Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Niye korkuyorum... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464365)

cadi_bm 29-03-2010 11:06 AM

Niye korkuyorum...

Merabalar forum sakinleri8977 nasılsınız956k
Sizinle paylaşmak istediğim bir sorun var. Bu aralar işyerinde korku duyuyorum sürekli. Sanki bir yerlerden telefon gelecek yapamayacağım bişey istenecek ya da herhangi bi nedenle bi şeyden suçlanacakmışım gibi. Çok huzursuz hissediyorum.İşyerinde olan bazı gerginlikler bunu tetikliyor farkındayım. Bunun üstesinden nasıl gelebilirim acaba ??sad456
Teşekkür ederimgirlhaha

Sultan 29-03-2010 11:13 AM

Cevap: Niye korkuyorum...

canım korkma korktuğun şeyi çekersin.korkularıyın üstüne git..büyüttüğün kadar olmadıklarını göreceksin...
kendine güven.her işin üstesinden geleceğine inan canım sen kendine inanmazsan sana kim inanır.ben her şeyi mükemmmel yapacağına inanıyorum sevgiyle mutlu ve güvenli kal...y789

cadi_bm 29-03-2010 11:15 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592236)
canım korkma korktuğun şeyi çekersin.korkularıyın üstüne git..büyüttüğün kadar olmadıklarını göreceksin...
kendine güven.her işin üstesinden geleceğine inan canım sen kendine inanmazsan sana kim inanır.ben her şeyi mükemmmel yapacağına inanıyorum sevgiyle mutlu ve güvenli kal...y789

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Suçlanacakmışım korkusuna ne yapmalıyım dersiniz??

Sultan 29-03-2010 11:18 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592237)
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Suçlanacakmışım korkusuna ne yapmalıyım dersiniz??

niye suçlanacağını düşünüyorsun önce onu bul...
düşüncelerine dikkat et gerçekleşebilir.onun için olumsuz bir duyguda iptal diyerek pozitife odaklan güzel düşün hayatın değişsin sevgiyle kal canımy789

Houner 29-03-2010 11:26 AM

Bırak.....korkmaya izin ver korkuyu dışlarsan seni hep rahatsız eder çünkü korkuları dışladığımız için hep karşımıza çıkıyor, de ki korkuya izin veriyorm hatta bence söyle yaparsan daha iyi olur tek başına bir odaya çekil ve sanki yanında ilgi bekleyen bir çocuk varmış gibi hayal et bu çocuğun senin korkun olduğunu hayal et ve ona ''seni seviyorum, seni kabul ediyorum, sende benim bir duygumsun, seni dışlamıyor seni kucaklıyorum vb''.... şeyler söyle ve onu kucakladığını imgele bak sonra nasıl rahatlıyorsun art56art56 actionsmile

SeLeNaS 29-03-2010 12:46 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592235)
Sizinle paylaşmak istediğim bir sorun var. Bu aralar işyerinde korku duyuyorum sürekli. Sanki bir yerlerden telefon gelecek yapamayacağım bişey istenecek ya da herhangi bi nedenle bi şeyden suçlanacakmışım gibi. Çok huzursuz hissediyorum.İşyerinde olan bazı gerginlikler bunu tetikliyor farkındayım. Bunun üstesinden nasıl gelebilirim acaba ??sad456
Teşekkür ederimgirlhaha

Resmen duygularıma tercüman olmuşsun bendede var aynı duygu.Tedirgin,ezik,hiç birşey bilmiyor bi moddayım.Ürkek,korkak... Atabilsem ...agl34

YESHAPPY 29-03-2010 01:00 PM

Alıntı:

