![]() |
SIRALAMADA FARKLI YOL İZLEYEBİLİRMİYİZ 4 Gündür ego ve suçluluk duygusu ile ilgili müzikleri dinliyorum. Rüyalarım oldukça berraklaştı. 7 Yıl önce sosyal fobi tanısı konmuştu. Bunu genel olarak aştım sayılır. Ama hala süren etkiler var. Suçluluk duygusu ve ego güçlendiricilerin yanında sosyal fobi müziklerini dinlesem (3 ünü birden yani) nasıl olur. Fazla mı yüklenmiş olurum? |
Ynt: SIRALAMADA FARKLI YOL İZLEYEBİLİRMİYİZ merhabalar... actionsmile güzel gelişmelerinin olmasına çok sevindim.. thumbsanim uzun yılların birikimini birden aşmak tüm etkilerini kaldırmak için biraz daha zaman ver kendine.. onayi suçluluk.. ego ve kendine güven eksiklikleri genel olarak tüm sorunlarımızın temelini oluşturmaktadır... öncelikler bunları rehber bölümde tavsiye ettiğimiz gibi dinle .. music45 belki diğerlerini eklemeye hiç ihtiyacın olmayacak.. wave onun için zaman ver kendine.. 2. haftanın sonunda kendine güveni ekleyerek devam edersin... bunlar dan sonra ihtiyacın olduğunu düşündüğünde ve kişisel gelişimine katkısı olması için .. sosyal fobi sosyallik arttırıcı topluluk karşısında konuşma başkalarının düşüncelerini ö. gibi telkinleri zamanla ekleyerek devam edersin.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 PM. |