![]() |
vücud kimyası "Kimya güzel şeydir" başlıklı bir kitap okumuştum yıllar önce. Adından başka hiç bir şey kalmamış aklımda. Otuzbeşi geçince anladım hikmetini. Meğer her şey kimya üzerine kurulu imiş. Rüyalarımız bile. Çam ağacının beyinde kimyasal bir formülü varmış mesela. O kimyasallar bir araya geldiğinde düşünüzde çam ağacı görürmüşünüz. Benim anlatmak istediğim başka bir şey bu sabah. Kimyadan hareketle hep mutlu olmak mümkün diyecektim. Nasıl mı? Çok basit. Her şey kendinize gülümsemekle başlıyor. Çok çok mutlu olduğunuz bir anı hatırlayın. Gözlerinizi kapatıp, tüm bedeninizle o anı tekrar hissedin. Yüzünüze bir gülümsemenin yayıldığını farkedeceksiniz. Çünkü beden kimyanız değişiyor... Tıpkı limonu hatırladığınızda yüzünüzü buruşturmanız gibi. Ağzınız sulanır, o ekşi tadı hissedersiniz. Oysa ağzınıza limonun damlası değmemiştir. Ama beyin limonu hatırlar hatırlamaz, kimya harekete geçer ve siz yemiş kadar olursunuz. Mutluluk da böyle. Mutlu olduğunuz ana kendinizi taşımayı becerdiğiniz anda, beyin mutluluk hormonlarını harekete geçirir ve bedeninizin kimyası değişir. Bedenin bir manyetik alanı olduğunu bilmeyen kalmadı. Manyetik alanın kimyası değiştiği anda çekim alanına kimyasına uygun şeyler çekmeye başlar... Bildiniz BİNGO! Sizi mutlu edecek olayları çekmeye başlarsınız. Hadi ne duruyorsunuz, geçin aynanın karşısına ve gülümseyin kendinize... Şu en mutlu olduğunuz anı hatırlayın ve .... mucizelere hazır olun! |
Cevap: vücud kimyası çok güzel fikir deneyeceğim kendime bir anı seçip yapacağım |
Cevap: vücud kimyası Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çam ağacının beyinde kimyasal bir formülü varmış mesela. O kimyasallar bir araya geldiğinde düşünüzde çam ağacı görürmüşünüz. :)) ne güzelmiş.ben artık çam ağacı düşüncem. hazır yılbaşı yaklaşmışken düşüne düşüne eve bir çam ağacı kondurabilirim belki |
Cevap: vücud kimyası ne kadar güzel bir fikir çok teşekkürler deneyeceğim mutlaka :)) |
Cevap: vücud kimyası mantıklı, doğru ve güzel fikir için teşekkürler:)) iyiki varsınız... |
Cevap: vücud kimyası arkadaşlar çok şekersiniz. Kendimi okul yıllarında hissettim sayenizde. Dilerim her birinizin bütün arzu ve dilekleri gerçek olsun yeni yılla birlikte. Sıcacık cevaplarınız içinde ayrıca teşekkürler. |
Cevap: vücud kimyası herşey kimyada saklı harikaymış hemen düşüncemi en güzel anıya yönlerdirdim süpermiş evett mutlu yıllar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:03 PM. |