![]() |
sınav stresinden kurtulma telkini merhabalar sınav stresinden kurtulma telkinine nereden ulaşabilirim aceba |
sınav stresinden kurtulma telkini Bu telkinin 2007 versiyonunu önümüzde ki haftalarda yapip siteye link vereceğim.Şu an için eski link silinmiş. |
Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini Alıntı:
|
Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini bu telkiiin süper ötesi işe yarıyor 1 hafta dinledim ve hayatımın korkulu sınavı nöroloji den geçtim hemde hiiiiiiç heyecanlanmadN TAVSİYE EDERİM siirokul |
Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini işe yaraması gerçekten çooook işme gelir. aa34dersimin bir tanesi beni çok endişelendiriyor yrl78 |
Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini hic sınav ıcın endıse etmeyın, ah ne guzel gunlerdı sınav heyecanı, hayatta baska endıseler oluyor sonrasında onları da yenıcegız, gozunde buyutmemen yeterlı senden baskaları gecmedı mı bu sınavı sende gecebılırsın, ben unıversıtede bır hocam vardı bır kez kalmıstım, golgesınden bıle korkar olmustum, ama hepsı gecıyor ınan art56art56 |
Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini ayy inşalllah ben de böle olurum |
Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini ya ayrıca sınav heyecanından kurtulma ile sınav steri telkini aynı mı benim indirdiğim telkinin adı sınav heyecanı ydıwink77 |
Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini Sınav heyecanı Sınav stresi aynı şeydir.Konu ismi açılırken sınav stresinden kurtulma denilmiş mp3 üzerine sınav heyecanı yazılmıştır.Bu konuda ücretsiz tek bir mp3 bulunmaktadır. |
Ynt: sınav stresinden kurtulma telkini tamam çok teşekkür ederim ayrıca hemen cevap verildi mesajıma çoook mutlu oldum çünkü benim evde internetim yok kendi kendime bi daha cafeye gelince görürüm artık mesajlarıma atılan cevabı diye üzülüyordum ki hemen atmışsınız cevap saoolunnnnnn skan67 kiss3 smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 AM. |