Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   mrblarr..:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620476)

tweety00 12-01-2012 08:48 PM

mrblarr..:)

merhabalar..:) ben yaklasık bir haftadır mutluluk telkinini dinliyorum:) her gece cok karmasık rüyalar görüyorum normalde cok fazla rüya gören biri değilim ama hergün rüyam da bir baska macera ya atılıyorum tabi rüyalarım bazen kabusa da dönüşebiliyor.:) suan bıraktım dinlemeyi telkinleri...sizce bu rüyalar normal mi? bi de ben mutlu olmak hayatımda yasadıgım mutsuz anılarımı hatırlamamak aklıma getirmemek için bu telkine basladım.. ama telkine basladıgım günden beri daha duygusalım ve beni mutsuz eden anılarım daha fazla aklımı rahatsız ediyor...acaba telkinler işe yarıyor mu?yoksa bende ers mi tepki gösterdi bunu ögrenmek istiyorumm... yardımcı olursanızzz coooooook sevinirim.. şimdiden tesekkürler......:):):):)

maxhealth 12-01-2012 08:59 PM

Cevap: mrblarr..:)

Merhabalar.Hoşgeldiniz.İlk olarak ego güven ve suçluluk duygularını dinleminizi tavsiye ederim.1 hafta bu şekilde devam ederseniz daha sonra suçluluk duygularını listenizden çıkarıp mutluluğu ego güvenle birlikte dinleyin.Daha güçlü bir ruh hali kazanacağınıza inanıyorum.Daha sonrada kendine güven telkinini listenize eklemenizi tavsiye ederim.Ego güven kendinizi güçlü ve huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır.Suçluluk duyguları ise geçmişteki suçluluk duygularınızın yükünü sırtınızdan atacaktır.Denemenizi tavsiye ederim.

maxhealth 12-01-2012 09:06 PM

Bende sadece mutluluk telkinini dinlediğimde oldukça duygusallaşmıştım.Ama ego güven ve kendine güven telkinleriyle dinlediğimde sorun olmuyor.Şimdi depresyon ve panik atak telkinleriyle dinliyorum.Çok daha olumlu etkileri oluyor.Gördüğünüz rüyalar ve duygusallaşmanız telkinlerin işe yaradığını gösteriyor.

tweety00 15-01-2012 12:01 PM

ben bayadır siteyi takip ediyorum ilk sucluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinlemiştim ama üzerinden baya bi zaman gecti sonra da mutluluk telkinini tek basına dinlemeye basladım yeniden mi baslamalıyım sucluluk ve ego telkinlerine şimdi? ara vermeden bi hafta sonra da mutluluk telkinini dinlememi mi önerirsiniz...bu arada iglendiğiniz yorum yazdıgınızz içinnn coook cokk tesekkürler....:):):)

güven87 15-01-2012 12:06 PM

Alıntı:

tweety00 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816874)
ben bayadır siteyi takip ediyorum ilk sucluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinlemiştim ama üzerinden baya bi zaman gecti sonra da mutluluk telkinini tek basına dinlemeye basladım yeniden mi baslamalıyım sucluluk ve ego telkinlerine şimdi? ara vermeden bi hafta sonra da mutluluk telkinini dinlememi mi önerirsiniz...bu arada iglendiğiniz yorum yazdıgınızz içinnn coook cokk tesekkürler....:):):)

Merhaba tweety :)

Telkin listesinde ego güçlendirici ve kendine güven sabit kalsın deniliyor. Yanına mutluluk telkinini yerleştirebilirsin. Mutluluk telkini tüm telkinlerin içinde yer alıyor zaten.

Ego ve suçluluğu en başta yeterince dinlediysen başa dönmene gerek yok. Fakat şöyleki kendini suçlu görüyorsan ya da hissediyorsan olaylara karşı ; suçluluğu ara ara ekleyip çıkarabilirsin

Sevgilerimle :)

maxhealth 15-01-2012 03:05 PM

Alıntı:

tweety00 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816874)

Ego güven, Suçluluk duyguları, telkinlerini 1 hafta dinlemenizi öneririm.Bu bir haftanın sonunda suçluluk telkinini listenizden çıkarıp yerine mutluluk telkinini koyabilirsiniz.Bu iki telkini de bir hafta dinledikten sonra kendine güven telkini listenize eklemenizi tavsiye ederim.Daha sonra sizde ki etkilerine göre ihtiyacınız olan telkini listenize alabilirsiniz.Ego güven ve mutluluk telkini listenizde sabit bulunursa daha iyi olur.Atakan Bey Mutluluk telkini için boşuna mutlaka listenizde bulunsun dememiştir.Mutluluk telkininin etkileri içindeki olumlama cümlelerinden de anlaşılacağı gibi çok fazladır.Saymakla bitmez:)krzm67

tweety00 17-01-2012 10:39 PM

coookk tesekkürr ediyorumm telkinlere yeniden başlayıp değişimi, en yakın zamanda sizlerle paylaşmak ümidiyle.... sevgiylee kalın...:):):)

acemisirine 17-01-2012 10:47 PM

sevgili tweety00 aramiza hosgeldin,

bu ara rüyalarimi görmen gayet normal.. günlügümde bende yazmistim, artik onlardan bahsetmiyorum bile.. :))

halen daha ilginc ilginc rüyalar görüyorum.. Bunlar gayet normaldir, cünkü bilincalti iyi bir calisma sürecine girmis..

etkilerini görmektesin diyebilirim..

bolca basarilar, tüm iyi isteklerin ve basarilarinin olmasi dilekleri ile..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM.