![]() |
Gece uyurken Gece uyurken nasıl dinliyorsunuz kulakligi uzun sure takmak pek saglikli degil oteki turlude ses baskalarini rahatsiz edebilir ve ses dagildigi icin pek etkisi olmaya bilir diye dusunuyorum,ya siz? |
Ynt: Gece uyurken uyurken uyuduğum icin yani dinleyemiyorum genelde music45 blissy partysmiley partysmiley partysmiley partysmiley |
Ynt: Gece uyurken Alıntı:
|
Ynt: Gece uyurken Merhabalar canafar. actionsmile Aramıza Hoşgeldin. vien1 Telkinleri, gece dinlemek daha etkili. Doğa versiyonlarını duyabileceğin kadar, kısarak dinlersen yeterlidir. Kulaklık takmana gerek yok. super Güzel Paylaşımlar. super |
Ynt: Gece uyurken Ben Klasik müzikleri sadece gece dinliyorum. Telefonu başucuma koyuyorum. En kısık seste(ama müzik duyuluyor). Şu ana kadar etkisini de gördüm. |
|
|
becerebiliyosan aferinnnnnnn 956k 956k 956k 956k smil56 cilgin897 |
Alıntı:
biz uyuduğumuz zaman, evet bilincimiz uyuyor fakat bilinçaltımız 24 saat iş başında, uyumaz kendileri maalesef smiliyface . bu ince bir detay. super dolayısıyla bilinçaltımız 24 saat çalıştığı için ona ulaşmanın en tatlı yolu bilincin direnç göstermeyeceği, devre dışı olduğu zamanlardır ve uyku hali en etkili yoldur... kaldı ki zaman mefrumu gözetmeksizin bir telkini en az günde 8 saat dinlemenin farklı bir boyutu. illa 8 saat uyunacak diye bir kaide yok ama büyük bir kısmı bu zaman dilimlerinde gerçekleşmesi benim tercihim... tavsiye ederim... sapkal89 sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: Gece uyurken BENİM KASTIM NORMAL MÜZİK DİNLEMEKTENDİ...SİZ BAŞKA ŞEYMİ DİNLİYOSUNUZ TELKİN FELAN ?SANIRIM BEN İCERİĞE DİKKAT ETMEDİM utananadam utananadam sadanim sadanim sadanim sadanim sadanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 PM. |