![]() |
Ne oldu bana? Neler oluyor? Bariz, somut değişiklikler oldu. Oluyor. Olmaya da deam ediyor. Burada yazmam Siteyi yavaşlatabilir! İyi de neler oluyor? Allah hepinizden razı olsun. Çok fazla sormuyorum artık. Bunu da sormuyorum. |
Cevap: Ne oldu bana? Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu gelişmelerinizi okumaktan keyif duyarız. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Ne oldu bana? sorr...değişiklikler olsun...sen değiş dünya değişsinn..enerjini aldıkk..olanlar olmuş belliii..yüreğine sağlık..keyifli paylaşımlarını bekliyoruzz..sevgiler.. |
Cevap: Ne oldu bana? YAŞASIIIIIN!!! Tebrikler! :) Hoşgeldin ayrıca. |
Cevap: Ne oldu bana? Evet buulegirl ün deidği gibi enerjini aldık aviano, yaz ki bize ilham ver; senin için çok sevindim umarım böyle devam eder... :) |
tebrikler.... Alıntı:
|
Cevap: Ne oldu bana? Değişin tabiki bu sizin en doğal hakkınız. Bende bu tip başarı yazılarını okudukça kendimle ilgileniliyormuş gibi hissediyor ve başlangıça doğru yaklaşıyorum :) |
Cevap: Ne oldu bana? İyi yönde değişimlerin olması çok güzel , tebrik ederim , hoş geldin :) |
Cevap: Ne oldu bana? değişimlerini yaz bence :) bizde neşelenelim senin için :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 PM. |