Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   konu başlığına ne yazayım bilemedim...birkaç sorum var... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619935)

imported_Angel 24-10-2011 04:35 PM

konu başlığına ne yazayım bilemedim...birkaç sorum var...

arkadaşlar, bilen bilir...ben babamla birlikte yaşayan birisiyim ve kendisi oldukça çekilmez, huysuz inatçı ve empati yeteneğinden yoksun birisidir...onu alttan almaya çalışıyorum ama nihayetinde ben de bir insanım ve aklımı kaçırmak üzereyim...olmadık şeylerin suçlarını bana atmaya başladı....zaman geçtikçe iş zıvanadan çıkmaya başladı....aura gören bi tanıdığım onun aurasına baktı ve çok koyu renk olduğunu...aurasının puslu bir lacivert olduğunu ve gri, kahverengi ve pis bir tonda koyu yeşil de içerdiğini söyledi....durumu siz anlayın artık...

neyse....benim sorum şu ki...ben babama evin içinde gizlice telkin dinletmek istiyorum...o biraz mutlu olursa ben de rahat ederim diye düşünüyorum...kendisi böyle şeylere çok karşıdır doğa sesi diye çaktırmadan dinleticem...ancak günde 8 saat dinletebilme olanağım yok...en fazla 1 saat dinletebilirim...o yüzden en kısa sürede etki edicek telkinlere ihtiyaç var...
en kısa sürede etki edebilecek telkinler hangileridir ?
ben koruma kalkanı ve mutluluk telkini dinletmeye başladım...sizce doğru bir seçim mi ?

delioglan 24-10-2011 05:20 PM

Cevap: konu başlığına ne yazayım bilemedim...birkaç sorum var...

Babanın tercihlerini telkinlerle değiştirme yerine eft ya da hopono arınma tekniğini kullanarak aranızdaki bağı şifalandırmak daha etkili aynı zamanda daha etik olur düşüncesindeyim. Benim bakış açım sorumluluğunu almadığın bir şeyin asla değişmeyeceği yönünde ve telkini gizlice dinletmek de sorumluluğu tamamen babanıza yüklemek oluyor. Her şey düzelir inşallah.

azraist_24 24-10-2011 07:41 PM

Merhabalar,

Bildigim kadariyla`` Ertelemeyi Birak `` ve ``Baskalarinin dusuncelerini onemsememe`` telkinleri en hizli sonuc alabildigimiz telkinler...

Umuyorum yardimci olabilmisimdir...

Simdiden Basarilar

imported_Angel 24-10-2011 09:36 PM

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
evet pek etik bir durum olmadığını kabul ediyorum ancak bugüne kadar denemediğim şey kalmadı ve bugün yine tartıştık ve sabrımın kalmadığını anlayıp..birşeyler yapmalı diyerek son çare bu geldi aklıma..çünkü hiçbir şekilde mutlu edemiyordum babamı...ben senelerdir telkin dinliyorum 4 seneyi geçti belki...ama bugüne kadar babama dinletmek aklıma gelse bile uygulamamıştım...
belki de ona bu şekilde iyilik yapıyor olabilirim...

ama bugün şaşırtıcı sonuçlar aldım ilk gün olmasına rağmen...evde genelde onun daha sık vakit geçirdiği tarafa yakın bir yere...koridorun ayakkabılığa doğru olan yerine hoparlor sistemi kurdum ve 2-3 saat telkinlere maruz kaldı ve bu kadar kısa süre içinde kendisini daha iyi hissetti...sesten rahatsız olup olmadığını sorduğumda rahatsız olmadığını hatta sevdiğini söyledi (ancak telkinli olduğunu bilmiyor doğa sesi sanıyor sadece) bir de sürekli evin içinde dolaşırdı biryerde sabit oturmazdı ve telkin çaldığı süre içinde hep evin aynı tarafında kaldı...yani telkin çalan kısma yakın olan taraflarında vakit geçirdi....mutfakta dolaşırken de ıslık çalarak dolaştı....

diğer bir sonuç ise aura renginde açılma gerçekleşmiş...lacivert renk maviye dönmüş ve koyu puslu yeşil de daha orta tonda bir yeşile dönmüş...sanırım telkinlerin auraya da etkisi var....
2 saat boyunca koruma kalkanı ve mutluluk telkini dinledi...
1 saat boyunca da ego ve suçluluk dinledi....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 AM.