![]() |
Sf için en etkili telkin?? Arkadaşlar ben telkinleri 2 haftadır dinliyorum şimdi listeme 2 telkin eklemek istiyorum.Ama çok kararsız kaldım,direk sf mi dinlemeliyim,yoksa başkalarının düşüncelerini önemseme yi önce dinlesem daha mı mantıklı olur?Bi de yanımda birisi varken insanların yanından geçerken konuşmamı kesiyorum genelde topluluk karşısında konuşma buna iyi gelir mi,onu mu önce dinlemeliyim?Ama sosyal fobinin tüm belirtileri bende yok o yüzden sosyallik arttırıcı da yeterli olabilir mi?Ama hangisi ama hangisiii? Lütfen yardımmmsevincli |
Cevap: Sf için en etkili telkin?? bende de sf war...burdaki yorumlardan okduğum kadar sf telkiiini ii gelmior..ben kendi deneyimi söylim sana ilk başta suçluluk ve ego çok ii gelmiştii. |
Cevap: Sf için en etkili telkin?? Peki o zamann baskalarinin dusuncelerini onemsememeyi ekledim,tesekkurlermusic45 |
Cevap: Sf için en etkili telkin?? önemli değill:)))) |
Cevap: Sf için en etkili telkin?? Ben de fobi ve depresyon telkinlerinden önce diğer telkinlerin denenmesinden yanayım. Özellikle de konusunda uzman bir kimse size sosyal fobi teşhisi koymadıysa. |
Cevap: Sf için en etkili telkin?? telkin metinlerini okuyun bence.. hangisine gereksinim iniz olduğunu anlayabilirsiniz böylelikle.. bu tam benim ihtiyacım olan şey dediğimiz şey le sizin ihtiyacınız olan şey aynı olmayabilir :) ben koruma kalkanını sevdim :) sevgiler |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |