![]() |
TELKİNLERİN BÜTÜN MÜZİKLERİNİ DİNLEMELİMİYİZ? Merhaba, Öncelikle tüm site kurucularına teşekürediyorum yaklaşık 2 hafta önce buldum bu siteyi o günden beri suçluluk + ego güçlendirici yi dinliyorum ve inaılmaz değişimleri yaşamanın keyfini sürüyorum soru: ego güçlendirici doğa versiyonu + ego güçlendirici new age + ego güçlendirici ney + ego güçlendirici klasik + ego güçlendirici sanat müziği vs. bunların hepsini dinlemekmi daha iyi yoksa sevdiğimiz müziği yada müzikleri dinlemekmi daha iyi yoksa farketmezmi örn: sadece ego güçlendirici new age dinleyip ardından suçluluk duygusun new age dinlesem ve günde 10 saat sadece bu ikisini dinlesem olurmu eğer olmuyorsa nedenini söyleyebilirseniz çok sevinirim galiba çok soru sordum smil56 |
Ynt: TELKİNLERİN BÜTÜN MÜZİKLERİNİ DİNLEMELİMİYİZ? Merhaba -EGE-, istedigini dinleyebilirsin çünkü bir telkinin new age versiyonunun da, doğa, ney, klasik versiyonlarının da içerikleri aynı. Tamamen senin seçimine bağlı. Forumda bununla ilgili bilgiler var. Sadece sigara telkini istisna, onda ney versiyonunun içeriği daha uzun. |
Ynt: TELKİNLERİN BÜTÜN MÜZİKLERİNİ DİNLEMELİMİYİZ? teşekürler sec |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 AM. |