Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Sosyal Fobim var nasıl başlamalıyım? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9808)

howard 12-06-2008 11:02 PM

Sosyal Fobim var nasıl başlamalıyım?

meraba arkadaşlar
siteyi gördüğüm anda ilgimi çekti ve sosyal fobimi yenmek için telkinlere başlamaya karar verdim.
acaba nasıl başlamalıyım? asıl amacım insanlarla ilişkilerimi artırmak, göz temasından korkmamak, çekingenliği üzerimden atmak, yani sosyal fobiyi yenmek. ama ego güçlendirici, başkalarının düşüncelerini önemsememe, suçluluk duyguları vs. gibi telkinleri de dinlemek, bunların da yararını görmek istiyorum.
sizce nasıl bir başlangıç yapmalıyım? günde 8 saat dinleme gibi imkanım yok, en fazla 3 saat dinleyebilirim bunu da göz önünde bulundurarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

shamanic 13-06-2008 02:13 AM

Ynt: Sosyal Fobim var nasıl başlamalıyım?

merhabalar hoşgeldiniz ..

ilk etapta telkinlerin tekrarlanması önemlidir... bunun için ortalama olarak 8 saat diyoruz..
ne kadar çok tekrar o kadar çabuk verimli sonuçlar..

ama imkan yok ise elbette 3 sa. de çok ciddi adımlar atmanıza yardım edecektir..

mp3 çalar edinebilirseniz eğer yada evde bilgisayarınız var ve uyuma odanızda ise eğer
gece uykudaykende dinleyebilirsiniz.. bilinçaltınız telkinleri çok rahatlıkla duyacaktır..

böylelikle büyük bir zaman dilimi kazanmış olursunuz..

ilk etapta suçluluk ve ego ile başlayın.. 10 gün kadar sonra kendine güven ve sosyal fobiyi eklersiniz..

değişim için acele ettiğiniz hissiyle bu şekilde tavsiyede bulunuyorum..

aslnda sf yi kendine güvenden 1 hafta kadar sonra ekleseniz daha rahat bir geçiş süreciniz olur..

zaten sf nin özünde olan kendine güven ve ego eksikliğiniz bu 3 ana telkinle tamamlanmaya başlamış olacak..

sevgiler..

howard 14-06-2008 11:14 AM

çok teşekkür ederim. mp3 çalarıma attım telkinleri. uyrken dinlemenin faydasının olacağını öğrenmem iyi oldu.
bir sorum daha olacak müziğin sesi ne kadar olmalı ? yatarken çok kısık sesle dinleyebilir miyim?

shamanic 14-06-2008 12:34 PM

merhaba..

müziği duyacağınız seviyede ayarlamanız yeterli..
müziği duyuyor iseniz telkinleride algılıyorsunuzdur..

sevgiler...

birmutluluk 14-06-2008 12:50 PM

merhaba howard doğru yerdesin çok şanslısın bende de sf var ve çok yol katettim buna inan sen bile inanamayacaksın ben iki buçuk aydır dinliyorum sormak istediğin olursa bizler burdayız shamanic hozor gibi yetişiyor zaten hiç merak etme yolun açık olsun başarılar super

howard 14-06-2008 10:27 PM

2 senedir böyle bir sf sorunumun olduğunu biliyordum, fakat telkinle bunun önlenemeyeceğini düşünmüştüm. son zamanlarda da sf çok sıkıştırdı beni, durum çok kötü olmadan bi arkadaşımın da tavsiyesiyle telkinleri indirdim dün akşam itibariyle başladım. gelişmeleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum. aynı sorunları yaşayanlar için sonuçları aldıkça yardımcı olmaya çalışacağım. hepinize çok teşekkürler cesaretlendirdiğiniz için.

Novos 25-06-2008 01:32 AM

ben iki hafta suçluluk+ego güçlendiriciyi dinledim sonra 3.hafta kendine güveni ekledim şimdi de sosyallik artırıcıyı ekledim. Uyurken dinlemeniz içinde bence hoporlere bağlayın olayı çok rahat oluyor :) .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 PM.