Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   topluluk karşısında konuşma telkinini nasıl dinlemeliyiz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2285)

ametist 17-10-2007 04:41 PM

topluluk karşısında konuşma telkinini nasıl dinlemeliyiz?
 
atakan bey yaklaşık 10 gündür suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinlerini dinliyorum.listemi hazırlarken özgüven sorunu yaşadığım için,listemi oluştururken mesela 5 parça doğa sesli egoyu dinlerken 1 tane doğa-suçluluk dinledim.şimdi topluluk karşısında konuşma telkinini listeme eklemek istiyorum.yanlız etkisinin çabuk gerçekleşmesi için (çünkü çarşamba günü sunumum var terli345)nasıl bir liste oluştursam daha etkili olur 4897?
ben durumumu şöyle özetlemek istiyorum;sunumlar herzaman başıma dert açmıştır çünkü sunum sırasında hep heyecanlı olup bildiklerimi unutma kaygısı taşıdığım için sunum sırasında hep panikli ve bilgilerime daha doğrusu kendime güvenemediğim için her zamn sunumlarım fiyasko ile sonuçlanmıştır hem de sunum öncesinde piyasada çok bilinen bi sakinleştirici şurup bile kullanmama rağmen sigrt56.hatta bi derste hoca ingilizce sunum yaptırtacağını söyleyince o dersi bırakmak zorunda bile kaldığımı hatırlıyorum agl34.
nasıl bi telkin listesi oluşturmam gerek bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim.sağlıcakla kalın hismiley

hayatimdegisti 17-10-2007 05:06 PM

Ynt: topluluk karşısında konuşma telkinini nasıl dinlemeliyiz?
 
Alıntı:

uvertür Nickli Üyeden Alıntı
atakan bey yaklaşık 10 gündür suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinlerini dinliyorum.listemi hazırlarken özgüven sorunu yaşadığım için,listemi oluştururken mesela 5 parça doğa sesli egoyu dinlerken 1 tane doğa-suçluluk dinledim.şimdi topluluk karşısında konuşma telkinini listeme eklemek istiyorum.yanlız etkisinin çabuk gerçekleşmesi için (çünkü çarşamba günü sunumum var terli345 )nasıl bir liste oluştursam daha etkili olur 4897?
ben durumumu şöyle özetlemek istiyorum;sunumlar herzaman başıma dert açmıştır çünkü sunum sırasında hep heyecanlı olup bildiklerimi unutma kaygısı taşıdığım için sunum sırasında hep panikli ve bilgilerime daha doğrusu kendime güvenemediğim için her zamn sunumlarım fiyasko ile sonuçlanmıştır hem de sunum öncesinde piyasada çok bilinen bi sakinleştirici şurup bile kullanmama rağmen sigrt56. hatta bi derste hoca ingilizce sunum yaptırtacağını söyleyince o dersi bırakmak zorunda bile kaldığımı hatırlıyorum agl34.
nasıl bi telkin listesi oluşturmam gerek bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim.sağlıcakla kalın hismiley

Topluluk konuşma telkini en başarılı ve etkili telkinlerden bir tanesidir.
Size onerim listenizde uyurken oncelikle kendine güven doğa versiyonlari eklemenizdir.7-8 adet siz uykuya geçene kadar bu çalsin sonra 1 adet ego güçlendirici ney ekleyin...Ardina başkalarinin düşüncelerini önemsememe ney, sosyallik arttirici ney ve 2 adet topluluk karsisinda konusma...
Böyle bir liste uygun olacaktir.... s456

ametist 17-10-2007 05:27 PM

Ynt: topluluk karşısında konuşma telkinini nasıl dinlemeliyiz?
 
öncelikle böyle bi site oluşturup elinizdeki materyalleri ve birikiminizi en ufak bi maddi kaygı gözetmeksizin bizimle paylaştığınız ve birebir ilgilenme çabanızdan dolayı size minnettar olanlardan biriyim 25889.listemi dediğiniz gibi oluşturup dinlemeye başlıcam .herşey için çok teşekkürler smiliyface.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.