Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620877)

Emre1234 11-03-2012 09:15 PM

Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen

Selam. Forum yöneticilerinden rica ediyorum. Sizden bir bilgi almak istiyorum.
Kendim devre ile anfi höparlör yaptım bu höparlörün telkinin etkisi azalmasına sebep hangi durumlarda olabilir bit, frekans, db gibi? Genellikle elektronik sahasında telkinin etkisini azaltan ne gibi sorunlar olabilir? Ayrıca forumda bir üye ritm dalğasının kopmamasından söz etti ritm dalğası nedir? Lütfen rica ediyorum bilgi verirmisiniz? Kısacası yaptığım cihazın tam etki ettiğini nasıl anlıyabilirim?
Bu mesajı Atakan beyin kendisine nasıl iletebilirim? Sonucda kendisi bir elektronik uzmanı. Pm attım ama galiba işleri yoğun.

Emre1234 12-03-2012 11:56 PM

Cevap: Höparlör ile ilgili sorum var. Lütfen

Lutfen rica ediyorum.
Belirtdigim konuya kafam takiliyor surekli dusunuyorum ya etki etmiyorsa diye :)

sweeet 13-03-2012 12:14 AM

Normal müzik mp3lerini sorunsuz istediğiniz kalitede dinleyebiliyor musunuz o hopörlorle?

Emre1234 04-04-2012 11:06 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821751)
Normal müzik mp3lerini sorunsuz istediğiniz kalitede dinleyebiliyor musunuz o hopörlorle?

Kusura bakmayın evde yoktum onun için geç cavap yazdım. Evet dinleyebiliyorum yalnız forumda bir arkadaşımız ritm dalğasının kopmadığı takdirde etki azalmaz diye söyledi.
Benimde kafam buna takıldı nedir bu ritm dalğası?

sweeet 04-04-2012 11:25 AM

Bahsettiği "ritm dalgası" ile tam olarak neyi kastettiğini o arkadaşımız açıklasa daha doğru olur. Eğer müzikleri sorunsuz dinleyebiliyorsanız bence sorun olmaz.

Telkinleri o hopörlörle ne kadar zamandır dinliyorsunuz? Ayrıca bu kadar tedirginlikle dinlerken etkilerini görüp göremediğinizi merak ediyorum.

Emre1234 04-04-2012 03:20 PM

Şimdilik malesef kullaklıkla dinliyorum etkiye gelince garip rüyalar görüyorum, sindirim siztemi hızlandı fakat fark edilir derecede değişim söz konusu diyil. Bir şey daha var ben uyurken yüzü üste uyuyordum fakat telkinleri dinledikten sonra asker yatışı şeklinde uyurken ayılıyorum biliyorsunuz bu şekilde uyumak rüya görmemize sebep oluyor diyorum acaba telkinlerde asker şeklinde uyu diye bir cümlemi var? :D şaka gibi ama varmıdır böyle bir şey.

Ayrıca ben Azeriyim Türkceyi 80% oranında biliyorum acaba dil farkı telkine etkisine sorun teşkil edermi?

sweeet 04-04-2012 03:50 PM

Asker şeklinde uyumak ile sırt üstü uyumayı kastediyorsanız bence öyle uyumak uyku kalitesi açısından daha sağlıklı. Öyle uyu şeklinde bir telkin cümlesi olduğunu sanmıyorum. Bu konuda tabi Atakan Bey'in bilgilendirmesi daha doğru olacaktır. Türkçe bilmek konusunda %80 gayet iyi bir oran tabi ki dinlediğiniz telkini doğru anlamanız önemli. Telkin metinlerini okuduğunuzda doğru şekilde anlayabiliyorsanız, sizi rahatsız eden anlamlar çıkarmıyorsanız faydasını görürsünüz. Ama hiç Türkçe bilmeyen biri faydasını göremez.

Emre1234 06-04-2012 01:13 AM

Cevab için çok teşekkür ederim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM.