![]() |
Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum.. eskiden listemdeki bütün telkinleri sırasıyla listemde döndürerek telkinleri dinliyordum...ön sıralardaki telkinler dışındaki arkada kalanlar daha az tekrar edildiği için onların etkisi azalıyor ve istediğim verimi alamıyordum..ama şimdi kendime yeni bir yöntem buldum.. mesela diyelim listenizde 7-8 tane telkin var... bu 7-8 telkinleri hepsini 1 playlistte dinlemek yerine 2 playliste bölüştürün yani 7-8 tanenin 3-4 tanesi bir liste...geri kalanı da başka liste olsun... sonra bu elinizdeki 2 playlistten dilediğiniz birisini gündüz...dilediğiniz diğerini de gece dinleyin...bu yöntem bende çok daha etkili oldu...böylece telkinlerde tekrar sayısı da azalmıyor tavsiye ederim.. |
Cevap: Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum.. peki gece dinlenen telkine gündüz gündüz dinlediğimz telkine gece ihtiyacımız olmıcakmı? mesela şöyle örneklendireyim listemizde 1ego 2suçluluk 3başkalarınıngörüşünüönemsememe 4kendine güven 5kiloverme 6korumakalkanı 7toplulukönndekonuşma 8mutluluk var benbunları ikiye ayırdıgımda ilk 4ünü gündüz dinliyorum diyeyim o zaman benim topluluk önünde konuşma mutluluk koruma kalkanınada ihtiyacım olacaktır yada son 4ünü gece dinlesem benm uyku sorunum var ego ve suçlulugu kilo verme ile dinlesem daha iyi olur ama ego vesuçlulugu gündüzde dinlemeliyim yani nasıl olucak o telkini dinlemezsem onun etkisi ki? birde şöyle bir yöntem geldi aklıma yine 4+4 ayrılır telkinler ancak 4ü winampta 4üde meedia playerda çalarsa daha fazla tekrar olur acaba aynıı anda iki telkin dnlemek telkinin etkisini düşürürmü? |
Cevap: Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum.. Alıntı:
|
Cevap: Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum.. peki benim de bi sorum var.. bunu daha önceden de telkinler hakkında konusunda sormuştum ama bi cevap alamadım telkinleri benimle beraber 4 aylık kızım da dinlemek durumunda kalıyor, acaba onun için bi sakıncası olur mu onda nasıl etkisi olur merak ediyorum.. teşekkürler |
Cevap: Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum.. Bu soruya daha önce de çeşitli konularda yanıt verildi..Tekrarlamam gerekirse,depresyon,sosyal fobi,kilo verme,sigarayı bırakma gibi çocukları ilgilendirmeyen telkinleri dinletmeyiniz..rehber bölümünü de iyice inceleyiniz actionsmile |
Cevap: Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum.. teşekkür ederim |
|
Cevap: Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum.. bende bir soru sormak istiyorum.ego ve suçluluk telkinlerini 70-80 saat dinlemenin yeterli olduğu rehberde yazıyor.bu telkinleri günde 20 veya daha fazla saat dinlesem ve 4 günde dinlesem etkisiyle oynamış olur muyum?teşekkür ederim |
Lütfen rakamlara takilmayiniz. Telkin dinlemek oldukça basittir. Bu şekilde rakamlara takıldığınızda direnç oluşturursunuz. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM. |