Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Bu liste düzeneği nasıl sizce? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13997)

ahmetsak 05-10-2008 04:08 PM

Bu liste düzeneği nasıl sizce?

Arkadaşlar bu sene öss ye gireceğim için artık bilgisayarı açmayacağım. Onun için önümdeki 2-3 ay boyunca nasıl bir liste yapmam gerektiğine bugün karar vereceğim. (Bu arada günde en fazla 4 saat dinleyebilirim.) Ego + Suçluluk duygularıyla başlayacağım tamam. 3 -4 hafta sonra suçluluk telkinini çıkarıp kendine güven telkinini koymayı düşünüyorum. Ama işte günde 4 saat dinleyebileceğim için 3-4 hafta yeterli olur mu bilemiyorum. Atakan abi telkinin dinleme süresi ort. 70-80 saat demiş. Ben 4 hafta dinlesem bi telkini 100 saat filan yapıyo. Bu yeterli değil mi? Bi de suçluluğu çıkarıp kendine güveni koyduktan 2-3 hafta sonra listeme topluluk önünde konuşma, sosyallik arttırıcı, koruma kalkanı ve başkalarının düşüncelerini önemseme telkinlerinin hepsini birden koysam ne olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

yeni bir hayat 05-10-2008 05:28 PM

Ynt: Bu liste düzeneği nasıl sizce?

Merhaba ahmetsak; hismiley

Öncelikle yanımıza hoşgeldin..

Telkinlerin etkisi kişiye göre değişiyor.Atakan Bey, ortalama bir süre ile 70-80 saat diyor,bu da günde 7-8 saat ile 10 günde sonuç alınabilir anlamına geliyor..

Fakat dediğim gibi herkeste aynı etki olmuyor, ben ilk gün etkisini hissetmiştim .Kısa sürede de sonuç aldım,10 günü bulmadı yani.. Tabii iki ay ve fazlası sürede de sonuç alan oluyor. Değişimi hissedersiniz zaten..

Günde 3-4 saat dinlenebilir tabii ki, bu da etkilidir..Önemli olan hergün devamlı olabilmek..Genelde tavsiye edilen geceleri dinlenmesi..Çünkü bilinçaltımız geceleri daha açık oluyor,dolayısıyle telkinlerin etkisi de daha hızlı oluyor..Ben de gece dinleyenlerdenim. Bir mp3'üm var, kulaklığını takıyorum,bütün gece dinlemiş oluyorum...Tabii gece dinleyemeyenler,özellikle uyku sorunu yaşayanlar gündüz tercih edebilirler...

"Ego ve suçluluk"tan sonra -ki 15 gün süre biçiliyor- "kendine güven"i ekleyebilirsin..Bir süre sonra da diğerlerini. Telkinlerin hepsini birden dinlemeye başlamak, etkisini uzun sürede gösterebilir. O yüzden belli aralıklarla teker teker eklerseniz daha verimli olur diye düşünüyorum...

Ayrıca ÖSS için de şimdiden başarılar diliyorum... art56art56

Sevgiler... smiliyface

ertugrul15 06-10-2008 09:48 PM

Ynt: Bu liste düzeneği nasıl sizce?

aramıza hoşgeldiniz ahmetsak
telkinleri düzenli bir şekilde dinlediğiniz sürece bir sakıncası olmaz sizin gibi birçok arkadaşımızda günde 4,5 saat dinliyorlar.Sınavda başarılar dilerim bide bir tavsiye vereyim sınava hazırlanırıken ümidinizi yitirmeyiniz kendi kendinize bu sınvı kazanacağım,ben sınavdan korkacağıma o benden korksun,bu iş çocuk oyuncağı gibi şeyler getiriniz aklınıza tekrar başarılar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 AM.