Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   benim listem??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=373166)

sweetlife 15-09-2009 01:22 PM

benim listem???

ben listemi
ego klasik- suçluluk klasik- kndne güven doğa- toplulk karşısı doğa-kendne güven klasik-topluluk krşısı klasik
şeklinde yaptım
sizce nasıl bu liste?
ego ve suçluluktan birer tane koydum
kendine güvenden ve topluluk karşısında konuşmaktan birer tane koysam olur mu?
kendine güvenin ve topluluğun doğa versiyonlarını çıkaryım mı?

bi de klasik mi daha yararlı doğa mı?
cevaplarsanız sevinirm :))

sweetlife 16-09-2009 12:44 AM

Cevap: benim listem???

bana cevap verecek yok muu? :((

BaCaKsıZ 16-09-2009 09:54 PM

peki ne zaman başladınız dinlemeye sweetlife biz 1 hafta sadece ego ve suçluluk tavsiye ediyoruz sonra siz kendinize göre diğer telkinleri ekleyebilirsiniz.

sweetlife 16-09-2009 11:34 PM

ben iki hafta boyunca suçluluk ve ego güçlendirici dinledm,daha sonra topluluk karşsnda konuşmayı ve kendine güveni eklemeye karar verdim, 2 ay sonra da sunumum var da...

yeni bir hayat 16-09-2009 11:38 PM

Alıntı:

sweetlife Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476645)
ben iki hafta boyunca suçluluk ve ego güçlendirici dinledm,daha sonra topluluk karşsnda konuşmayı ve kendine güveni eklemeye karar verdim, 2 ay sonra da sunumum var da...

Doğru bir liste oluşturmuşsunuz sweetlife..

İki aya kadar güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum..Bu arada olumlamalardan da yararlanabilirsiniz..Çok faydası oluyor.actionsmile

sweetlife 17-09-2009 12:16 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476646)
Doğru bir liste oluşturmuşsunuz sweetlife..

İki aya kadar güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum..Bu arada olumlamalardan da yararlanabilirsiniz..Çok faydası oluyor.actionsmile

teşekkür ederm:) peki bu 4 telkini nasıl dinliyim? topluluktan bi tane daha mı koysam? yoksa hepsnin klasik versiyonundan birer tane yeterli mi? bi de doğa versiyonu seviyorum ama diğer versiyonlardan daha az yararlı diye bişey duymştum güvenim azaldı:(
son bi soru olarak başkalarının düşüncelerini önemsememeye ihtiyacm var bunu nezaman ekliyim? 5 konu fazla olmaz mı? şimdiden tşk ederm biraz fazla soru sordum kusura bakmayın :)

fgceker 17-09-2009 01:52 AM

Alıntı:

sweetlife Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476654)
bi de doğa versiyonu seviyorum ama diğer versiyonlardan daha az yararlı diye bişey duymştum güvenim azaldı:(
:)

Merhaba sweetlife;

Ben telkinlerin genelde doğa versiyonlarını dinliyorum.Ve sonuçlardan çok memnunum.Bir versiyonun diğerinden daha etkili yada etkisiz olacağı gibi bir olayın söz konusu olduğunu düşünmüyorum.

Çünkü Atakan Bey'in telkinlerin birden fazla versiyonunu koymasının sebebi çeşitlilik olması.Sende hak verirsin ki herkesin beğenisi farklı,birisi klasik müzik severken diğeri new age den hoşlanıyor olabilir.

Yani tamamen kişilerin sıkılmadan telkinleri dinleyebilmesi amaçlanılmış birden fazla müzik seçeneği konulurken.Yoksa telkin içeriklerinde herhangi bir değişme söz konusu değil.Müzikler farklı olsada telkinlerin metin içerikleri tamamen aynı.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Diğer sorularınla ilgili çok fazla bir bilgiye sahip olmadığım için onlarla ilgili yardımcı olamadığım için özür dilerim.Ama eminin o telkinleri dinleyen ya da soruların hakkında bilgi sahibi olan birileri en kısa sürede sana yardımcı olacaktır.

sweetlife 17-09-2009 02:08 AM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476676)
Merhaba sweetlife;

Ben telkinlerin genelde doğa versiyonlarını dinliyorum.Ve sonuçlardan çok memnunum.Bir versiyonun diğerinden daha etkili yada etkisiz olacağı gibi bir olayın söz konusu olduğunu düşünmüyorum.

