Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Telkin listesini nasıl yapmalıyım? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620705)

blight 05-02-2012 11:05 PM

Telkin listesini nasıl yapmalıyım?

Sormak istediğim sotu şu; 8 saat boyunca telkin dinleyeceğim listemde 15 tane telkin var. Winampta liste yaparken aynı telkini 2kere 3 kere 5 kere üst üste dinlemek mi daha etkili olur yoksa aynı telkini farklı sıralarda diğer telkinlerle karışık dinlemek mi daha iyi olur?

Örneğin;1,2,3,4,5 sıra ego 6,7,8,9,10 sıra suçlulk..

ya da

1, ego, 2, suçluluk, 3,kendine güven,4, ego, 5 suçluluk...

umarım sormak istediğim şeyi anlatmışımdır.

sweeet 05-02-2012 11:25 PM

Cevap: Telkin listesini nasıl yapmalıyım?

Ben aynı telkini üst üste dinlemektense bir kaç telkini ard arda dinlemeyi seçiyorum.
Yani 1 ego 2 suçluluk 3 kendine güven gibi bunun gibi bir liste aynı sıra ile döner dinleme sürem boyunca.

maxhealth 05-02-2012 11:26 PM

Listenizde 15 tane farklı telkin mi var ve listenizin toplam süresi nekadar? Her telkini bir defa dinleyince süre ne oluyor?
Normalde her telkin bir defa dinlenince etkili oluyor fakat 8 saat dinleyeceğiniz için durum biraz değişebilir bu nedenle sordum.Benim de kalabalık bir listem var ve arka arkaya birkaç defa çalınca listenin uzunluğu baya bi artıyor.Ben de sırayla yani teker teker dinliyorum telkinleri.

frezya 06-02-2012 01:58 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819662)
Ben aynı telkini üst üste dinlemektense bir kaç telkini ard arda dinlemeyi seçiyorum.
Yani 1 ego 2 suçluluk 3 kendine güven gibi bunun gibi bir liste aynı sıra ile döner dinleme sürem boyunca.

Aynen ben de telkinleri dinlerken bu şekilde dinledim.Tabi benim listemde en fazla 4-5 telkin olmuştu.Uyurken sabaha kadar dinlediğim için rahat olmuştu.Siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz o şekilde dinleyin,sonuçta başa dönüp aynı telkinleri dinleyeceksiniz.

blight 09-02-2012 01:09 AM

Ben ücretli telkinler de aldım o yüzden telkin sayım fazla sabaha kadar dinlediğim için bazılarını2'şer 3'er yapıyorum ya da bazı geceler kendim için önemli gördüğüm 4 telkin seçiyorum 6-7 tane arka arkaya sıralıyorum belki etkisi daha yüksek olur diye ama tabi doğru olan nasıldır bilmiyorum

azraist_24 09-02-2012 08:34 AM

Alıntı:

blight Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819659)
Sormak istediğim sotu şu; 8 saat boyunca telkin dinleyeceğim listemde 15 tane telkin var. Winampta liste yaparken aynı telkini 2kere 3 kere 5 kere üst üste dinlemek mi daha etkili olur yoksa aynı telkini farklı sıralarda diğer telkinlerle karışık dinlemek mi daha iyi olur?

Örneğin;1,2,3,4,5 sıra ego 6,7,8,9,10 sıra suçlulk..

ya da

1, ego, 2, suçluluk, 3,kendine güven,4, ego, 5 suçluluk...

umarım sormak istediğim şeyi anlatmışımdır.

Sevgili blight,

Telkinleri sira ile dinlemen daha dogru olur kanisindayim,

Ornegin:

1-sucluluk- 2 ego 3 .... seklinde winampta sirayla calabilir.

Bunun disinda 15 adet telkin biraz fazla degil mi?girlhaha

blight 10-02-2012 05:42 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819959)
Sevgili blight,

Telkinleri sira ile dinlemen daha dogru olur kanisindayim,

Ornegin:

1-sucluluk- 2 ego 3 .... seklinde winampta sirayla calabilir.

Bunun disinda 15 adet telkin biraz fazla degil mi?girlhaha

Sayın azraist ücretli telkinler aldım o yüzden 15 hatta daha fazla telkinim var

maxhealth 10-02-2012 08:41 PM

Alıntı:

blight Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820076)

Telkin listenizin süresi oldukça uzun olmalı.O nedenle her telkini karışık olarak dinlemenizi tavsiye ederim.Bİr telkini arka arkaya dinlemek yerine sadece bir tekrardan sonra diğer telkinlere geçilirse diğer telkinlerinde etki etme sürelerini engellememiş olur.Telkinlerle ilgili olarak 2 günde 1 saat telkin dinlemektense hergün yarım saat dinlemek daha iyidir.Saygılarımla

blight 11-02-2012 12:36 AM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820092)
Telkin listenizin süresi oldukça uzun olmalı.O nedenle her telkini karışık olarak dinlemenizi tavsiye ederim.Bİr telkini arka arkaya dinlemek yerine sadece bir tekrardan sonra diğer telkinlere geçilirse diğer telkinlerinde etki etme sürelerini engellememiş olur.Telkinlerle ilgili olarak 2 günde 1 saat telkin dinlemektense hergün yarım saat dinlemek daha iyidir.Saygılarımla

yorum için teşekkür ederm ben de sizin gibi düşündüm aa biryandan 15 tane telkini bir gece içinde arka arkaya dinlemenin ne derece etkili olup olmayacağını ya da baş ağrısı gibi yan etki yapıp yapmayacağını kısacası faydalı olup olmayacağını merak ettim bu yüzden değerli arkaşadalardan tecrübelerimni paylaşmalarını istedim. saygılarımla.

azraist_24 11-02-2012 08:55 AM

Alıntı:

blight Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820076)

Himmmy789 O halde sorun yok... Yalniz tekrar soyluyorum her oturusta 15 ini de dinlemek durumunda degilsin onlari da bas agrisi yapmamasi icin yariya bolerek dinleyebilirsin..

Kal saglicakla,

Sevgiler,

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 PM.