![]() |
YAŞAMAYA DEĞER... - ALINTI - Hayatımda ilk önce SEVMEYİ öğrendim çünkü sevdikçe kendimi isssettiğimi öğrendim. AFFETMENİN ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm. Bir gün geçmişime baktığımda PİŞMANLIĞIMDAN üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü. Birisini HATIRLAMANIN aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık. Aslında BANA DEĞER VEREN İNSANLARIN çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım. Birisini kırdıktan sonra ÖZÜR DİLEMENİN aslında beni ben yaptığını anladım. SEN BENİM İÇİN ÖNEMLİSİN kelimesinin verebilecek en büyük hediye olduğunu buldum. Bir yerden sonra KELİMELERİN mana ifade etmediğini biliyorum. Sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni DÜŞÜNDÜĞÜ duygusu beni sevindiriyor. MUTLU OLMANIN aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım. KAÇIRDIĞIM FIRSATLARIN aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm. Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerim, gün geldi HAYATIMDAN KAYAN YILDIZLARIN gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladım. GÖZLERİN kelimelerden daha önemli olduğunu ve yalan söyleyemediklerini biliyorum. Hayatımda YANIMDA GÖRMEK istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum. |
Cevap: YAŞAMAYA DEĞER... "Bir gün geçmişime baktığımda PİŞMANLIĞIMDAN üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü." Kesinlikle doğru bir ifade. Teşekkür ediyorum.:) |
Cevap: YAŞAMAYA DEĞER... Alıntı:
Ben geçmişe baktığım zaman, kendimi pek rahat hissetmiyorum. Özellikle, hatırlamak istemediğim bir şeyle karşılaşınca, üzülmekten kendimi alamıyorum. Ama yukarıda yazanları denemeye çalışacağım... |
Cevap: YAŞAMAYA DEĞER... Selam Tolga, Sana sadece bir soru sormak istiyorum, bugüne kadar affedemediğin olaylar yaşamın, ama senin yaşamının değil, hayatın akışını engelledi mi???? Engellemedi değil mi? Bunlar yalnızca seni ve sevdiğin insanları etkilemiş olaylardır. Sevdiğin insanı sevabıyla günahıyla seversin. Yanlış yaptıktan sonra doğruyu gördüysen, bundan bir ders çıkarttıysan - ki çıkarttığını biliyorum-, seni seven herkes bunu görecektir. Önce kendini affet. Doğduğundan beri attığın her adımın bugün seni sen yaptı. Bunu biliyorsun. Kendine haksızlık etme ki, kimse sana haksızlık etmesin. Yaşananların yüküyle başın önde yürümenin ne sana ne de bir başkasına faydası var. Yüreğini bunlarla doldurma. İlerlemek istediğin yolda en son ihtiyacın gereksiz ağırlıklar. Bugün rengarenk bir balonsun, kurtul şu fazlalıklardan ve yüksel. Kendini yürekten affet ki bir daha karşına çıkmasınlar, yükselmeni zorlaştırmasınlar. Sevgiyle kal cat56 http://www.eorganizedworld.com/asset...air_baloon.jpg |
İçinde bir sürü umut olan rengarenk bir balonum ben. Güzel bir benzetme. Daha çok havalanmak için, daha çok ağırlık atmak gerekiyor... Teşekkürler,Bluepebbles |
Bunları var olmanın gücü kitabında okumuştum bana çok faydası oldu , beynimde o ses konuşmaya başlayınca hımmm ego yine ayaklandı diyorum , ses tamamen kesilmiyor ama beni de rahatsız etmiyor , farkındalık müthiş rahatlık... Tavsiye ederim .... |
Cevap: YAŞAMAYA DEĞER... Katılıyorum sana Bigokyanus, Benimki ne zaman önüme geçse ben de senin sayende yerine oturtuyorum sıpayı. Egom sadece kendini aslan zanneden bir kedi. Bu cümle beni hep sakinleştiriyor. |
|
Sen buna müsade etme ....Etmeyeceğine de inanıyorum... |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 PM. |