Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   tek kulaklık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622668)

res 19-02-2013 08:21 PM

tek kulaklık

kulaklığımın tekini kullanarak telkin dinlesem faydası olurmu. bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. gün içinde ancak böyle dinleyebilyorum.

sweeet 20-02-2013 06:32 PM

Cevap: tek kulaklık

Dinlenilebilir bence. Kulaklıkla dinlemek şart olmadığı için bu telkinlerde tek kulaklık veya hopörlör ile dinlemek fark etmemeli.

Guest777 23-02-2013 01:36 AM

Arkadaş bu telkinin özelliği zaten sağdan verdiği frekansa yakın olan frekansı soldan verip bilincin anlamlı bir şey algılamadan asıl anlamın bilinç altında vuku bulmasıdır. Bu yüzden araya başka ses de girmemesi lazım yani hoparlör de olmaz. Üst kattan çocuk sesleri vs. gelir. Tek kulaklık sağ ve solu karıştırıp vericektir veya sadece sağ ya da solu vericektir. Şahsi kanaatim bu şekillerde işe yaramayabilir. Yine de Atakan Sönmez'e sorun.

Bu söylediğim frekans olayının yalan yanlış olmadığını da şöyle anlayabilirsiniz. Herhangi bir telkin indirin ve ses ayırma programı olan gold wave ile ayırın sağ sol frekans değerlerine bakın bir taraf 5 iken diğer taraf 7 dir düz mantık olarak beyindeki frekans 6 olur, direk 6 verse bilinç algılar hadilan ordan der.

Ali1 03-12-2013 10:41 PM

Alıntı:

Guest777 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837298)
Arkadaş bu telkinin özelliği zaten sağdan verdiği frekansa yakın olan frekansı soldan verip bilincin anlamlı bir şey algılamadan asıl anlamın bilinç altında vuku bulmasıdır. Bu yüzden araya başka ses de girmemesi lazım yani hoparlör de olmaz. Üst kattan çocuk sesleri vs. gelir. Tek kulaklık sağ ve solu karıştırıp vericektir veya sadece sağ ya da solu vericektir. Şahsi kanaatim bu şekillerde işe yaramayabilir. Yine de Atakan Sönmez'e sorun.

Bu söylediğim frekans olayının yalan yanlış olmadığını da şöyle anlayabilirsiniz. Herhangi bir telkin indirin ve ses ayırma programı olan gold wave ile ayırın sağ sol frekans değerlerine bakın bir taraf 5 iken diğer taraf 7 dir düz mantık olarak beyindeki frekans 6 olur, direk 6 verse bilinç algılar hadilan ordan der.

şimdi kafam karıştı benim , sweet arkadaşımız dinlenebilir diyo , bu arkadaşta iki kulaktan farklı frekans geldiği için filan hem kulaklıkla hemde iki kulaklıkla dinlemek gerekiyo diyo . Şimdi ben gündüzleri tamam vakit buldukça 4-5 saat dinliyorum kulaklıkla , gece yatarken telefon hapörlöründen dinlemeyi seçiyorum çünkü kulaklık takarsam çıkıyo uyurken ,telefonuda yastığın altına koyuyorum içine değil , hapörlör dışarda kalıyo sesi duyuyorum hatta arada adamın biri çıkıyo "hayyyt , heeyyt " diye bağırıyo :D onu bile duyuyorum . şimdi ben gece yanıma dönerek yyurum sırt üstü uyuyamam o yüzden bi kulağıma ses gitmiyo telkini dinlerken , sıkıntı olmaz inşallah , ya zaten bu frekans olayınada kafam yatmadı çünkü burdaki telkinlerde öyle alfa , deta teta , beta frekansları kullanılarak yapılmamış , sadece alttaki olumlamalar var bunada ritmotrans deniyo heralde , oyüzden kulaklık zorunlu olduğunu sanmıyorum ama sormak istedim , bide tek kulaktan dinleme sorunu var , eğer sorun olmazsa dinlenebilirse bundan sonra geceleride tek kulaklktan dinlemeyi düşünüyorum . Aslında Atakan bey vakti olsada siteye girip sorularımıza kendisi cevap verse :)

sweeet 03-12-2013 11:34 PM

Bu durum yani sağ ve sol kulaklığa gelen seslerin frekans farklılıkları binaural telkinler için geçerlidir. Forumdaki telkinler ritmotrans tekniği ile hazırlanmıştır o yüzden kulaklıkla dinlemek şart değildir. Sevgiler.

mehtap1606 04-12-2013 11:58 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848152)
Bu durum yani sağ ve sol kulaklığa gelen seslerin frekans farklılıkları binaural telkinler için geçerlidir. Forumdaki telkinler ritmotrans tekniği ile hazırlanmıştır o yüzden kulaklıkla dinlemek şart değildir. Sevgiler.

evet, sweet arkadaşımızın dediği gibi teknik farklı olduğundan bu siteden sağlanan telkinler çok rahat bir şekilde tek kulaklık ile dinlenilebilir.hatta müzik dinlerken, film izlerken, kitap okurken, konuşurken, uyurken...vb rahatlıkla dinlenilip fayda sağlanılır.

CHAOS 04-12-2013 09:34 PM

Gold Wave aradığım program, teşekkürler.

mehtap1606 05-12-2013 09:49 PM

Alıntı:

CHAOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848156)
Gold Wave aradığım program, teşekkürler.

buradaki telkinler bu proğramla ayrılıyor mu?

Janit 02-07-2014 06:49 PM

hatta arada adamın biri çıkıyo "hayyyt , heeyyt " diye bağırıyo :D onu bile duyuyorum .
hahaha Ali1 in bu yorumuna koptum :D

Pelish 02-07-2014 07:41 PM

odamın dışarsı açık bir yer binanın ortasında kalıyo 20-30 dairenin penceresi bakıyor bir nevi havalandırma gibi bir yer ama geniş 20 metre kare birşey ve en ufak şey duyuluyor. geceleri ben 5+1 ses sistemi ile dinliyorum, açtıktan 2 dakka sonra adamlar horuldamaya başlıyo... sonra sabah beşte dilim dışarda anam dürtüyo şöyle bir sey "GAG YATANA YAT" yarı açık gözle yatağa atıyorum kendimi... muhteşem telkinler :)

işin şakası bi tarafa yorgunluktan uyuyorum ama uyurken bile çok etkisi var...

sevgilerimle.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 PM.