![]() |
Tekrar başlayacağım.. Nereden başlamalıyım ? Ben 2010 martında 1 ay kadar ego ve suçluluğu dinlemiştim.. kulaklığım kırılınca bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ego ve suçluluktan 0 dan mı başlamam gerekiyor yoksa üstüne ekleyerek devam mı etmeliyim ? |
Cevap: Tekrar başlayacağım.. Nereden başlamalıyım ? aradan zaman geçmiş, baştan başlaman hen varolanı pekiştirir hem de temelinin daha sağlam olmasını sağlar... |
Cevap: Tekrar başlayacağım.. Nereden başlamalıyım ? Alıntı:
teşşekkürler |
Cevap: Tekrar başlayacağım.. Nereden başlamalıyım ? Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Önceki dinlediklerin boşa gitmez. Ancak tekrar dinleyebilirsiniz dilerseniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Tekrar başlayacağım.. Nereden başlamalıyım ? bende bu baslık altında sorayım ben 4 senedir dinliyorum telkinleri ve hayatım gerçekten degisti bunun için cok tesekkür ederim öncelikle..son zamanlar bende tek telkin dinleme takıntısı cıktı mesela uzun zaman sadece kendine güven dinliyorum baska hiçbir telkin yok..bunu yapmam yanlıs mı?? yoksa yanında e.g.g dinlemeli miyim?? |
Cevap: Tekrar başlayacağım.. Nereden başlamalıyım ? Bir yıl geçmiş tekrar geldim. Tekrardan başlıyorum. Ne kadar tutarsız bir adamım ben ya :D Duygulandım bir an :D |
Cevap: Tekrar başlayacağım.. Nereden başlamalıyım ? Yeni dinleme süreciniz hayırlı olsun. İnşallah bu sefer devamını getirir ve istediğiniz değişimleri yaşarsınız. Başarı konusunda sebat etmek önemlidir. Şu an istediğiniz değişimler için en doğru zaman olmasını seçiyorum. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 PM. |