![]() |
Telkin listesini nasıl yapmalıyım? Sormak istediğim sotu şu; 8 saat boyunca telkin dinleyeceğim listemde 15 tane telkin var. Winampta liste yaparken aynı telkini 2kere 3 kere 5 kere üst üste dinlemek mi daha etkili olur yoksa aynı telkini farklı sıralarda diğer telkinlerle karışık dinlemek mi daha iyi olur? Örneğin;1,2,3,4,5 sıra ego 6,7,8,9,10 sıra suçlulk.. ya da 1, ego, 2, suçluluk, 3,kendine güven,4, ego, 5 suçluluk... umarım sormak istediğim şeyi anlatmışımdır. |
Cevap: Telkin listesini nasıl yapmalıyım? Ben aynı telkini üst üste dinlemektense bir kaç telkini ard arda dinlemeyi seçiyorum. Yani 1 ego 2 suçluluk 3 kendine güven gibi bunun gibi bir liste aynı sıra ile döner dinleme sürem boyunca. |
Cevap: Telkin listesini nasıl yapmalıyım? Listenizde 15 tane farklı telkin mi var ve listenizin toplam süresi nekadar? Her telkini bir defa dinleyince süre ne oluyor? Normalde her telkin bir defa dinlenince etkili oluyor fakat 8 saat dinleyeceğiniz için durum biraz değişebilir bu nedenle sordum.Benim de kalabalık bir listem var ve arka arkaya birkaç defa çalınca listenin uzunluğu baya bi artıyor.Ben de sırayla yani teker teker dinliyorum telkinleri. |
Cevap: Telkin listesini nasıl yapmalıyım? Alıntı:
|
Cevap: Telkin listesini nasıl yapmalıyım? Ben ücretli telkinler de aldım o yüzden telkin sayım fazla sabaha kadar dinlediğim için bazılarını2'şer 3'er yapıyorum ya da bazı geceler kendim için önemli gördüğüm 4 telkin seçiyorum 6-7 tane arka arkaya sıralıyorum belki etkisi daha yüksek olur diye ama tabi doğru olan nasıldır bilmiyorum |
Telkinleri sira ile dinlemen daha dogru olur kanisindayim, Ornegin: 1-sucluluk- 2 ego 3 .... seklinde winampta sirayla calabilir. Bunun disinda 15 adet telkin biraz fazla degil mi?girlhaha |
|
|
|
Kal saglicakla, Sevgiler, |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 PM. |