok uğraştıktan sonra yine de tama olarak gerçkleşmediğini sorgulamak düşünce kalıbımı nasıl değiştirebilirim asıl bunun için yazdım.

RimA Vita Perfetto 19-10-2011 11:29 PM

çekirdek inancını bulmaya çalış arkadaşım.. ilk etapta çok zorlanabilirsin.. ama birazcık düşün ve üzerinde çalış derim.. benim de öyle her istediğim olmuyor.. ama dileğimi serbest bırakmışsam oldu istediklerim:))

bluegirlx 20-10-2011 11:46 PM

sen zor olduğuna inandığın müdürle görüşememişsin..işin sırrı işte burda..biz zor olduğuna inandığımız birşeyi gerçekleştiremeyiz..sevgiler..

jaimemiamor 21-10-2011 07:20 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809082)
sen zor olduğuna inandığın müdürle görüşememişsin..işin sırrı işte burda..biz zor olduğuna inandığımız birşeyi gerçekleştiremeyiz..sevgiler..

zor olduğuna inandığım genel müdürle görüştüm çoktan hatta zor değilmiş hiç zorlanmadım çok kolaymışy789 sadece denk getirememişim ama zor olduğuna inandığım genel müdürle görüşmeme rağmen işim istedğim gibi olmadı.

bluegirlx 22-10-2011 12:41 AM

mühim olan birilerine ulaşmanın zor olduğunu düşünmen..haksızlığa uğrayacağını ,arkanda kimsenin olmadığını düşünmen. bazı insanlar kendilerini şansız adleden sen onlardan birimisin bir sorgula..günde yada sohbet esnasında kaç kere şansından bahsediyorsun. yada haksızlığa uğrayacağından..bunları tespit ettikten sonra değiştirme yolunda adım atmanı öneririm..evet torpil var..evet bazı insanlara ayrıcalık tanınıyor..ama bu senin madur olacağın anlamına gelmeye bilir..sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 PM.