Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   soru işareti? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622548)

Bir_Tutam_CENNET 14-01-2013 02:23 AM

soru işareti?

arkadaşlar hepinize merhaba. ben atakay beyden yaşalık 3 ay önce bi telin sipariş etmiştim ama yalnızcaa 21 gün dinledim ve şu an değişim yolunda pek somut bişiler göremedim acaba dinleme süremde mi bi sıkıntı var anlamadım . siz ne dersiniz?

kutayhun 14-01-2013 03:41 PM

Cevap: soru işareti?

abi dinlemeye devam et.. sadece 21 gün diye bir şey yok....
her gün dinle.. belki değiştin farkında değilsin o da olabilir.. bence dinlemeye devam et... anında değişim olmaz...

Bir_Tutam_CENNET 17-01-2013 11:52 AM

[QUOTE=kutayhun;835778]abi dinlemeye devam et.. sadece 21 gün diye bir şey yok....
her gün dinle.. belki değiştin farkında değilsin o da olabilir.. bence dinlemeye devam et... anında değişim olmaz...
olabilir belkide tam kalıcı hale gelecekken ben bırkammalıydım..şimdi 21 gün dinleyıp 1 hafta ara ve sonra tekrar vbı 21 gün şeklinde 3 ay devamlı bi şekilde dinlemeyı dusunuyorum . umarım herkesin iyiliği içn güzel gelişmeleri yaşarım ve buradada bol bol paylaşırım:))) saol hacı :D

maviinci 17-01-2013 12:20 PM

ön hazırlık yaptın mı :)) suçluluk ve ego yu dinledin mi??

Işıklı yol 17-01-2013 12:22 PM

Aslında yarım bırakmışsınız diyebilirim. 21 günlük üç periyot önerilir böyle konularda. 21 gün dinleyip bir hafta ara veriyorsunuz. sonra bir 21 gün daha ve bir haftalık ara bir 21 gün daha. ilk 21 gün yeni mesajların bilinçaltına iletilmesi oluyor ikinci 21 gün eskiler yenilerle yer değiştiriyor ve üçüncü 21 günde ise eskiler tamamen yok olup yeni kayıtlar hayata geçiriliyor. Süreç böyle işliyor benim bildiğime ya da duyduğuma göre12389

Işıklı yol 17-01-2013 12:27 PM

şöyle düşünebiliriz bu konuda ilk 21 gün yeni tohumlar ekiliyor arada bir hafta dinlenme yeni fikirlerin sindirilmesi, ikinci 21 gün filizlenme devresi bir hafta ara yeşerme üçüncü 21 gün de ise artık boy atma fidan evresi eski düşünceleriniz ise artık yaşamıyor olacak tabi ki değiştirmek istediğiniz düşünceler

Bir_Tutam_CENNET 17-01-2013 05:49 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835882)
ön hazırlık yaptın mı :)) suçluluk ve ego yu dinledin mi??

önceden dinlemişliğim var tekrardan dinlemeyı düşünmüyorum yaa.cat56

Bir_Tutam_CENNET 17-01-2013 05:54 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835884)
şöyle düşünebiliriz bu konuda ilk 21 gün yeni tohumlar ekiliyor arada bir hafta dinlenme yeni fikirlerin sindirilmesi, ikinci 21 gün filizlenme devresi bir hafta ara yeşerme üçüncü 21 gün de ise artık boy atma fidan evresi eski düşünceleriniz ise artık yaşamıyor olacak tabi ki değiştirmek istediğiniz düşünceler

tşk ettim ışıklı yol verdiğinn bilgiler için. ben biraz acele davranmış olmalıyım. önerdiğiniz şekilde dinlemeye başlamıştım ama devamını getiremeedim ama şimdi iice emin oldum dişimi sıkıp 3 ay sabretmeliyim. bana ışık oldunn sağol tekrar:)))

Bir_Tutam_CENNET 17-01-2013 05:58 PM

haa bide kaybettiğim cd mi bulmalıyımm. nerede koydum acaba yaa:D:D

Işıklı yol 17-01-2013 07:38 PM

İşte bu kötü olmuş. Bir de Abdullah beyin bana önerdiği dinleme süresi şöyle 10 dinle 3 gün ara ver böyle 52 güne tamamla. Yani 40 gün dinleyip 10 gün dinlenmiş oluyormuşsun. buda bir yöntemactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 PM.