Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463106)

imported_Angel 27-12-2009 04:19 PM

Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum..

eskiden listemdeki bütün telkinleri sırasıyla listemde döndürerek telkinleri dinliyordum...ön sıralardaki telkinler dışındaki arkada kalanlar daha az tekrar edildiği için onların etkisi azalıyor ve istediğim verimi alamıyordum..ama şimdi kendime yeni bir yöntem buldum..

mesela diyelim listenizde 7-8 tane telkin var...
bu 7-8 telkinleri hepsini 1 playlistte dinlemek yerine 2 playliste bölüştürün
yani 7-8 tanenin 3-4 tanesi bir liste...geri kalanı da başka liste olsun...

sonra bu elinizdeki 2 playlistten dilediğiniz birisini gündüz...dilediğiniz diğerini de gece dinleyin...bu yöntem bende çok daha etkili oldu...böylece telkinlerde tekrar sayısı da azalmıyor tavsiye ederim..

vittoria è nostra 15-10-2010 02:28 AM

Cevap: Telkinlerin etkisini attırmanın yolunu buldum..

peki gece dinlenen telkine gündüz gündüz dinlediğimz telkine gece ihtiyacımız olmıcakmı? mesela şöyle örneklendireyim listemizde 1ego 2suçluluk 3başkalarınıngörüşünüönemsememe 4kendine güven 5kiloverme 6korumakalkanı 7toplulukönndekonuşma 8mutluluk var benbunları ikiye ayırdıgımda ilk 4ünü gündüz dinliyorum diyeyim o zaman benim topluluk önünde konuşma mutluluk koruma kalkanınada ihtiyacım olacaktır yada son 4ünü gece dinlesem benm uyku sorunum var ego ve suçlulugu kilo verme ile dinlesem daha iyi olur ama ego vesuçlulugu gündüzde dinlemeliyim yani nasıl olucak o telkini dinlemezsem onun etkisi ki?

birde şöyle bir yöntem geldi aklıma yine 4+4 ayrılır telkinler ancak 4ü winampta 4üde meedia playerda çalarsa daha fazla tekrar olur acaba aynıı anda iki telkin dnlemek telkinin etkisini düşürürmü?

yeni bir hayat 15-10-2010 09:38 AM

Alıntı:

Elijah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773397)
birde şöyle bir yöntem geldi aklıma yine 4+4 ayrılır telkinler ancak 4ü winampta 4üde meedia playerda çalarsa daha fazla tekrar olur acaba aynıı anda iki telkin dnlemek telkinin etkisini düşürürmü?

Bu şekilde dinlemeyi tasvip etmiyoruz..iki farklı çalarda farklı telkinler verim almanızı engeller..

bilgendilo 15-10-2010 09:58 AM

peki benim de bi sorum var.. bunu daha önceden de telkinler hakkında konusunda sormuştum ama bi cevap alamadım telkinleri benimle beraber 4 aylık kızım da dinlemek durumunda kalıyor, acaba onun için bi sakıncası olur mu onda nasıl etkisi olur merak ediyorum..
teşekkürler

yeni bir hayat 15-10-2010 10:19 AM

Bu soruya daha önce de çeşitli konularda yanıt verildi..Tekrarlamam gerekirse,depresyon,sosyal fobi,kilo verme,sigarayı bırakma gibi çocukları ilgilendirmeyen telkinleri dinletmeyiniz..rehber bölümünü de iyice inceleyiniz actionsmile

bilgendilo 15-10-2010 10:41 AM

teşekkür ederim

vittoria è nostra 16-10-2010 07:41 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773414)
Bu şekilde dinlemeyi tasvip etmiyoruz..iki farklı çalarda farklı telkinler verim almanızı engeller..

elbette doğru söylüyorsunuz teşekkürler

ac_milan_ac 05-02-2011 02:13 AM

bende bir soru sormak istiyorum.ego ve suçluluk telkinlerini 70-80 saat dinlemenin yeterli olduğu rehberde yazıyor.bu telkinleri günde 20 veya daha fazla saat dinlesem ve 4 günde dinlesem etkisiyle oynamış olur muyum?teşekkür ederim

hayatimdegisti 05-02-2011 02:29 AM

Alıntı:

ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789311)
bende bir soru sormak istiyorum.ego ve suçluluk telkinlerini 70-80 saat dinlemenin yeterli olduğu rehberde yazıyor.bu telkinleri günde 20 veya daha fazla saat dinlesem ve 4 günde dinlesem etkisiyle oynamış olur muyum?teşekkür ederim

20 saat dinlenilmesini önermiyoruz.
Lütfen rakamlara takilmayiniz.
Telkin dinlemek oldukça basittir.
Bu şekilde rakamlara takıldığınızda direnç oluşturursunuz.

minnettar 05-02-2011 06:58 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789312)
20 saat dinlenilmesini önermiyoruz.
Lütfen rakamlara takilmayiniz.
Telkin dinlemek oldukça basittir.
Bu şekilde rakamlara takıldığınızda direnç oluşturursunuz.

Merhabalar Atakan bey ve diğer yetkin arkadaşlar... bu üçüncü başlık oluyor ricamı bildirdiğim fakat bir cevap alamadım... umudumu yitirmedim. Ricam şu , boy uzatma talkini belli bir süre sonra dinlendiğinde düşüncede boyum yeterli artık dinlememe veya başka çalışmalara gerek yok... içeriği tekrar gözden geçirip tekrar düzenlense inanılmaz güzel olur.. çünki diğer çalışmaları insan her gün düzenli ara vermeden yapması imkansız ama telkini öyle yada böyle dinleye bilir ve çalışmalarına ara vermemiş olur hatta çalışmalarını destekler birşey yapmış olur..Tam sorun nerde kişisel yorumları var telkinin içeriğiyle ilgili ama sizler bu konuda daha doğruya yönlendireceksinizdir kesinlikle.Yani sürekli istenilen hedefi gerçekleştirmek gerçeği üzerinde olan bir içerik olsa ve oluşla ilgili motive eden yeterli olur sanırım. mevcut telkinde yapılması gereken ama realitede yapılamayacak olan şeyler var ayrıcada.. eminin boyu ile ilgili beklentide olan arkadaşlar daha iyi sonç aldıkça talepte daha artacaktır diye düşünüyorum ben...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 PM.