![]() |
Kısık seste dinlerken Peki kısık seste dinliyorum.kısık ses değil tam olarak kulaklığı son ses açıp yanıma koyuyorum o yüzden sesi az alıyorum .Ancak şöyle bir durum var müziğin sesinin alçaldığı yerler oluyor mesela duyamıyorum müziğin o kısımlarını biraz fazla ayrıntı olabilir ama tam yapmak istiyorum işi.Sesin genelini duyabiliyorum rahat ama müziğin alçaldığı kısımlarda müziği çok çok çok az duyabiliyorum. |
Cevap: Kısık seste dinlerken Cevap verebilecek kimse yok mu? |
Cevap: Kısık seste dinlerken önemli olan o anda müziğin çalması beynin algısı uyurkende müziği sürekli duymazsın ama önerilerden biride uyurken dinlemektir |
Cevap: Kısık seste dinlerken Ancak sorum uyanıkken de o kısımları duyamıyor olmam |
Cevap: Kısık seste dinlerken o kısımlar ' dan kastın telkin içeriği ise duyman gerekmiyor ki uzun süre dinlediğinde bazı müziklerde bazı yerleri duyabiliyorsun |
Cevap: Kısık seste dinlerken Müziğin sesinin alçaldığı kısımlarda müziği duyamıyorum.Net bir şekilde yazabildim sonunda :D |
Cevap: Kısık seste dinlerken müziğin o kısmını duymaman beyninin telkin metnini algılamasına engel değil ben çoğu zaman kısık sesli olarak dinliyorum kulaklıkta aynı zamanda insanlarla iletişim halinde olabiliyorum karşındakini duyma bakımından verdim bu örneği |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 AM. |