![]() |
Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen Selam. Forum yöneticilerinden rica ediyorum. Sizden bir bilgi almak istiyorum. Kendim devre ile anfi höparlör yaptım bu höparlörün telkinin etkisi azalmasına sebep hangi durumlarda olabilir bit, frekans, db gibi? Genellikle elektronik sahasında telkinin etkisini azaltan ne gibi sorunlar olabilir? Ayrıca forumda bir üye ritm dalğasının kopmamasından söz etti ritm dalğası nedir? Lütfen rica ediyorum bilgi verirmisiniz? Kısacası yaptığım cihazın tam etki ettiğini nasıl anlıyabilirim? Bu mesajı Atakan beyin kendisine nasıl iletebilirim? Sonucda kendisi bir elektronik uzmanı. Pm attım ama galiba işleri yoğun. |
Cevap: Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen Lutfen rica ediyorum. Belirtdigim konuya kafam takiliyor surekli dusunuyorum ya etki etmiyorsa diye :) |
Cevap: Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen Normal müzik mp3lerini sorunsuz istediğiniz kalitede dinleyebiliyor musunuz o hopörlorle? |
Cevap: Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen Alıntı:
Benimde kafam buna takıldı nedir bu ritm dalğası? |
Cevap: Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen Bahsettiği "ritm dalgası" ile tam olarak neyi kastettiğini o arkadaşımız açıklasa daha doğru olur. Eğer müzikleri sorunsuz dinleyebiliyorsanız bence sorun olmaz. Telkinleri o hopörlörle ne kadar zamandır dinliyorsunuz? Ayrıca bu kadar tedirginlikle dinlerken etkilerini görüp göremediğinizi merak ediyorum. |
Cevap: Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen Şimdilik malesef kullaklıkla dinliyorum etkiye gelince garip rüyalar görüyorum, sindirim siztemi hızlandı fakat fark edilir derecede değişim söz konusu diyil. Bir şey daha var ben uyurken yüzü üste uyuyordum fakat telkinleri dinledikten sonra asker yatışı şeklinde uyurken ayılıyorum biliyorsunuz bu şekilde uyumak rüya görmemize sebep oluyor diyorum acaba telkinlerde asker şeklinde uyu diye bir cümlemi var? :D şaka gibi ama varmıdır böyle bir şey. Ayrıca ben Azeriyim Türkceyi 80% oranında biliyorum acaba dil farkı telkine etkisine sorun teşkil edermi? |
Cevap: Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen Asker şeklinde uyumak ile sırt üstü uyumayı kastediyorsanız bence öyle uyumak uyku kalitesi açısından daha sağlıklı. Öyle uyu şeklinde bir telkin cümlesi olduğunu sanmıyorum. Bu konuda tabi Atakan Bey'in bilgilendirmesi daha doğru olacaktır. Türkçe bilmek konusunda %80 gayet iyi bir oran tabi ki dinlediğiniz telkini doğru anlamanız önemli. Telkin metinlerini okuduğunuzda doğru şekilde anlayabiliyorsanız, sizi rahatsız eden anlamlar çıkarmıyorsanız faydasını görürsünüz. Ama hiç Türkçe bilmeyen biri faydasını göremez. |
Cevap: Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen Cevab için çok teşekkür ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM. |