![]() |
Niye korkuyorum... Merabalar forum sakinleri8977 nasılsınız956k Sizinle paylaşmak istediğim bir sorun var. Bu aralar işyerinde korku duyuyorum sürekli. Sanki bir yerlerden telefon gelecek yapamayacağım bişey istenecek ya da herhangi bi nedenle bi şeyden suçlanacakmışım gibi. Çok huzursuz hissediyorum.İşyerinde olan bazı gerginlikler bunu tetikliyor farkındayım. Bunun üstesinden nasıl gelebilirim acaba ??sad456 Teşekkür ederimgirlhaha |
Cevap: Niye korkuyorum... canım korkma korktuğun şeyi çekersin.korkularıyın üstüne git..büyüttüğün kadar olmadıklarını göreceksin... kendine güven.her işin üstesinden geleceğine inan canım sen kendine inanmazsan sana kim inanır.ben her şeyi mükemmmel yapacağına inanıyorum sevgiyle mutlu ve güvenli kal...y789 |
Cevap: Niye korkuyorum... Alıntı:
|
düşüncelerine dikkat et gerçekleşebilir.onun için olumsuz bir duyguda iptal diyerek pozitife odaklan güzel düşün hayatın değişsin sevgiyle kal canımy789 |
Cevap: Niye korkuyorum... Bırak.....korkmaya izin ver korkuyu dışlarsan seni hep rahatsız eder çünkü korkuları dışladığımız için hep karşımıza çıkıyor, de ki korkuya izin veriyorm hatta bence söyle yaparsan daha iyi olur tek başına bir odaya çekil ve sanki yanında ilgi bekleyen bir çocuk varmış gibi hayal et bu çocuğun senin korkun olduğunu hayal et ve ona ''seni seviyorum, seni kabul ediyorum, sende benim bir duygumsun, seni dışlamıyor seni kucaklıyorum vb''.... şeyler söyle ve onu kucakladığını imgele bak sonra nasıl rahatlıyorsun art56art56 actionsmile |
|
|
|
Dış dünyamızı iç dünyamızın şekillendirdiğini varsayarsak, bence kendini suçlanacakmış gibi hissetmen, kendi suçluluk duygularından kaynaklanıyor. Kendini neler için suçlandığını bir düşün dusun2 İşyerinde birşeyde başarısız olduğun için mi, yoksa tepki vermen gerekirken sessiz kaldığın için mi ? Ya da işle hiç te ilgisi olmayan özel hayatındaki başka bir konu için mi kendini suçluyorsun? Bunun için EFT yapabilirsin, EFT'de setup cümlesi dediğimiz başlangıç cümlende aklına ne gelirse söyle, kendini ne için suçladığını kendine itiraf et, bu cümle ne kadar uzun olursa rahatlama o kadar iyi oluyor, çünkü içindeki tüm duyguları kolaylıkla boşaltabiliyorsun... Bu aralar, suçluluk telkinini muhakkak telkin listende bulundur ve bu sıralar affetme meditasyonunu da her gün dinlersen sanırım bu duygular yavaş yavaş senden uzaklaşacaklar... y789 Sevgiler actionsmile |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM. |