Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617738)

Alexandra 18-02-2011 05:52 PM

Cevap: NE KADAR OKSİTOSİN, O KADAR MUTLULUK

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790597)
Çok şanslısın ne güzel , Allah şansını daim etsin :)

Benim eşimin de yaptıkları var ama asla sevdiğini söylemez , evlilik ve sevgililik döneminde 1 defa duydum hepsi o :(
Ben sorarım ama beni seviyorsun di mi derim , o da sevmesem yanında işim ne der , bu da sevgi göstergesi olabilir mi? :)

Ay çok zor bu da ya... Hele bizim gibiler için... Yani ne demek istediğini anlıyorsun ama... Bu kadarcık mı??? Neden bu kadar zordur sewda sözleri söylemek??? Neden incileri dökülür insanoğlunun????

Anlayamadım ve hiç de anlayamayacağım:((

Olduğu gibi kabul etmek gerekiyor galiba güzelim.

Bu arada seni çook özledim:))girlhaha

Alexandra 18-02-2011 05:55 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790614)
Hepsi böyle değildir di mi ağla2 Evlenmeden iyi oluyo böyle öğrendiğimiz konuşun hanımlar:))girlhahaBilgi sahibi olalım bekarlar olarak.Arada ferahlatan şeylerde söyleyin ama evlenmeden evlilikten soğumak istemiyorum ben.Hoş zaten çelişkiler var da kafamın içinde....

Yok değil,

Hepsi böyle değil... Ama maalesef bazen garip aşamalara geliyorsun.

Hayatta böyle deyip geçmek lazım. Hepimizin değişim noktaları var, önemli olan birlikte aynı istikamete doğru ilerlemek...

Sakın umutsuzluğa kapılma... Bazen bir mumun ışığı, binlercesini yakmaya yeter canım:))

perpendicularis 18-02-2011 07:19 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790623)
Bu oksitosin meselesine bayıldım. Bir kutuya koyup satsalar ya...

Peki benim bu keyfim nereden geliyorr???? Neşeliyim yahu.... Hatta çoooook da mutluyum...

Evren beni sewiyor, ben ewreni.... Cuma bu iş yoğunluğunda, enerjim de tavan yapmışken, ben döniim daha çalışiim bari:))

Heppinizi öptüüümmmm!!!

bayılıyorum sana bluepebbles çok tatlısın :D allah bozmasın neşeni :))) bana da bulaştırıyosun :D:D

aysegul_tirtil 18-02-2011 09:27 PM

benim bildiğim oksitosin süt hormonuduractionsmile.

düz kasları uyarır.
bağırsak peristaltizmini (hareketlerini) düzenler.
uterus (rahim) kontraksiyonlarını uyarır.
süt atılımında görev alır.

perpendicularis 18-02-2011 10:30 PM

bnm bildiğim kdrıyla oksitosin yavaş etkili nörotransmitterlerden. belki serotonin gibi bi etkisi vardır, yazılanlar doğru olablr. yani süt ve rahim kasılması dışındaki işlvlernden biri de bu olablr...

Alexandra 18-02-2011 10:41 PM

Alıntı:

perpendicularis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790641)
bayılıyorum sana bluepebbles çok tatlısın :D allah bozmasın neşeni :))) bana da bulaştırıyosun :D:D

amman inşallahh inşallahhhhhhh:))))) :zpzp::zpzp:

Bulaşsın bulaşsııınnnnnnnn:))))

Çok eğlenceli, kendi kendine eğleniyorsun böyle sitenin içinde:))))

Bazen bir sürü kapısı olan bir koridor da odaların kapılarını açıp açıp iki kahkaha atıp kaçmak gibi....

Tavsiye ederiimmmm.....

Sek sek oynamaya da beklerim:)))) girlhaha girlhaha

perpendicularis 18-02-2011 10:44 PM

eheheheh sek sek saklambaç yerden yüksek hepsini oynıyalım :D:D:D

cent 18-02-2011 11:05 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790614)
Hepsi böyle değildir di mi ağla2 Evlenmeden iyi oluyo böyle öğrendiğimiz konuşun hanımlar:))girlhahaBilgi sahibi olalım bekarlar olarak.Arada ferahlatan şeylerde söyleyin ama evlenmeden evlilikten soğumak istemiyorum ben.Hoş zaten çelişkiler var da kafamın içinde....

değerli arkadaşım biraz kader biraz şans biraz seçimine bağlı seçtiğin eşinini duygusalını ölçmen gerekmekte diyim

bütün erkekleri aynı kefeye koymak doğru değil kimileri çok kaba saba blookolsada bir diğeri çok kibar olabiliyor
biri duygularını gizlemek için taklalar atsadakhkh56 biri duygularını dağın tepesinden haykırabiliyor

neyse
önemli olan evlilikte eşinini güzel yanlarını daha çok yakalamak blissy

mutlaka ii güzel yanları çıkar

evlilikte bir oyundur oyunda arkadaşınla ii geçinmen 12389önemlidir oyun bozan olmama k kaydıyla

evlilik kötü değildir korkma en dikkatli olman gereken konu eşini seçerken kendini tanımış olmandır
birde şu var senin özelliğini tamı tamın a örtüşen biriyle yaşamak 2. bir frezya ile yaşamak olur buda sıkar farklılıklarınız sizi siz yuvanızı özel size ait bir ortam yapar bu konuda yazılacak çok şey var ama hayat hala bize öğretiminde devam ediyor diyim

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

cent 18-02-2011 11:08 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790623)
Bu oksitosin meselesine bayıldım. Bir kutuya koyup satsalar ya...

Peki benim bu keyfim nereden geliyorr???? Neşeliyim yahu.... Hatta çoooook da mutluyum...

Evren beni sewiyor, ben ewreni.... Cuma bu iş yoğunluğunda, enerjim de tavan yapmışken, ben döniim daha çalışiim bari:))

Heppinizi öptüüümmmm!!!

haftanın son günü olması eşinin belkide burda önerilenlerden bazılarını yapıyor olması vs vs insan yeterki mutluluk neşeyi istesin bir bakmış yanında buluvermiş dimi girlhaha

cent 18-02-2011 11:12 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790624)
allahım yarabbim, harikasınız ya...

ben bu neşeyi nasıl kaçırmışım bugün.... Tüh tühhhhhh!!!

5 tanesini yapan tamamını da yapar da şımarırız diye mi korkuyorlar acaba???

Ben şımarırsam şımartırım da... 5 adıma 5 adım. Walla bana yapılanı yaparım...

Ayna olmak lazım bu dünyada ayna...

Ne görüyorsam, yansıtırım... Oksitosin mi??? Gerekirse tavan puanlarını yükseltirim walla :)) 8977

eşin bu yazdını okuması lazım diye düşünüyorum o zaman seni şımartır amaç şımartılmaksa şımartacağını düşünüyorumy789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM.