![]() |
Oto-kontrol Selamlar; Ben telkinlerin etkisi sonucu çok rahat biri oldum olur olmaz yerlerde şaka yapıyorumutananadam ; ayrıca çok konuşuyomuşum gibi hissediyorum 4897.Bu rahatlık güzel de abartıyorum diye korkuıyorum. Bunu engellemek için ne yapmalı kitap okuyorum ama olgunlaşmak mı gerek??rt67 |
Cevap: Oto-kontrol Alıntı:
|
Cevap: Oto-kontrol yok bence ıdealsın bende senın gıbı olmak ıstıyorum ama en ufak seylerden mutsuz oluyorum:))) |
|
|
Cevap: Oto-kontrol guitar Alıntı:
Ayrıca yanıtlar için çok teşekkür ederim sanırım bu değişime karşı direnç.Teşekkür ederim.partysmiley |
Cevap: Oto-kontrol Ne iyi gelişmeler bunlar. İsterseniz yakın zamanda da insanları konuşturma ve onları dinleme sanatı( İLETİŞİM) konusunda çalışabiliriz. İstseseniz tabi. selam ve sevgilerimle. |
İsterim tabi çok isterim.partysmileypartysmileyNe zaman nerde yapıyorzzz ben hazırımsmil56art56art56 |
Cevap: Oto-kontrol Günayyyyyyyyyyyyyyddııııııııııııııııııııııınnnnnnn nnnnnnnn Bekliyorummmm insanları konuşturma ve onları dinleme sanatı( İLETİŞİM) konusunda956k956k |
|
Seni herkes anlıyor anlamasına da sen diğerlerini sürekli susturup konuşuyorsan onlar ne yapsın. Her zaman kendimizi haklı görmekten yorulmadık mı? Başkalarının sözü daha bitmeden sanki biz doğruların profesörüymüş gibi hemen bilgelik taslamadık mı? Bırakın insanlar konuşsun, biraz da siz dinleyin. O zaman kişilerin sizin için düşündüklerini tam olarak anlama fırsatını bulacak, gardınızı ona göre alabileceksiniz. Sürekli hücum değil biraz savunma savaşta stratejinizi seçmeniz açısından gereklidir..................""devamını okumak isterseniz konuyu birlikte irdeleyelim.""http://www.ogretmenlerimize.com/index.php/topic,114.msg193.html#msg193 |
|
Cevap: Oto-kontrol akşam görüşürüz umarım benim sınav görevim başlamak üzere, bu gün gözetmenlik vermişler. hadi hoşçakal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 AM. |