Çünkü Atakan Bey'in telkinlerin birden fazla versiyonunu koymasının sebebi çeşitlilik olması.Sende hak verirsin ki herkesin beğenisi farklı,birisi klasik müzik severken diğeri new age den hoşlanıyor olabilir.

Yani tamamen kişilerin sıkılmadan telkinleri dinleyebilmesi amaçlanılmış birden fazla müzik seçeneği konulurken.Yoksa telkin içeriklerinde herhangi bir değişme söz konusu değil.Müzikler farklı olsada telkinlerin metin içerikleri tamamen aynı.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Diğer sorularınla ilgili çok fazla bir bilgiye sahip olmadığım için onlarla ilgili yardımcı olamadığım için özür dilerim.Ama eminin o telkinleri dinleyen ya da soruların hakkında bilgi sahibi olan birileri en kısa sürede sana yardımcı olacaktır.

teşekkür ederim fgceker:)

fgceker 17-09-2009 02:12 AM

Benim için büyük bir zevkti girlhaha

yeni bir hayat 17-09-2009 02:15 AM

Telkinleri birer adet sırayla dinleyebilirsin..

1 ego + 1 suçluluk + 1 kendine güven + 1 topluluk önünde konuşma + 1 başkalarının düşüncelerini önemsememe

ya da

2 ego + 2 suçluluk + 2 kendine güven + 2 topluluk önünde konuşma + 2 başkalarının düşüncelerini önemsememe

de olabilir..

Telkin sayısını ilk etapta fazla artırmak,sonucun geç alınmasına neden oluyor fakat günde en az 8 saat dinleyebilirseniz etkili olur diye düşünüyorum..

Ben hatırlıyorum da, ego ve suçluluktan sonra birkaç telkin birden eklemiştim.15 saatten fazla dinliyordum,özellikle de geceleri...

Mp3 yada bilgisayardan her ne şekilde dinliyorsanız,sürekli tekrarlayan modda dinlemenizi tavsiye ederim..actionsmile

sweetlife 17-09-2009 02:51 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476685)
Telkinleri birer adet sırayla dinleyebilirsin..

1 ego + 1 suçluluk + 1 kendine güven + 1 topluluk önünde konuşma + 1 başkalarının düşüncelerini önemsememe

ya da

2 ego + 2 suçluluk + 2 kendine güven + 2 topluluk önünde konuşma + 2 başkalarının düşüncelerini önemsememe

de olabilir..

Telkin sayısını ilk etapta fazla artırmak,sonucun geç alınmasına neden oluyor fakat günde en az 8 saat dinleyebilirseniz etkili olur diye düşünüyorum..

Ben hatırlıyorum da, ego ve suçluluktan sonra birkaç telkin birden eklemiştim.15 saatten fazla dinliyordum,özellikle de geceleri...

Mp3 yada bilgisayardan her ne şekilde dinliyorsanız,sürekli tekrarlayan modda dinlemenizi tavsiye ederim..actionsmile

çok tşk aydınlattığınz için:) gece uyurken dinledğm için iyi olacak:)

hakankoc928 15-10-2009 01:29 AM

Alıntı:

sweetlife Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476689)
çok tşk aydınlattığınz için:) gece uyurken dinledğm için iyi olacak:)

Şu şekil dinlenirse daha etkili olur mu?
15 gün ego +
15 gün suçluluk +
15 gün kendine güven +
15 gün topluluk önünde konuşma +
15 gün özel cd siparişleri +

yeni bir hayat 15-10-2009 10:31 PM

Alıntı:

hakankoc928 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529084)
Şu şekil dinlenirse daha etkili olur mu?
15 gün ego +
15 gün suçluluk +
15 gün kendine güven +
15 gün topluluk önünde konuşma +
15 gün özel cd siparişleri +

ego ve suçluluk telkinlerini bir hafta veya 10 gün süreyle birlikte dinledikten sonra diğer telkinleri listenize ekleyiniz..actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 PM.