![]() |
Şaşkınım ve çok mutluyum Bir kaç gündür telkinleri dinliyorum,konuları okuyorum ve olumlu düşünmeye başladım diyebilirim çünkü siteyi devamlı takip ettiğim için olumsuz düşünmem imkansız bir hal almaya başladı.İlginç olan ise çok sevindirici bir gelişme yaşadım eşimde bende çalıştığım şirkette terfi aldık şirketin başka şehirdeki fabrikasına gidiyoruz.İnanın çok tuhaf hissediyorum kendimi hiç beklenmedik birşekilde yaşadığım bu gelişme beni şaşkına çevirdi.Bir tesadüfmü yoksa olumlu düşünebilmenin gücümü bilmiyorum.Tek bildiğim şey bu sitede olmaktan ve sizleri tanımaktan duyduğum mutluluk.Sizlerinde hayatınızda beklenmedik güzel sürprizle karşılaşmanızı diliyorum Hepinizi çok seviyorum. |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum bende senin adına mutluyum devam et güzelim blissyblissyblissy |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum teşekkür ederim canım |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum aaa ne güzel blissy çooookk sevindim adınıza sevincli bir de şuna eminim bu bir tesadüf değil derty |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum Ne kadar da güzel. Başarıların ve mutlulukların ardı ardına katlanarak devam etsinnn....actionsmile |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum çok ama çok mutlu oldum daha bu neki diyorum çok ama çok daha mutlu olacaksın:)) |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum saol canım benim hepimiz mutluluğu hakediyoruz inşallah sizlerde her zaman mutlu olursunuz |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum teşekkürler spestnaz, maviş cadı |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum BEN BAŞARICAĞINDAN EMİNDİM ZATEN KURDELECİM.. KATLANARAK DEVAM ETSİN.. HOŞÇAKALy789 |
Cevap: Şaşkınım ve çok mutluyum teşekkür ederim dmlgrl |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 PM. |