Teşekkür ederimgirlhaha

Telkinleri dinlemeye devam ediyormusun? Merak ettim. Bende işteyken ( uzuun zaman önceydi bu :) ) aynı senin gibiydim.Bulunduğun ortamdakilerden kaynaklanıyor. Kendini hiçbirşey yapamayan biri gibi görmeye başlıyorsun yavaş yavaş. Halbuki sen bu değilsin bunu da biiyorsun;ama o hissi kaybedemiyorsun. Birşeyler yüzünde suçlandıysan ya da sana bağırıldıysa haksız yere kesin ondan oldu bu. Telefon demişsin mesela. Kendi kendine ben yaparım diye tekrarla, onun da kim bilir ne yanlışları vardır diye düşün. Hatta hayal et, şu şu oldu da böyle bi hata yaptı diye. En azından seni bilinçaltını hata yapanın yalnız sen olmadığına inandırır.( varsa bir hatan eğer) Sal gitsin :) İnsanız sonuçta hatasız kul olmaz :) Rahaaaat, boşveeeerO0 Dene en azından ;)

cadi_bm 29-03-2010 01:29 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592254)
Telkinleri dinlemeye devam ediyormusun? Merak ettim. Bende işteyken ( uzuun zaman önceydi bu :) ) aynı senin gibiydim.Bulunduğun ortamdakilerden kaynaklanıyor. Kendini hiçbirşey yapamayan biri gibi görmeye başlıyorsun yavaş yavaş. Halbuki sen bu değilsin bunu da biiyorsun;ama o hissi kaybedemiyorsun. Birşeyler yüzünde suçlandıysan ya da sana bağırıldıysa haksız yere kesin ondan oldu bu. Telefon demişsin mesela. Kendi kendine ben yaparım diye tekrarla, onun da kim bilir ne yanlışları vardır diye düşün. Hatta hayal et, şu şu oldu da böyle bi hata yaptı diye. En azından seni bilinçaltını hata yapanın yalnız sen olmadığına inandırır.( varsa bir hatan eğer) Sal gitsin :) İnsanız sonuçta hatasız kul olmaz :) Rahaaaat, boşveeeerO0 Dene en azından ;)

Evet dinliyorum. Denicemm. Çok teşekkür ederim. Eft için nasıl cümleler kurmalıyız peki ??

yaseminist 29-03-2010 05:17 PM

Alıntı:

Teşekkür ederimgirlhaha

Merhaba cadı_bm,
Dış dünyamızı iç dünyamızın şekillendirdiğini varsayarsak, bence kendini suçlanacakmış gibi hissetmen, kendi suçluluk duygularından kaynaklanıyor. Kendini neler için suçlandığını bir düşün dusun2 İşyerinde birşeyde başarısız olduğun için mi, yoksa tepki vermen gerekirken sessiz kaldığın için mi ? Ya da işle hiç te ilgisi olmayan özel hayatındaki başka bir konu için mi kendini suçluyorsun?
Bunun için EFT yapabilirsin, EFT'de setup cümlesi dediğimiz başlangıç cümlende aklına ne gelirse söyle, kendini ne için suçladığını kendine itiraf et, bu cümle ne kadar uzun olursa rahatlama o kadar iyi oluyor, çünkü içindeki tüm duyguları kolaylıkla boşaltabiliyorsun...
Bu aralar, suçluluk telkinini muhakkak telkin listende bulundur ve bu sıralar
affetme meditasyonunu da her gün dinlersen sanırım bu duygular yavaş yavaş senden uzaklaşacaklar... y789

Sevgiler actionsmile

SeLeNaS 29-03-2010 06:29 PM

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592326)
Merhaba cadı_bm,
Dış dünyamızı iç dünyamızın şekillendirdiğini varsayarsak, bence kendini suçlanacakmış gibi hissetmen, kendi suçluluk duygularından kaynaklanıyor. Kendini neler için suçlandığını bir düşün dusun2 İşyerinde birşeyde başarısız olduğun için mi, yoksa tepki vermen gerekirken sessiz kaldığın için mi ? Ya da işle hiç te ilgisi olmayan özel hayatındaki başka bir konu için mi kendini suçluyorsun?
Bunun için EFT yapabilirsin, EFT'de setup cümlesi dediğimiz başlangıç cümlende aklına ne gelirse söyle, kendini ne için suçladığını kendine itiraf et, bu cümle ne kadar uzun olursa rahatlama o kadar iyi oluyor, çünkü içindeki tüm duyguları kolaylıkla boşaltabiliyorsun...
Bu aralar, suçluluk telkinini muhakkak telkin listende bulundur ve bu sıralar
affetme meditasyonunu da her gün dinlersen sanırım bu duygular yavaş yavaş senden uzaklaşacaklar... y789

Sevgiler actionsmile

Afetmemeditasyonunu nereden dinlicez ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM.