![]() |
EGO+Kendine Güven+Depresyon Arkadaşlar benim bu siteyi öğrenmemi sağlayan yüz kızarıklığı ile ilgili başka bir site henüz dinleyeli 1 saat falan oluyor.Yüz kızarıklığı ile ilgili dinlemem gereken bir telkin varmı acaba diğer sorumda şu şimdi ego güçlendirici dinledim ardından da deneme amaçlı depresyon dinliyorum şuan bunları yazarken ve kendine güveni dinlemeye başlıcam bana yardımcı olurmusunuz bu üçüne ihtiyacım olduğunu düşünerek bu üçüne yoğunlaşmayı düşünüyorum ama nasıl olucak lütfen yardımcı olun ona göre mp3 e kaydedip yolda falan dinlicem ama sırası ne olmalı nasıl olmalı şimdiden teşekkürler. |
merhaba santiago ilk olarak ego suçluluk öneriliyor.sana siteden mutlaka dönüceklerdir... |
Sağol Ebruli ama hemen yardımcı olunursa sevinirim şimdi evden çıkıcam ve 1 hafta yokum ona göre telefonumun mp3üne atıcam dinlicem teşeükkürler. |
merhaba suçluluk ve ego lokomotif telkin olduğu için minimum 15 gün onları dinlemeniz gerekiyor. sonrasında diğer telkinlerden ilave yaparsınız. günde ortalama 8 saat kadar dinlerseniz oldukça faydasını göreceksiniz.. sevgiler actionsmile |
Alıntı:
|
yüz kızarıklığının sebebi şudur diyemeyiz santiago. bilinçaltında yatan bir çok sebebi olabilir. suçluluk ve ego telkini bilinçaltındaki gerekli çalışmaları yapacaklar.. bu telkinleri dinlemek için zaman ayırmanız gerekmiyor. tv izlerken, müzik dinlerken, çalışırken, gezerken, uyurken.. siz açın onlar çalsın ve yaşamınıza devam edin. önemli olan günde ortalama 8 saat dinlemeniz.. sırayla çalacakları için hangisini ne kadar dinledim gibi takip etmenize de gerek yok.. faydasını göreceksiniz..actionsmile |
şunu da belirteyim, 8 saati bir defa da doldurmak zorunda değilsiniz. günde toplam 8 saat olacak. sevgiler actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |