![]() |
yardımcı olurmusunuz merhaba arkadaşlar ben siteye bir kaç ay önce üye oldum ama telkinleri 3 gün önce indirdim ve denemeye başladım..nasıl bir yararı olacağını merakla bekliyorum..yalnız benim bir sorum olacak.ego güçlendirici telkinin doğa versiyonunu ilk dinlediğimde, sonlara doğru birtakım konuşmalar duydum..ilk başlarda bunun beynimin bir aldatmacası olduğunu düşündüm çünkü telkinleri duyamayacağımızdan bahsediliyor.3 günden beri winapta düzenli dinliyorum ve hep aynı yerlerde aynı ton farklılıklarını duyuyorum.ince bir ses ve arada bağırma gibi ve 8.dk.dan sonra bunları rahatlıkla duyuyorum..diğer hiçbir telkinde duymuyorum sadece bunda duyuyorum..acaba bendemi bir sorun var yoksa doğrumu duyuyorum rt67 şaşkın 4897 dusun bu arada konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum utananadam |
Ynt: yardımcı olurmusunuz Alıntı:
Sesi çok fazla açtığınızda özellikle mutluluk telkini zaman zaman duyulabilir.Sesi kısarak dinleyiniz. |
Ynt: yardımcı olurmusunuz merhabalar ayses.. bu büyük ailye hoşgeldin.. actionsmile telkinleri dinlemeye daha çok yeni başlamışsın.. music45 ama değişiklikleri yaşayacağından hiç şüphen olmasın.. b456 yeterki her gün dinle ve ortalamanı 6-7 saatin altına düşürmemeye çalış.. onayi değişimlerini bizle paylaşırsan seviniriz.. takıldığın bir şeyler olursa bizler buralardayız ... ttli3 sevgiler.. |
Ynt: yardımcı olurmusunuz aysesciğim hoşgeldin safalar getirdin..duyduklarına ve duyamadıklarına kafayı takma...telkinler işe yarıyor..emin olarak dinle saygılı sevgiler |
Ynt: yardımcı olurmusunuz şimdi ben bi soru daha sorsam çokmu şey sormuş olurum..nerdeyse her başlık altında sorum olcak terli345 şaşkın ama ben sorim yinede ttli3 sırasıyla hangi telkinleri dinlememiz gerekiyo yani bi sırası varmı bunların yoksa istediğimizi dinleyebiliyormuyuz..mesela ben ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerini yanında bugün ertelemeyi bırak telkininide indirdim..bunda bir hata olurmu dusun |
Ynt: yardımcı olurmusunuz vallaha aysecim bir sırası yok bildiğim kadarıyla.uygun görülen telkin inidirilir itina ile dinlenir super ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerini yeni dinlemeye basladıysan biraz zaman sonra ertelemeyi bırak telkinini ekle listene derim ben ttli3 |
|
ayses soru sormaktan asla çekinme... bizlerde sora sora .. öğrendik.. emelcim haklı ihtiyaçlarını belirleyip itina ile dinleyeceksin.. en etkili yöntem bu.. thumbsanim ufak bir hatırlatma yapmak istedim bende suçluluk duyguları listende olmalı mutlaka.. rehber bölümümüzü incelemişsindir mutlaka.. b456 bilinçli yada bilinçsizce kendimizi suçlarız malesef yaşadıklarımız karşısında.. ve bu duygular bizde blokajlar oluşturur.. bir çok sorunun sebebinde farkında olmadığımız suçluluk duygularımız yatar.. bunun için bu telkinide dinlememiz önemlidir.. sevgiler.. actionsmile |
|
Ynt: yardımcı olurmusunuz ayses biz teşekkür ederiz aramızda olduğun için.. ben ve tüm arkadaşlarım her zaman bildiğimiz konularda yardımlarımızı asla esirgemeyiz .. ttli3 bu yüzden katılımcı olmak konusunda daima rahat ol lütfen.. burada hepimiz birbirimiz için varız... mutlaka senin bizden bizim senden öğreneceklerimzi vardır .. onayi sevgiler.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 AM. |