esra90 | 05-02-2010 11:21 PM | duygularda dengede kalabilmek herkeze merhabalar arkadaşlar.. yaklaşık 8 ay önce siteye üye oldum..değişim ?? evet değişim yaşadım belki ama bu beni istediğim düzeye getirmedi henüz..sanki ne yapsam istediğim gibi olamayacakmşm gibi geliyor bunu söylemekde gerçekten zor.. pes etmek istemiyorum..Ölmediğmi için yaşamakda istemiyorum..anlamlı yaşamak güzel dengeli yaşamak istiyorum..duygularımı bi türlü dengede tutamıyorum sadece geçmişte yaşıyorum geçmişi düşünerek... geleceğim kaybolup gidiyor ve hayatımda ki hiç bişeye adapte olamıyorum..bu yüzden işe bile girme korkusu var bunu söylemekde çok kötü..kendimi bu kadar çaresiz görmek beni kendimden soğutuyor..yanlış hata nerde çözemedim..19 yaşında hayattan bıkmış olamam heralde..bu yaş pırıl pırıl olmalı gözlerimde ışıl ışıl olmali aktif canlı hayat dolu bi genç olmalıyım..kısacası hayatı daha anlamı yaşamak istiyorum..kararlı ne istediğini bilen ve istediklerinin hedeflerinin peşinden koşan bi insan olmak istiyorum..kendimi yeterince ifade edebildm inaşallah..soruma gelecek olursam duygularımı nasıl dengede tutabilirim..yaşımla alakalı birşeymi bu yani her insan bu yaşlarda böylei oluyor..cevap yazan yazmayan herkeese teşekkürler.. |