![]() |
ACİL ŞİFA İSTEĞİ SEVGİLİ DOSTLAR TUNCAR SOMEREN YAŞ 60 İSTANBUL YENİBOSNA NİSA HASTAHANESİNDE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE ÇOK ACİL KALP KRİZİ GEÇİREN ABİME ALLAHIN İZNİYLE VE SİZLERİN YARDIMIYLA ŞİFA BULUP HAYATTA TEKRAR MERHABA DİYECEK |
Cevap: ACİL ŞİFA İSTEĞİ tüm kalbimle acil şifalar dilerim allh gönlünüzün dilegini versin sevgiyle... |
Cevap: ACİL ŞİFA İSTEĞİ Rabb im Şafi ismini tecelli ettirsin,abinize Allah tan şifa diliyorum..iyileşmesi niyetiyle bir fatiha okudum..çok şifalıdır.buraya bakan herkes okursa çok iyi olur inş..çok geçmiş olsun.. |
Cevap: ACİL ŞİFA İSTEĞİ ablacım Allah şifasını versin abinizin.inşALLAH dualarımız kabul olur. |
Cevap: ACİL ŞİFA İSTEĞİ Allah acil şifalar versin dualarım sizinle |
Cevap: ACİL ŞİFA İSTEĞİ Allah acil şifalar versin |
Cevap: ACİL ŞİFA İSTEĞİ Allah'ım, ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider, şifa ver. Şifayı veren ancak sensin. Senin vereceğin... şifadan başka şifa yoktur. Öyle bir şifa ver ki, hastalık nedir bırakmasın.Buhârî, "Tıb", 37 |
Cevap: ACİL ŞİFA İSTEĞİ sevgili dostlar sizlere teşekkür etmekte biraz geç kaldım.fakat 1 aydır bugün bilgisayara gitme cesaretini kendimde buldum.nedenini ve aldığım dersi sizlere ayrıntılı olarak yazacağım.çok zor günler geçirdiğimi anlatmaya çalişacağım. hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 PM. |